29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Willi Betz
    Én 2-esre érettségiztem annak idején matekból XD Többi az mind 3-as 4-es lett. Meg különben is,stréber buzi vagy XD
  • jajnemárr
    nem vagy az a kimondottan görcsölős típus:D
  • jackcsabi
    Neked pedig jó utat a banamákra.
  • Risu Führer
    hát hallod én sosem voltam 3-mas matekból mindig kettes most meg írtam egy 53 pontos matekot:)
  • passatgt
    nem vagyok rá büszke, de négy évig stablian tartottam a 2-es szintet 0 tanulással, szóbeli már annyira nem érdekel, 3-as volt a cél mindenből, az simán meglesz:)
  • nagy hős
    milyen pozitív hozzáállás :D
  • Risu Führer
    szóbelivel még elkúrhatod.
  • passatgt
    irodalom 69 pont, német 68, matek 79, biosz 54, töri 58

mindenből emgvan 4-es eddig:)
  • tonio14
    A BKF nem rossz suli, de azért a legjobbak közé nem sorolnám.

Viszont azt azért nem mondanám hogy olyan könnyű lenne 4-5 írni.. Mert ez nagyrészt az iskolától függ, amibe 4,6,8 évig jártál..

Erre jó példa hogy a középiskolámba is elég sok településről érkeztek a tanulók. Elég megdöbbentő volt látni hogy egy bizonyos település iskolájából érkező diákok 10-15 ponttal jobb központit írtak matekból.. Aztán természetesen már a középsuliban egyenlő feltételek mellett levertem őket.. (:D)
    Tehát ne legyünk lenézőek.
  • jajnemárr
    tök jó,én is a 13-mas tételt húztam és az emésztés plusz gaia elv volt...
    amúgy bárcsak az én vizsgáztatóim lettek volna poéngyárosok.nem voltak...
  • jajnemárr
    egy szóval sem mondtam h 4-est írni nehéz.4-esnél szarabbat írni a nehéz.
  • w77d
    kommunikációs suli te állat XXD
  • Guilty01
    2 ismerősöm is ezt a tételt húzta emelt bioszon. hehe
  • bardocz
    Bagoly Képző Főiskola?
  • Bebe555
    Nem, nem azt húztam. =) De szombat éjfélkor elmagyarázták emberi nyelven is, úgyhogy talán nem lett volna akkora gond =) A 13-s tételt húztam. =D Nem vagyok túlzottan babonás, de azért megütötte a szememet. =D A szimpatikus meg a paraszimpatikus hatások volt az első fele, kb, meg 1-2 más témájú kérdés ehhez, a B-m meg a Tisza, mint ökológiai folyosó. Egész jól ment, csak fura emberek voltak a vizsgáztatók. Biológus-poénokkal "sziporkáztak" meg egymást szórakoztatták.. =DD
  • w77d
    BKF
  • Kezman
    irodalom és nyelvtan szóbelin milyen segítségeket lehet használni? Két napja próbálom az irodalmat tanulni de olyan nehéz, hogy úgy döntöttem nem érdekel már:D nem mennek a fejembe azok a megfogalmazás módok:|
  • sz4bee
    Hol fogsz diplomázni?
  • w77d
    de nehogymá 4-esnél szarabbul érettségizzen le valaki... Én a budapesti Szent István Gimnáziumban érettségiztem és a legrosszabb jegyem 4-es volt. Rohadt könnyű volt az egész....
  • jajnemárr
    szerintem ezzel mindenki tisztában van,csak egyetemen rohadtul nem számít h hány százalékot érsz el,érettségin viszont csak az számít. szóval egyetemen ha 3-mast kapsz,örülsz itt viszont...
  • w77d
    amúgy ne szarjatok be az érettségitől, egyetemen vagy fősulin sokkal nehezebb egy-egy vizsga XD
  • bardocz
    Nem tudom nekünk meddig fog tartani.Én úgy vagyok vele,hogy vagy első,vagy utolsó napon kerüljek sorra:D A lényeg,hogy haverokkal egy napon legyünk,és akkor utána kocsma
  • Risu Führer
    aham köszi.
    de ezt ugye 3-4 nap alatt lerendezik?
  • bardocz
    Nálunk z lesz,bemegyünk 22.-én,és mindenki megtudja,hogy ahnyadikán jön,vagy mindennap be kel menni,nem tudom már pontosan.
  • Risu Führer
    hát nálunk 3 osztály van az évfolyamon és itt 15-16-17-én lesz a szóbeli.
    mi 15ére vagyunk beosztva de 30 embert nem tudom hogy tudnak lefeleltetni.hallottam már olyasmit is hogy akkor be kell menni és mindenkinek megmondják mikor jöjjön és nem mindenkinek egy napon lesz.
  • HUmanHunter
    én is abból akarok jövőre emelt szintűzni ;)
  • w77d
    ejj gyerekek ha belegondolok abba amikor érettségiztem :D következő hónapban meg már diplomázok...
    én anno töriből és angolból emeltszintűztem
  • OssianFan
    Ha jól tudom, töriből van forrás, irodalomból meg választhatsz néhány könyv közül. A többit nemtudom.
  • HUmanHunter
    több napra szokás lebontani a szóbeliket.
  • Risu Führer
    egy egész osztályt hogyan tud leszóbelizni egy nap alatt?
    különben melyik tantárgyakból kapunk forrást a felelet előtt?
  • N1ggA
    16
  • kraawz
    16
  • passatgt
    22
  • Guilty01
    Nah, most értem haza. Hát huhh, eleve csúszott 1 órát az egész. Aztán bementem, tételhúzás: napelemcella vizsg.+ haladó mozgások. Napelemcellás könnyű volt, jó értékek jöttek ki, grafikon is szép lett, tudtam róla magyarázni, egyik nyomi vizsgáztató rákérdezett a p- meg n-vezetőkre, hát azokról nem sokat tudtam mondani, tekintve h sztem nem is követelményrendszer na mind1...
    Aztán haladó mozgásoknál volt 4 részfeladat, elsősorban a változó mozgásra vonatkoztak, de azok mind egyszerűek voltak.
    Előttem volt egy srác, abszolút semmit nem tudott, a vizsgáztatók jófejek voltak, próbálták segíteni kérdésekkel, de alig tudtak kihúzni belőle pár választ, sztem még a min. pont is kérdéses nála...
    Na mind1, alapvetően így utólag nem volt húzós ez az emelt szint, nem bántam meg, hogy ebből mentem, és nem matekból. Sok sikert, aki ma v holnap megy még emeltezni!!
  • HTS s3rg1nh00
    18-19
  • KAMIONOS KOGYO
    Nektek mikor lesz a szóbeli(középszint)???
    Nekem jún.23.
  • jajnemárr
    nem írtam vissza bocs,ma már hétfő van...amúgy nem tudtam volna segíteni, (utánam ezt húzták,vmi laktóz-operon modellt.mi se vettük fakon se,most se tudom mi az).ez volt az, ami nálam nagyon kiverte a biztosítékot,amikor megnéztem a követelményrendszert...
    remélem azért pont nem ezt húztad
  • Abruzzi
    Én középszinten nyomom fizikát, de majd írd le milyen volt az emelt mert érdekel.
  • Guilty01
    Holnap megy még vki fizikából rajtam kívül?
  • Bebe555
    Pont, hogy nem az. Sosem azt adja ki, amit keresek. De már mindegy.