29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Te is csak irodalomból mentél? Hát jaja a tavalyi kicsit nehezebb volt. :P A szövegértés télleg vicc volt. -
sztem fos volt. :( -
vááá megirtam :D -
lol:D -
pszt:D -
vykac #2165 Na most értem haza, nem volt kamu a feladat ami terjedt a neten. 
Sajnálom h nem néztem át...
Holnapi matek feladatsor nincs vkinek???
-
engem pl nem ez alapján rangsorolnak hanem emelt matek meg közgáz alapján mivel azok adják a 30+30at.... -
megvagyok:D
47 perccel hamarabb leléptem -
Mik voltak a tételcímek? -
-
pfff hat ez gecikonnyu volt.
Osszehasonlitos elemzest valassztottam.
Az az elso feladatlap a kornyezetvedos szoveggel 1 vicc volt. :D Ezalapjan fogjak rangsorolni az embereket az egyetemek? szerintem kb mindenki max pontot írt.
// ha tavaly is ilyen lett volna akkor siman meglett volna 5 ös :( es msot nemkeleltt volna ezzel baszni el az idom ^^// -
jah :CC -
Egy év múlva bulinak fogjátok tartani az érettségit, főleg az akkori érettségizőket lehet szivatni, nekem is buli :)) -
kíváncsi vagyok hol tarthattok :), egyébként fossatok nyugodtan, tavaly én is fostam :)), de nem volt semmi gond, úgyhogy nekem az a véleményem, hogy fosni kell is :DD -
hülyeség lenne azt javasolni, hogy ne fossatok, lesz ez még így se, mivel mindenki a saját szintjén problémázik valamin, nektek most ez a legnagyobb problémátok, úgyhogy ne felejtsetek el reggel fosni! :)) -
- Pósfai Péter szerint a diákoknak idén teljesen új típusú feladatokat kell megoldaniuk a vizsgákon. A tételeket ezért ma reggel nem olvassák be a televízióban és a rádióban, csak késő este a Magyar Televízióban ismertetik a feladatokat, illetve a tárca honlapján teszik közzé a vizsgát követő napon reggel 8 órától. -
Már nem, mert a diákok kész feladatlapokat kapnak.
Egyébként nagy kalappal minden diáknak! -
már nem a tv-ben mondják ?
-
Grusi #2151 de rossz, oda az igazi feeling :) -
hallottam olyan suliról, ahol rendőrök vigyáznak a tételekre, ez igaz? -
nem mondta be a rádió, mivel a sulikban vannak a lapok. -
Nem hallgattam a rádiót, miböl irnak? -
megfogtok bukni vagy lebuktok :D -
jaja sok sikert -
Vlala #2145 hajrá érettségizők! -
kis készülődés, aztán go £ -
peet69 #2143 para xD -
felkeltem én is -
peet69 #2141 reggelt -
abonyitomz #2140 most indulok az érettségire ! -
főleg, hogy majdnem lekéstem... -
Grusi #2138 Mindenkinek, aki holnap készül letenni az érettségit, egy naagyon-nagy kalappal. Csak ügyesen, és akár hiszitek, akár nem, pár év távlatából már egy fasza bulinak fog tűnni az egész :) -
mozst találtam ki hogy Te kb mire gondolhattál
ez kb olyan h mire gondolt a költő a vers írásakor szal htx:D -
há pityu páze!
a gondolatmenetest nemvágom honnan vetted
-
vykac #2132 Ez most milyen feladatsor?? Tedd már fel ami megvan!
-
hmm...fáratt lennék és tényleg mondtam iet??? -
jóvan mester nem lehet mindenkinek 150 kontaktja...
meg amúgyis leszarom mert bízok magamban -
és éreccségi időszak alatt nincsenek topiktalik:D -
majd átérzed de át ám:D -
hát nemtom...inkább régebbi újságcikkek szoktak lenni mivel az egyik feladat az hogy a régies/népies szavak mai megfelelőjét írd le