29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Én 2-esre érettségiztem annak idején matekból XD Többi az mind 3-as 4-es lett. Meg különben is,stréber buzi vagy XD -
jajnemárr #25931 nem vagy az a kimondottan görcsölős típus:D -
Neked pedig jó utat a banamákra. -
hát hallod én sosem voltam 3-mas matekból mindig kettes most meg írtam egy 53 pontos matekot:) -
nem vagyok rá büszke, de négy évig stablian tartottam a 2-es szintet 0 tanulással, szóbeli már annyira nem érdekel, 3-as volt a cél mindenből, az simán meglesz:) -
nagy hős #25926 milyen pozitív hozzáállás :D -
szóbelivel még elkúrhatod. -
irodalom 69 pont, német 68, matek 79, biosz 54, töri 58
mindenből emgvan 4-es eddig:) -
tonio14 #25923 A BKF nem rossz suli, de azért a legjobbak közé nem sorolnám.
Viszont azt azért nem mondanám hogy olyan könnyű lenne 4-5 írni.. Mert ez nagyrészt az iskolától függ, amibe 4,6,8 évig jártál..
Erre jó példa hogy a középiskolámba is elég sok településről érkeztek a tanulók. Elég megdöbbentő volt látni hogy egy bizonyos település iskolájából érkező diákok 10-15 ponttal jobb központit írtak matekból.. Aztán természetesen már a középsuliban egyenlő feltételek mellett levertem őket.. (:D)
Tehát ne legyünk lenézőek. -
jajnemárr #25922 tök jó,én is a 13-mas tételt húztam és az emésztés plusz gaia elv volt...
amúgy bárcsak az én vizsgáztatóim lettek volna poéngyárosok.nem voltak... -
jajnemárr #25921 egy szóval sem mondtam h 4-est írni nehéz.4-esnél szarabbat írni a nehéz. -
kommunikációs suli te állat XXD -
2 ismerősöm is ezt a tételt húzta emelt bioszon. hehe -
Bagoly Képző Főiskola?
-
Nem, nem azt húztam. =) De szombat éjfélkor elmagyarázták emberi nyelven is, úgyhogy talán nem lett volna akkora gond =) A 13-s tételt húztam. =D Nem vagyok túlzottan babonás, de azért megütötte a szememet. =D A szimpatikus meg a paraszimpatikus hatások volt az első fele, kb, meg 1-2 más témájú kérdés ehhez, a B-m meg a Tisza, mint ökológiai folyosó. Egész jól ment, csak fura emberek voltak a vizsgáztatók. Biológus-poénokkal "sziporkáztak" meg egymást szórakoztatták.. =DD -
BKF -
Kezman #25915 irodalom és nyelvtan szóbelin milyen segítségeket lehet használni? Két napja próbálom az irodalmat tanulni de olyan nehéz, hogy úgy döntöttem nem érdekel már:D nem mennek a fejembe azok a megfogalmazás módok:| -
sz4bee #25914 Hol fogsz diplomázni? -
de nehogymá 4-esnél szarabbul érettségizzen le valaki... Én a budapesti Szent István Gimnáziumban érettségiztem és a legrosszabb jegyem 4-es volt. Rohadt könnyű volt az egész.... -
jajnemárr #25912 szerintem ezzel mindenki tisztában van,csak egyetemen rohadtul nem számít h hány százalékot érsz el,érettségin viszont csak az számít. szóval egyetemen ha 3-mast kapsz,örülsz itt viszont...
-
amúgy ne szarjatok be az érettségitől, egyetemen vagy fősulin sokkal nehezebb egy-egy vizsga XD -
Nem tudom nekünk meddig fog tartani.Én úgy vagyok vele,hogy vagy első,vagy utolsó napon kerüljek sorra:D A lényeg,hogy haverokkal egy napon legyünk,és akkor utána kocsma
-
aham köszi.
de ezt ugye 3-4 nap alatt lerendezik? -
Nálunk z lesz,bemegyünk 22.-én,és mindenki megtudja,hogy ahnyadikán jön,vagy mindennap be kel menni,nem tudom már pontosan. -
hát nálunk 3 osztály van az évfolyamon és itt 15-16-17-én lesz a szóbeli.
mi 15ére vagyunk beosztva de 30 embert nem tudom hogy tudnak lefeleltetni.hallottam már olyasmit is hogy akkor be kell menni és mindenkinek megmondják mikor jöjjön és nem mindenkinek egy napon lesz. -
HUmanHunter #25906 én is abból akarok jövőre emelt szintűzni ;) -
ejj gyerekek ha belegondolok abba amikor érettségiztem :D következő hónapban meg már diplomázok...
én anno töriből és angolból emeltszintűztem -
Ha jól tudom, töriből van forrás, irodalomból meg választhatsz néhány könyv közül. A többit nemtudom. -
HUmanHunter #25903 több napra szokás lebontani a szóbeliket. -
egy egész osztályt hogyan tud leszóbelizni egy nap alatt?
különben melyik tantárgyakból kapunk forrást a felelet előtt? -
16 -
16 -
22 -
Nah, most értem haza. Hát huhh, eleve csúszott 1 órát az egész. Aztán bementem, tételhúzás: napelemcella vizsg.+ haladó mozgások. Napelemcellás könnyű volt, jó értékek jöttek ki, grafikon is szép lett, tudtam róla magyarázni, egyik nyomi vizsgáztató rákérdezett a p- meg n-vezetőkre, hát azokról nem sokat tudtam mondani, tekintve h sztem nem is követelményrendszer na mind1...
Aztán haladó mozgásoknál volt 4 részfeladat, elsősorban a változó mozgásra vonatkoztak, de azok mind egyszerűek voltak.
Előttem volt egy srác, abszolút semmit nem tudott, a vizsgáztatók jófejek voltak, próbálták segíteni kérdésekkel, de alig tudtak kihúzni belőle pár választ, sztem még a min. pont is kérdéses nála...
Na mind1, alapvetően így utólag nem volt húzós ez az emelt szint, nem bántam meg, hogy ebből mentem, és nem matekból. Sok sikert, aki ma v holnap megy még emeltezni!! -
18-19 -
Nektek mikor lesz a szóbeli(középszint)???
Nekem jún.23. -
jajnemárr #25895 nem írtam vissza bocs,ma már hétfő van...amúgy nem tudtam volna segíteni, (utánam ezt húzták,vmi laktóz-operon modellt.mi se vettük fakon se,most se tudom mi az).ez volt az, ami nálam nagyon kiverte a biztosítékot,amikor megnéztem a követelményrendszert...
remélem azért pont nem ezt húztad -
Abruzzi #25894 Én középszinten nyomom fizikát, de majd írd le milyen volt az emelt mert érdekel. -
Holnap megy még vki fizikából rajtam kívül? -
Pont, hogy nem az. Sosem azt adja ki, amit keresek. De már mindegy.