29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• HRaVeN1
    Énse igulok, inkább csak a matek miatt.
  • Bandee1987
    annyit azért simán el lehet érni
  • I.C.ram
    ja, az más.
  • HRaVeN1
    A jelentkezés feltétele érettségi bizonyítvány. Ez nem fizetős fősuli, hanem tanfolyam.
  • kabalthenbk
    mindenkinek egy nagy kalappal;) én már egy éve túl vagyok ezen, ha még nem mondta vna vki akkor csak annyit h majd gondoljatok vissza mennyire semmi az egész és majdan az első zh-nál vissza fogjátok sírni ezt:D
  • Bandee1987
    ahhoz képest, hogy holnap érettségi, annyira nem izgulok :)
    a 3 közül mindenképp elemzést választok majd
  • I.C.ram
    és szerinted ahhoz nem kell egy minimális pontszám? fizetősre se vesznek fel 10%-kal.
  • joebacsi
    nekem elég keddre, a másik kettő annyira nem izgat :)
  • Dacid
    Pl.
    Én is 2 év továbbképzésre megyek aztán majd utána meglátom mi lesz, meg mit akarok.
  • Dacid
    MIND1 mindneki úygy teljesít ahogy akar.

MINDENKINEK sok szerencsét a jövő hétre!!!
  • joebacsi
    vagy majd jövőre ujra vizsgázik a felvételi tárgyaiből...és addig melózik..
  • Dacid
    ha mégis rossz lesz az érettésgije akkor még ott van a fizetős főisk./egytem.
  • ivjoe
    Elmehetsz CO heggesztőnek!
  • HRaVeN1
    Én pl. fizetős tanfolyamra megyek
  • joebacsi
    pedig egyszerű :)
    most a 2szintű érettséginél, ha nem felvételitárgyad a magyar, akkor csak az a lényeg, hogy meglegyen...most akkor minek erőltesse meg magát az ember, úgyse fog vele foglalkozni az elkövetkezendő években, és úgyis elfelejt majdnem mindent...inkább arra koncentrál, ami számít is...
  • Dacid
    Én csak tisztában szeretnék lenni azzal a ténnyel hogy hogyis van ez az egész értékelés. Mert én októberig jártam suliba, akkor meg lett a többi tantárgy (még a régi érettségis vizsgarendszer volt) és fogalmam sisncs erről az újról még a szóeli tételeket se tudom csak azt amit az om en kiírtak h mike kellenek. De ha ilyen a követelmény szint írásbelin, h 20-30% ot eléred és már meg van a kettes és még tanultál is 1 kicsit akkor garantált a 3as.
    Jah és én a régi osztályzataimmal mi a lópikulát kezdjek a következő évi felvételin? Főleg, hogy most a felvételi 1ben az érettségi, szóval nekem ígyis-úgyis újra kell raknom az adott tárgyat.

ui.: tavaly 18% volt matekból a 2es idén 21% kb 3-4 pont az alsóhatár, de az 5ösnek meg nagyobb lett az intervalluma. (remélem érthető ez az egész)
  • cyrus #1979
    énis igy vagyok vele, tőlem az utóbbi pár napban mégis sokan megkérdezték hogy egyáltalán szeretnék-e továbbtanulni, én meg mondtam nekik hogy hogy a faszba ne, hát ha nem tanulok akkor mi lesz bazeg ? :D
  • Lacc
    Sose értettem ezt a hozzáállást, hogy "uh csak legyen meg a 10%". És egy nagy büdös kettessel mégis hova vesznek fel? Vagy csak én nem akarok a szivattyúgyárban elhelyezkedni, vagy lopni?
    Bár igaz, nyilván van olyan aki ebből-abból nem visz pontot, de akkor se fogom fel hogy hogyan lehet célnak kitűzni azt hogy "átcsússzak".
  • franco
    senkit sem húznak meg nemtom mit szórakoztok.
    sőt, sztem mindenkinek garantált a 3as ha nem mondja azt hogy ady angol volt...
  • HRaVeN1
    Ha egyik tanárom jól mondta, akkor szóbeli 30 pont lesz, és ha szépen köszönsz, meg legalább vmit hozzászólsz a tételhez, akkor már megvan a 10% (mert kommunikációra is adnak pontot).
  • galenius
    csak matekból gáz ha 10% felett de 20% alatt lesz az írásbeli mert akkor szóbelizni is kell.
    a többiből meg az a lényeg hogy 10% felett legyél mert úgyis szóbelizni kell mindegyikből.
    arra vigyázni hogy mind az írásbelin, mind a szóbelin el kell érni a 10%-kot.
    tehát ahozz hogy kettes legyél nem elég az írásbeli 15% mellé szóbelin pár pontot összeszedni ...
  • Dacid
    ez a próbaérezzségi volt. (szal csak írásbeli)
  • Dacid
    MInd1 a legjobbat fogom így is úgy is nyújtani és nekem már csak magyarból kell :P
  • HRaVeN1
    Ez az írásbeli, és szóbeli együtt.
  • Alien
    Az OM honlapján volt a magyarról.

Akkor ez amit beírtál gondolom a matek, akkor az meg lehet, hogy 20-tól nem 21-től kettes.
  • Dacid
    És ez az infó honnan van? Én 1 ilyet találtam.
    közép emelt
    5 80-100 60-100
    4 60-79 47-59
    3 40-59 33-46
    2 20-39 20-32
    1 0-19 0-19
  • Alien
    Én se!!! :D
  • Alien
    Majd óvatosan nyitom ki őket :)
  • HRaVeN1
    Igen, de inkább nem szeretnék matekból szóbelizni :D
  • cyrus #1966
    csokik cukrok roxx, zajos, másokat zavaró üdítők sosenem :(

csak bubimentes víz :D
  • Alien
    Csak akkor ha elégtelen a dolgozat, de 10%-ot elérte, akkor van szóbeli azt hiszem.
  • HRaVeN1
    A matek azért 21%-tól, mert ott alapból nincs szóbeli középszinten
  • Alien
    Igaz :)
  • Alien
    A magyar 10%-tól (10 ponttól), a mateknél pedig a 21% már kettes. :)
  • HRaVeN1
    Ha nincs megadott szempont, hogy pl. egy vers alapján érvelj, akkor végülis hantázni is lehet vmit
  • Dacid
    HI!

akkor most 10 ponttól vagy 21 ponttól 2 es a magyar? Na szövegértés fog menni nekem? :P
  • Alien
    Érvelést mi se csináltunk :(
  • HRaVeN1
    Nem arra hajtok, csak elemzésből mindig is rossz voltam, érvelést meg nem csináltunk. Szövegértésből viszont mindig is jó voltam.
  • Alien
    Nekem boci csoki, milka, szőlő cukor, pepsi és sprite bekészítve :D Remélem megjön majd tőlük az ihlet :D
  • Alien

"Az írásbeli vizsgateljesítmény akkor érvényes, ha az elérhető maximális pontszám 10%-át eléri a vizsgázó, azaz legalább 10 pontot szerez."

Magyarra érvényes, tehát összesen kell elérni ennyit.