29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Lacc
    Most is 5 ügynök figyeli ezt a topikot + Bálintka. Köszönjön mindenki szépen Bálintkának.
  • Nh Shevits
    az a belinkelt/bescannelt kép a nyelvi műveltségi első oldaláról azért elég szép kis bizonyíték ti barmok! vagy nem?
  • OPM
    ez nem ugyanaz...
    de én többet nem is akarok erről beszélni....
  • Dichter
    A felvetéseddel annyi a probléma, hogy ez egy NEM hivatalos fórum, ahol azt írogathatnak emberek, amit akarnak. Pl ha most nyitnék egy topikot, hogy bombát tettem a Parlament alá (NEM TETTEM!) attól még nem ürítenék ki, nem lenne belőle semmi. Szóval ha csak demoralizálni jöttél, akkor pá!
  • Punkerwork
    mint az orvosi igazolásos lógásból? :)
  • Nh Shevits
    szerintetek csak úgy irogathattok ilyeneket? egy olyan fórumon amit naponta 1000-ek látogatnak? szerintetek ez nem fog kitudódni? naívak vagytok. ebből kurvanagy botrány lesz! gratulálok mindenkinek, főleg aki ebben még társ is, ami itt megy.
  • Dichter
    :D

Sajnos egy kicsit bonyolultabb a viszony a leányzóval. Mondjuk úgy, hogy legjobb barát, akivel most nem annyira felhőtlen a viszony. Szóval azt a jutalmat amit kapni fogok, azt akár neked is adhatom :)
  • I.C.ram
    és majd megosztjuk a jutalmat?! :D
  • Braveheart
    Na ez is megvolt :) Én az érvelést választottam, megemlítettem a Bibliát, Balassit, a többi költőt, Rómeó és Júliát, Antigonét meg ilyeneket. 4 oldalt írtam, sztem nem volt túl nehéz. A matektól meg egyáltalán nem parázok.
  • peet69
    ez de cikiiiiiiiiii

gondolom erre akartál célozni....
  • Taibi
    Helló!
    Ha már tudtok valamit, akkor engem is értesíthetnétek!!!
    Jó lenne egy "kis" előny!
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Dichter
    Köszi

Tényleg nagyon fontos!
  • ipko
    Ezekkel tisztában vagyok!!! A Gomez kezdet arról dumálni, hogy hányas lesz majd ez a fogalmazása!!
  • Bandee1987
    nyugi, ha megtudunk vmit, értesítünk :)
  • Bandee1987
    :)
  • Sadist
    Na jó, utólag elnézve ez elég szar poén lett...
  • Dichter
    EGy számomra nagyon kedves lány idén érettségizik, és ha tudnék, segítenék neki. Szal ha valakinek van valami infoja, akkor kérem dobjon már nekem egy privit. 1000 Htx!
  • Sadist
    Év végi jegyek: 50 pont
    Érettségi jegyek átlagának kétszerese: 10 pont
    Érettségi: 60 pont
    Elmenni az érettségi úgy, hogy fogalmad sincs a pontozásról: Felbecsülhetetlen!
  • Bandee1987
    én majdnem 3 oldalt irtam, pár sorral kevesebbet, remélem igy is jó
  • lee86
    na ott a pont! :D
  • abonyitomz
    akkor nem scak én voltam , kira :)
  • lee86
    de akkor miért 5 oldalnyi szétírható rész volt? :)
  • cyrus #2235
    fu apám te igy mentél neki az érettséginek hogy ilyenekkel nem vagy tisztában ?
  • cyrus #2234
    neharagudj de akkor olvasni sem tudsz :D

szó szerint az volt hogy az "5 oldalból LEGALÁBB 3-4-et írjon !"
  • lee86
    én meg lusta voltam elolvasni először a Mikszáthot, meg a két verset, szal majdnem ugy indult, hogy érvelek, de mivelhogy nem tudtam igazán azonosulni a témával, és éreztem, h nem fogok tudni eleget érvelni Kaffka mellett, ezért nagy erőt vettem magamon és elolvastam a Levegőt! is. Így sikerült négy és fél oldalt kidobni magamból valahogy, bár érzem hogy sokszor visszatérő gondolatokat irtam le...
  • ipko
    De most még erre nem kapunk jegyet csak pontokat! Vagy nem???
  • Dacid
    a jegy nem a szöveg hosszától függ és oda volt írva, hogy 3-4 oldal legyen max.
  • Bandee1987
    hi, megjöttem, most néztem, hogy tényleg igaz, keringett a neten már tegnap este a cucc :)))
    töriből nincs vkinek? :) meg matekból?:)

amugy összehasonlitást csináltam, irtam belőle 3 oldalt, ez volt a legkönnyebb, a szövegértés is elég könnyű volt
  • Dacid
    vers összehasonlítás RULZ!
  • peet69
  • Gomez
    én is érveltem kb.5 oldalon keresztül, sztem 4es körüli meglesz
  • abonyitomz
    eddig még csak én választottam az érvelést ?
  • Nh Shevits
    Nálunk szinte mindenki Mixátot írt
  • Nh Shevits
    mind a 3 feladat elég könnyű volt. (ahhoz képest amit vártam) szerintem...
  • Bandi 18
    Nálunk a két vers összehasonlítása volt a favorit
  • praksi
    nálunk az érvelést senki nem választotta...
    egy akkora szöveg alapján hogyan lehet 3-4 oldalt írni? na mind, választottam a novellát

és holnap matek emelt......
  • abonyitomz
    én az Érvelést választottam , sztem 100% könnyebb volt mint a többi
    Ezeket irtam bele:
    Biblia: Éva bűnbeesése , Antigoné , Csongor és Tönde , Dorottya vagyis a dámák diadalma a fársángon , Rómeó és Júlia , Hét Krajcár Mikszáthtól , meg még egy-kettő , és lett 3 oldal ( kb 1500 szó )

GL& HF a holnapi vizsgához !
  • franco
    mind2 verset ismertem:D
  • bertino
    mi egy verset nem vettünk azok közül... mindenki mikszáthot irt
  • bertino
    én asszittem ezerrel verselemzés lesz majd... de így könnyebb volt, bevallom