29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Alien
    Jaja én is vettem új függvénytáblázatot :) Remélem beválik :)
  • maozedong
    party face amúgy hogy van ? :)
  • SoDI---
    Húú, m1 híradó.

Reggel 6-kor készítették a felvételeket, ahol a vonatállomáson felbontják!

videó itt
  • Braveheart
    Már mondták hogy nem kell újraírni, nem?
  • Braveheart
    nekem csak a régebbi van meg de nem is érdekel, kisérettségin ellég volt a 4eshez
  • galenius
    ide vele,liheg,liheg
  • Cat #2658
    naigen, csak akkor az MTV miért az SGt és az egyik felhasználóját basztatja, ha nekik már tegnap délben megvolt a teljes érettségi? Ez itt a kérdés...
  • peet69
    a matek is kint van a piacon
  • galenius
    engem is csak a matek izgat, a többiből úgyis szóbelizni kell...
    megvan a legújabb függvénytáblázat, ha tudtok kérjetek valakitől
    rengetek új információ van benne gráf,statisztika,prímszámok,oszthatóság mifene.(az a legutolsó kiadás amiben már a föci és csillagászat,informatika is benne van)
  • abonyitomz
    EZAZZZZZZZZ BOTRÁÁÁÁÁÁÁÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tegnap előtt még alig volt napi 20 üzi a limit , ma már 300ra rúg ki :D
  • Sné Zsuzsa
    Ma este mondják ki, hogy kell e újra írni

forrás:hiradó
  • reewer88
    ha valakinek megvan én berakom!
  • cyrus #2652
    ez holvan ? .D:DD
  • ivjoe
    Mit honnan veszek????
  • Nh Shevits
    az más hogyha egy diáknak van meg a tételsor és visszaél vele, vagy ha az mtv-nek van meg, és ha visszaél vele milliós perre számíthat... nemgondolod??nem hülye az MTV hogy másnak kiszolgáltassa az adotokat...
    ne legyetek már hülyék. sok az okoskodás
  • BADE
    Bioszról,Kémiáról tudtok valamit?:)
  • leecat
    lehet h igazatok van:)de tudjatok mit legyen buszke magara az aki igy ír erettsegit.....
  • tehen_m
    anonym proxi+új reg = juhéé +éretségi
  • mazsa
    Nekem van egy Kanadában élő magyar ismerősöm, elküldeném neki, hogy tegye fel ide. Úgyis azt mondja, hogy már soha nem akar visszatérni ebbe a szaros országba. :)
  • Pontius #2645
    Amúgy én is megerősíthetem, hogy a tegnap belinkelt kép a mai érettségi szövegértési (nyelvtan) feladata volt...
  • PResident Evil
    St üzenete:
    140 újreg van
    St üzenete:
    ma este
  • BADE
    Annyi hozzászólást írtatok,hogy már azt sem tudom mi van.Valaki összefogalalná nekem?AKár privátban is!
  • overdose
    Szerinted egy Érettségi topikban miről beszéljünk? Autószerelésről?
  • Danecay
    Balhé! Most akkor FAKE volt vagy nem? Nem mintha engem érintene de nem vágom.
  • Morpheus1988
    Mi az a nyubi?
  • ÁjjLe BoBBi
    én mondom te egy hős vagy.
  • bertino
    Ennyit a félelemalaptalanságotokról... meg thx annak, aki beszurta
  • maozedong
    vazze...
  • Cat #2636
    [nagy]Figyeljetek, ez egy baromi nagy médiahajcihő. Miért mindenki az SGt emlegeti, amikor MTV1 hiradóban mondták, hogy NEKIK MÁR TEGNAP DÉLBEN megvolt, és reggel a KOMPLETT TÉTELSORRAL A KEZÜKBEN készítettek felvételt?? Partyface csak este 11kor linkelte be ide a fórumba a máshova feltöltött képet, azaz JÓVAL AZUTÁN hogy az MTV1 szerkesztői már a kezükben tartották az egészet!
  • Dacid
    Rossz minőségben, fekete csíkokkal
    Az SG vonatkozó fórumán a jelek szerint a ThePartyFace nevű hozzászóló jelentette meg a 2113-as vagy a 2117-es hozzászólásban a magyar írásbeli feladatait, amelyek a fórumozók válaszai szerint igen rossz minőségben, fekete csíkokkal jelentek meg. Vykac felhasználó vasárnap 22:42-kor tette fel a kérdést a 2108-as hozzászólásban: "Nincs fent a neten a holnapi érettségi feladatsor?? :)" Néhány perccel később, 22:45 és 22:50 között már meg is kapta a választ, bár azóta ThePartyFace hozzászólásait egytől-egyig kimoderálták a topikból.

"Jóvan mester nem lehet mindenkinek 150 kontaktja... meg amúgyis leszarom mert bízok magamban" írja Franco ThePartyFace egyik kitörölt hozzászólására a 2128-ason. "Ez most milyen feladatsor?? Tedd már fel ami megvan!" - teszi fel a kérdést nem sokkal később vykac, aki úgy tűnik, lemaradt a lényegről.
  • maozedong
    [hatalmas]rohatt érettségi nyubik azonnal haggyátok el a fórumot
  • Dacid
    Tudják, ki volt
    A Híradó értesülései szerint az sg.hu fórumában voltak elérhetőek a tételek.

"Ma 17 óra körül értesültünk róla, hogy tegnap éjszaka beszúrtak egy, állítólag az éretségi kérdéssorról készült képet a fórumunkba. A moderátorunk már délelőtt eltávolította a képet", mondta el az Indexnek Kővári Ádám, az sg.hu szolgáltatásfejlesztési vezetője. Mint mondta, a képet közlő, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendőrség hivatalosan kéri, kiadják. Kővári elmondta, hogy a feladatlapról készült képet a kepfeltoltes.hu oldalra töltötte fel, és onnan linkelte be a The Party Face nevű felhasználó.

• tudatlanka
    Belegondolok hogy anno nálunk engedélyezték elöszőr a számologépet jézusom és mégis sikerült ....de volt egy kikötés az unevezett pattogos gépek nem lehettek:DDDD nekem olyan volt a jó öreg texas istrumens ...még megvan:D
  • SoDI---
    Ha lenne is valakinek...
    Most őszintén...
    Te be mernéd linkelni?
    Mert én aztán biztos hogy nem merném. :)
  • skristof
    fog már fel hogy az nem az érettségi dátuma
    hanem a feladatban egy olyan szövegérté van, ami 2002-es
    de a deladat kettőezerötös
  • Alien
    http://www.webaudit.hu/index.php?content=312

A mai statisztikára kiváncsi leszek holnap.
  • Nh Shevits
    neégjél már harmadszor mondom hogy az volt fenn amit írtam... tudniillik én is érettségiztem! és az volt! csak megismerem!
  • SoDI---
    valahogy oldjátok meg! ;-) hogy én is megkapjam ;-)

Ha igaz a pletyka, és valahol megkaphatod még ma este, hát az biztos nem itt az sg fórumon fog történni, ebben biztos lehetsz :F
  • leecat
    hello,akkor most nincsen több tétel?:)
  • Takezó
    miért kéne pofánrúgni? :o