29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
cyrus #2417 CYRUS BENNEVOLT !!!!!!! -
Cyrus, peet! híresek vagytok!!! :)) -
tehen_m #2415 Benne vagytok a TV -ben :DDDDD
-
Aj jajj :( -
Cyr, benne volt a lokód a TV-ben! :DDDDDD
Az én szép ikcsimet meg nem is mutatták :C -
cyrus ott vagy :D -
istenem... ne küldjetek privit, már leszedtem :( -
TV2 -
cyrus #2409 tv2most -
Ma 17 óra körül értesültünk róla, hogy tegnap éjszaka beszúrtak egy, állítólag az éretségi kérdéssorról készült képet a fórumunkba. A moderátorunk már délelőtt eltávolította a képet", mondta el az Indexnek Kővári Ádám, az sg.hu szolgáltatásfejlesztési vezetője. Mint mondta, a képet közlő, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendőrség hivatalosan kéri, kiadják. Kővári elmondta, hogy a feladatlapról készült képet a kepfeltoltes.hu oldalra töltötte fel, és onnan linkelte be a The Party Face nevű felhasználó.
Nah így kérjétek itt a fórumba a tételeket.. spicli sg kiadja az ipt azt mennek a kommandósok és rádgyújtják a házat. -
cyrus #2407 mikike volt :D
vagy St :D
reklámoz :D -
SG-nek ma hogy megnő majd a látogatottsága. Minden esetre állat volt aki felrakta, még mázli hogy én már tavaly érettségiztem! -
Coco #2405 'Mint mondta, a képet közlő, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendőrség hivatalosan kéri, kiadják.'
index.hu -
Az index ezt írja! :) De nem a matekról, hanem a magyarról! -
Télleg erre a forumra nyomta fel valaki az url-t?? -
azt mondták, hogy vmelyik olalon fent voltak a magyar írásbeli tételek.... namármost ha erre a képre gondolnak ami csíkozva volt, akkor egy csöppet túloznak.... -
pasquale #2401 ja mostv bexart... bizos ellenőrzik :P -
:) -
húú naon lassu afórum -
KEDVES RENDŐR URAK! Ha nyomravezetőnek jutalom jár, akkor kérem értesítsenek privátba. Elmondom ki rakta ide a képet :P -
nem nagyon foglalkoztak vele :) -
reewer88 #2396 jo sokan megnézhették :D -
abonyitomz #2395 msot mondta be az RTLKLUB a botrányt !!!!!!!!!! -
reewer88 #2394 ha valakinek megvan küldje el egy masiknak az meg egy masiknak.... hehe -
PDavid #2393 jaja, ha emelt szintű matekja van vkinek akkor priváta feltétlen írja meg! :D -
(feltettem a holnapi tételeket is, sry) -
pff...nem tudták megmondani melyik oldalra kerültek fel :)
Mivel csak egy részlegesen látható lap alapján derült ki az egész... -
pasquale #2390 most nemakarok olyat írni hogy a amikor ellenörzik az oldalt a zsernyákok megöljenek.. de nincs valakinek amtek tételsora ??? :D -
PDavid #2389 az "sg.hu" elég pontos definicó arra h ez az oldal volt az, nem? ;) -
remélem... :( -
Nem biztos, hogy erről az oldalról van szó. -
a cikk szerint pár perccel a törlés elött csinálták, szal no comment. -
Úgysem tudják lenyomozni..... -
reewer88 #2384 ezzel csak reklámozná -
hüjék ferdítenek: olyat szol, hogy az egyik internetes oldalon fenn volt a tételsor!
fenn volt a tételsor? nem volt fenn! akkor mint kell felhajtást kelteni!!? -
TV2 TV2 -
Hát ez lol, tényleg csekkolták az sg forumot :D -
TV2-t nézzétek! -
belenézek én is... -
jaja, ezaz...