29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Most is 5 ügynök figyeli ezt a topikot + Bálintka. Köszönjön mindenki szépen Bálintkának. -
az a belinkelt/bescannelt kép a nyelvi műveltségi első oldaláról azért elég szép kis bizonyíték ti barmok! vagy nem?
-
OPM #2255 ez nem ugyanaz...
de én többet nem is akarok erről beszélni.... -
A felvetéseddel annyi a probléma, hogy ez egy NEM hivatalos fórum, ahol azt írogathatnak emberek, amit akarnak. Pl ha most nyitnék egy topikot, hogy bombát tettem a Parlament alá (NEM TETTEM!) attól még nem ürítenék ki, nem lenne belőle semmi. Szóval ha csak demoralizálni jöttél, akkor pá! -
mint az orvosi igazolásos lógásból? :) -
szerintetek csak úgy irogathattok ilyeneket? egy olyan fórumon amit naponta 1000-ek látogatnak? szerintetek ez nem fog kitudódni? naívak vagytok. ebből kurvanagy botrány lesz! gratulálok mindenkinek, főleg aki ebben még társ is, ami itt megy. -
:D
Sajnos egy kicsit bonyolultabb a viszony a leányzóval. Mondjuk úgy, hogy legjobb barát, akivel most nem annyira felhőtlen a viszony. Szóval azt a jutalmat amit kapni fogok, azt akár neked is adhatom :) -
és majd megosztjuk a jutalmat?! :D -
Braveheart #2249 Na ez is megvolt :) Én az érvelést választottam, megemlítettem a Bibliát, Balassit, a többi költőt, Rómeó és Júliát, Antigonét meg ilyeneket. 4 oldalt írtam, sztem nem volt túl nehéz. A matektól meg egyáltalán nem parázok. -
peet69 #2248 ez de cikiiiiiiiiii
gondolom erre akartál célozni.... -
Taibi #2247 Helló!
Ha már tudtok valamit, akkor engem is értesíthetnétek!!!
Jó lenne egy "kis" előny!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Köszi 
Tényleg nagyon fontos! -
ipko #2245 Ezekkel tisztában vagyok!!! A Gomez kezdet arról dumálni, hogy hányas lesz majd ez a fogalmazása!! -
nyugi, ha megtudunk vmit, értesítünk :) -
:) -
Na jó, utólag elnézve ez elég szar poén lett... -
EGy számomra nagyon kedves lány idén érettségizik, és ha tudnék, segítenék neki. Szal ha valakinek van valami infoja, akkor kérem dobjon már nekem egy privit. 1000 Htx! -
Év végi jegyek: 50 pont
Érettségi jegyek átlagának kétszerese: 10 pont
Érettségi: 60 pont
Elmenni az érettségi úgy, hogy fogalmad sincs a pontozásról: Felbecsülhetetlen! -
én majdnem 3 oldalt irtam, pár sorral kevesebbet, remélem igy is jó -
na ott a pont! :D -
abonyitomz #2237 akkor nem scak én voltam , kira :) -
de akkor miért 5 oldalnyi szétírható rész volt? :) -
cyrus #2235 fu apám te igy mentél neki az érettséginek hogy ilyenekkel nem vagy tisztában ? -
cyrus #2234 neharagudj de akkor olvasni sem tudsz :D
szó szerint az volt hogy az "5 oldalból LEGALÁBB 3-4-et írjon !" -
én meg lusta voltam elolvasni először a Mikszáthot, meg a két verset, szal majdnem ugy indult, hogy érvelek, de mivelhogy nem tudtam igazán azonosulni a témával, és éreztem, h nem fogok tudni eleget érvelni Kaffka mellett, ezért nagy erőt vettem magamon és elolvastam a Levegőt! is. Így sikerült négy és fél oldalt kidobni magamból valahogy, bár érzem hogy sokszor visszatérő gondolatokat irtam le...
-
ipko #2232 De most még erre nem kapunk jegyet csak pontokat! Vagy nem??? -
a jegy nem a szöveg hosszától függ és oda volt írva, hogy 3-4 oldal legyen max. -
hi, megjöttem, most néztem, hogy tényleg igaz, keringett a neten már tegnap este a cucc :)))
töriből nincs vkinek? :) meg matekból?:)
amugy összehasonlitást csináltam, irtam belőle 3 oldalt, ez volt a legkönnyebb, a szövegértés is elég könnyű volt -
vers összehasonlítás RULZ! -
peet69 #2228 #2183 -
Gomez #2227 én is érveltem kb.5 oldalon keresztül, sztem 4es körüli meglesz -
abonyitomz #2226 eddig még csak én választottam az érvelést ?
-
Nálunk szinte mindenki Mixátot írt -
mind a 3 feladat elég könnyű volt. (ahhoz képest amit vártam) szerintem... -
Nálunk a két vers összehasonlítása volt a favorit -
praksi #2222 nálunk az érvelést senki nem választotta...
egy akkora szöveg alapján hogyan lehet 3-4 oldalt írni? na mind, választottam a novellát
és holnap matek emelt...... -
abonyitomz #2221 én az Érvelést választottam , sztem 100% könnyebb volt mint a többi
Ezeket irtam bele:
Biblia: Éva bűnbeesése , Antigoné , Csongor és Tönde , Dorottya vagyis a dámák diadalma a fársángon , Rómeó és Júlia , Hét Krajcár Mikszáthtól , meg még egy-kettő , és lett 3 oldal ( kb 1500 szó )
GL& HF a holnapi vizsgához !
-
mind2 verset ismertem:D -
mi egy verset nem vettünk azok közül... mindenki mikszáthot irt -
én asszittem ezerrel verselemzés lesz majd... de így könnyebb volt, bevallom