Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tavaly halálfejet rajzolt a vizsgámra ez a paraszt, mert nem az õ órájából készültem fel, hanem egy felsõbbéves mondta el, amit nekik adott le pár éve. áthúzta és halálfej. most rászántam pár órát, és átvettem újra za anyagot, meg megjegyeztem az õ jelöléseit, megajánlott 4-es. nc...
(mondjuk általában rendesebb, sztem vagy bekurvázott, vagy sikeresen elvált végre, vagy szívrohama volt és átértékelte az életét)
Õszintén megmondom: nem-nagyon 😛 Szoktál te egyáltalán tanulni valamibõl makróra?
Mert állítólag interneten vannak ilyen források. Vagy legalábbis múltkor szúrtatok be próba-teszteket.
Ami kell nagyon, az GDP, NDP, GNP, NNP, stb... meg IS meg az ilyen görbék mitõl hogy mozdulnak el. Na jó, ezt én 1 makró ZH-ból szûrtem le (és néhány próba ZH-ból <#idiota>#idiota>)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
egyebkent makroban mennyire vagy otthon? mert egy 24 pontos zh-t kene irnom a megajanlotthoz, es ha meg rutinos vagy nehany ezer forintert elmehetnel meg egyszer😄 vagy akar kulonora is jo lenne, de nem hiszem hogy ezt meg lehet ugy melyen erteni..a szamolasok primitivek a tippelos viszont kibaszas..
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
például megajánlott jegyet hogy kapom meg, meg ilyenek?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Amúgy hidd el én tájékozódom amennyire csak lehet, mert hát tanárok elég vérszegényen tájékoztatnak a részletekrõl. Csak igazgatóhelyettestõl hallottam hogy ugye emelnek ponthatárokat mert tavaly volt ahova 160 ponttal is be lehetett kerülni és ez nevetséges...és erre kérdezte egyik haverom hogy de a magas pontszámú helyeken is emelnek? és erre mondta h mindenhol. Ezért kérdeztem itt, csak a tisztánlátás végett.
Amúgy most már csak azon filózok hogy megérné-e emelt fizikára mennem 2 nyelvvizsga mellett..bár persze ez attól függ mennyire vágom, de csak akkor érné meg ha tudnék legalább 70, 80 %-ot teljesíteni ami azért komoly lenne.
#24458: Ha van kereslet-kínálat, akkor mesélj neki az egyensúlyi ponthatárról is. <#idiota>#idiota>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
PH-t nem kozpontilag emelnek, hanem kereslet-kinalat hatarozza meg. Ha sokan jelentkeznek egy szakra, akkor magasabb lesz, ha kevesen, akkor alacsonyabb, ha kevesen de magas pontokkal jelentkeznek valahova, akkor is magas lesz, ha sokan, de alacsony pontokkal, akkor alacsony lesz. Ilyen egyszeru. Nem kozpontilag talaljak ki a phkat.
Amúgy fizikából akarok emelt érettségit tenni csak hát rendesen oda kell tennem magam mert nem egy könnyû dolog..de ha abból érettségizek akkor meglesz a 80 többletpontom (2 nyelvvizsga) és ha jól megírom a matek meg fizika érettségit akkor van esélyem talán bekerülni. De ez a baj h nem akarok kockáztatni ezért BME-n kívül mást is meg akarok jelölni de nemis ismerek más rendes mûszaki szakokat...fõleg pest környékén nem...max mûszaki fõiskolán még a gépészmérnöki kar..oda most 232 volt..sztem az lazán meglenne. De jha, érdekes lesz a dolog 😄
Erre még szükségem volt a makróban. (csak nekem a transzfer szerencsére 0 volt eleve)
De a c= c0 * (Y-T+TR)
és az Y=C+I+G és ebbõl az Y = c0 + (Y-T+TR) + (I0 + a) + G volt az atyaúristen.
Nekem még munkanélküliség számításra volt szükségem.
elméletieknél GDP, GNI, GNDI, NDP, NNI, stb... definíciók kellettek, MPC (vagy MPS) minnél nagyobb akkor ez és ez a görbe milyen meredekségû. Ilyenekre emlékszem.
Ha fizetõsre vettek fel, de jövõ tanévben át szeretnék menni államira, akkor meg lehet azt csinálni, hogy újraérettségizek, majd több ponttal jelentkezek az állami képzésre, és aztán beszámítom(márha felvettek) a már megszerzett kerditeket, és folytatom a szakom?
Amúgy az, hogy 6-an mentek át, csak annyit jelent hogy most ennyien feleltek meg a követelményeknek. Tehát lehet nem változtatnak a ZH nehézségén, csak az "alapanyag" romlik. Régen pl. volt mûszaki rajz oktatás a középiskolákban, most meg fél év alatt kell (inkább pár hét) megtanulni rajzolni. Ennek ellenére tényleg siralmas arány, és ahogy mondják kettõn áll a vásár.
Mostankis KSK-s elsosoknek valami 300 emberbol, nem vicc, de 6an mentek talan at az elso muszaki abrazolas ZHn. El lehet donteni, hogy ki a hulye. 300 diak vagy 2 tanar, akik a zh allitottak ossze.