29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
HRaVeN1 #1995 Énse igulok, inkább csak a matek miatt. -
annyit azért simán el lehet érni -
ja, az más. -
HRaVeN1 #1992 A jelentkezés feltétele érettségi bizonyítvány. Ez nem fizetős fősuli, hanem tanfolyam.
-
mindenkinek egy nagy kalappal;) én már egy éve túl vagyok ezen, ha még nem mondta vna vki akkor csak annyit h majd gondoljatok vissza mennyire semmi az egész és majdan az első zh-nál vissza fogjátok sírni ezt:D -
ahhoz képest, hogy holnap érettségi, annyira nem izgulok :)
a 3 közül mindenképp elemzést választok majd -
és szerinted ahhoz nem kell egy minimális pontszám? fizetősre se vesznek fel 10%-kal. -
nekem elég keddre, a másik kettő annyira nem izgat :) -
Pl.
Én is 2 év továbbképzésre megyek aztán majd utána meglátom mi lesz, meg mit akarok. -
MIND1 mindneki úygy teljesít ahogy akar.
MINDENKINEK sok szerencsét a jövő hétre!!!
-
vagy majd jövőre ujra vizsgázik a felvételi tárgyaiből...és addig melózik.. -
ha mégis rossz lesz az érettésgije akkor még ott van a fizetős főisk./egytem. -
Elmehetsz CO heggesztőnek! -
HRaVeN1 #1982 Én pl. fizetős tanfolyamra megyek -
pedig egyszerű :)
most a 2szintű érettséginél, ha nem felvételitárgyad a magyar, akkor csak az a lényeg, hogy meglegyen...most akkor minek erőltesse meg magát az ember, úgyse fog vele foglalkozni az elkövetkezendő években, és úgyis elfelejt majdnem mindent...inkább arra koncentrál, ami számít is... -
Én csak tisztában szeretnék lenni azzal a ténnyel hogy hogyis van ez az egész értékelés. Mert én októberig jártam suliba, akkor meg lett a többi tantárgy (még a régi érettségis vizsgarendszer volt) és fogalmam sisncs erről az újról még a szóeli tételeket se tudom csak azt amit az om en kiírtak h mike kellenek. De ha ilyen a követelmény szint írásbelin, h 20-30% ot eléred és már meg van a kettes és még tanultál is 1 kicsit akkor garantált a 3as.
Jah és én a régi osztályzataimmal mi a lópikulát kezdjek a következő évi felvételin? Főleg, hogy most a felvételi 1ben az érettségi, szóval nekem ígyis-úgyis újra kell raknom az adott tárgyat.
ui.: tavaly 18% volt matekból a 2es idén 21% kb 3-4 pont az alsóhatár, de az 5ösnek meg nagyobb lett az intervalluma. (remélem érthető ez az egész) -
cyrus #1979 énis igy vagyok vele, tőlem az utóbbi pár napban mégis sokan megkérdezték hogy egyáltalán szeretnék-e továbbtanulni, én meg mondtam nekik hogy hogy a faszba ne, hát ha nem tanulok akkor mi lesz bazeg ? :D -
Sose értettem ezt a hozzáállást, hogy "uh csak legyen meg a 10%". És egy nagy büdös kettessel mégis hova vesznek fel? Vagy csak én nem akarok a szivattyúgyárban elhelyezkedni, vagy lopni?
Bár igaz, nyilván van olyan aki ebből-abból nem visz pontot, de akkor se fogom fel hogy hogyan lehet célnak kitűzni azt hogy "átcsússzak". -
senkit sem húznak meg nemtom mit szórakoztok.
sőt, sztem mindenkinek garantált a 3as ha nem mondja azt hogy ady angol volt... -
HRaVeN1 #1976 Ha egyik tanárom jól mondta, akkor szóbeli 30 pont lesz, és ha szépen köszönsz, meg legalább vmit hozzászólsz a tételhez, akkor már megvan a 10% (mert kommunikációra is adnak pontot). -
csak matekból gáz ha 10% felett de 20% alatt lesz az írásbeli mert akkor szóbelizni is kell.
a többiből meg az a lényeg hogy 10% felett legyél mert úgyis szóbelizni kell mindegyikből.
arra vigyázni hogy mind az írásbelin, mind a szóbelin el kell érni a 10%-kot.
tehát ahozz hogy kettes legyél nem elég az írásbeli 15% mellé szóbelin pár pontot összeszedni ... -
ez a próbaérezzségi volt. (szal csak írásbeli) -
MInd1 a legjobbat fogom így is úgy is nyújtani és nekem már csak magyarból kell :P -
HRaVeN1 #1972 Ez az írásbeli, és szóbeli együtt. -
Az OM honlapján volt a magyarról.
Akkor ez amit beírtál gondolom a matek, akkor az meg lehet, hogy 20-tól nem 21-től kettes. -
És ez az infó honnan van? Én 1 ilyet találtam.
közép emelt
5 80-100 60-100
4 60-79 47-59
3 40-59 33-46
2 20-39 20-32
1 0-19 0-19
-
Én se!!! :D -
Majd óvatosan nyitom ki őket :) -
HRaVeN1 #1967 Igen, de inkább nem szeretnék matekból szóbelizni :D -
cyrus #1966 csokik cukrok roxx, zajos, másokat zavaró üdítők sosenem :(
csak bubimentes víz :D -
Csak akkor ha elégtelen a dolgozat, de 10%-ot elérte, akkor van szóbeli azt hiszem. -
HRaVeN1 #1964 A matek azért 21%-tól, mert ott alapból nincs szóbeli középszinten -
Igaz :) -
A magyar 10%-tól (10 ponttól), a mateknél pedig a 21% már kettes. :) -
HRaVeN1 #1961 Ha nincs megadott szempont, hogy pl. egy vers alapján érvelj, akkor végülis hantázni is lehet vmit
-
HI!
akkor most 10 ponttól vagy 21 ponttól 2 es a magyar? Na szövegértés fog menni nekem? :P -
Érvelést mi se csináltunk :( -
HRaVeN1 #1958 Nem arra hajtok, csak elemzésből mindig is rossz voltam, érvelést meg nem csináltunk. Szövegértésből viszont mindig is jó voltam. -
Nekem boci csoki, milka, szőlő cukor, pepsi és sprite bekészítve :D Remélem megjön majd tőlük az ihlet :D -
"Az írásbeli vizsgateljesítmény akkor érvényes, ha az elérhető maximális pontszám 10%-át eléri a vizsgázó, azaz legalább 10 pontot szerez."
Magyarra érvényes, tehát összesen kell elérni ennyit.