29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Ebből újraírás nem lesz, max megcsinálják azt, amit 90-ben, hogy megkapjuk az év végi jegyet. Megint hatalmas időt, pénzt és energiát emésztene föl, ha újraíratnák. -
A szöveg alig olvasható, kérdések közül pedig egy sem látszott. Ezzel csak azt mutatta meg, hogy ilyen egyszerűen kikerült a netre. Gondoljatok bele: azokat a dogákat kinyomtatták, szállították, raktárban őrizték, szállították, iskolákban megint tárolták egy ideig, kizárt dolog, hogy valaki nem nyúlt le egyet. -
Emmegki #2335 Ha csak ez az egy kép volt akkor semmi baj, mert a feladatot nem lehet tudni. Egyébként meg: http://www.mindentudas.hu/lang/20040806lang1.html -
és ott mi történt? év végi jegyet megkapták...ami nekem nagy szopás...inkább írjuk újra... -
OPM #2333 csak annyit mondok: Moszkva tér effektus -
zmeg nemár! én nem akarom ujrairni... demost hé! ezért a feketén becsikozott lapért van ez a felhajtás? ettől még mindig nem tudtam, h miről szolt az egész, és az összehasonlító elemzésem sem lett jobb... :) biztos valami noreg köpött, akinek csak amolyan megfigyelőként járja a forumot... -
ezen a szaros képen ami itt volt szvsz nem múlik semmi...ha máshol egész suliknak szivárogtattak ki mindent, akkor nagyobb balhé lesz...csak azért kéne tudni vmit a városmalyoris cuccról, hogy mi a helyzet vajon -
ejjbazzmeg...
-
OPM #2329 de hogyha nem lett volna betéve a... ki se mondom már, mi...
nem kellett senkinek köpnie, ez egy nyilvános fórum...
de ha emiatt szív majd az "egész ország"... -
Emmegki #2328 De hogyha nem lett volna róla szó, csendben ki lett volna moderálva a kép, nem köpött volna senki. -
OPM #2327 ERRŐL BESZÉLTÜNK!! -
valaki köpött -
bazze -
BP -
hmmm -
annnyit nem adnék érte!! -
ismerősöm mondta...haverja odajár... -
Az hol van? Életbe nem is hallottam róla :D -
HoTDoG #2319 Én csak annyit tudok, h van ismerősöm akitől 600e-ért meg lehet venni bármelyiket, de ha 6a-n vagytok akkor csak 100e fejenként.
Hihető, h csak a Városmalyorisok tudnak erről.
Ahhoz képest, h milyen beharangozása volt az új biztonsági rendszernek, a hülye is rájött, h a régi sokkal megbízhatóbb volt.
No de sebaj, legalább van 1 új üzletág. -
Emmegki #2318 Mi volt a 2117-ben? -
az újraírást hol hallottad? -
Csalás az lenne, ha egy A/4-es ágyúval mennél be érettségizni. Amíg saját tudásodból hozod össze, addig miért volna csalás? -
Gyerekek!
Nincs vkinek Városmalyoris ismerőse! Hívja föl iziben!
Azok a gempák tudnak mindent előre!
Ezt hallottátok? Állítólag újat kell írniuk...tudtok erről vmi bővebbet? -
majd csak nem:) -
szóval én bízom magamban, nem vagyok jobb helyzetben mint te... max megyünk szóbelizni...
-
világéletemben 2-es voltam matekból, de nem kell fosni tőle annyira elmondom, mert csináltam próbaérettségit és nem nehéz -
nem csalt senki -
ok bocsi!
csak nem vagyok matek ász és ezért mérges lettem mikor olvastam miket írtál
mégegyszer bocs -
mind1 nekem már csak júni végefelé kell szóbelizni. -
shevits nem stréber, csak nem szeret szart pofozni feleslegesen... ha csaltok akkor legalább sunyiban és okosan ne lássa már az OM meg az egész ország hogy mi megy itt, mert még a végén újrairatják. mellesleg elmehetsz a ****-ba te is nemtom mi alapján szidsz te engem, nem mondtam rád egy rossz szót se.. (eddig) -
-max így jobb? -
nem értem miért parázik mindenki hogy kiderül
sztem nh shevitz egy stréber **** vagy nem tom miért bántja ennyire ez az egész -
LOL! :D -
Kou #2304 Mikszáth rulez, az a szövegértés meg hát öhm, én hülye vagyok :) -
htx! 
-
:D
Vicces hogy beszopta mindenki:D -
JAVASLOM ZÁRJUK BE EZT A SZART ÉS MINDENKI TAKARODJON TANULNI!
/sorry a normálisaktól mint pl Bobbi/
LE LEHET SZÁLLNI THEPARTYFACERŐL TÉNYLEG NEM TUD SEMMIT!
/akkor már ideadta volna/
-
Gomez #2300 írtam pm-et válaszolj plíz! -
akkor jó :)) -
hát ügyesek voltunk, és fasza lesz, többet nem mondok :)