29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Jaja én is vettem új függvénytáblázatot :) Remélem beválik :) -
party face amúgy hogy van ? :) -
Húú, m1 híradó.
Reggel 6-kor készítették a felvételeket, ahol a vonatállomáson felbontják!
videó itt -
Braveheart #2661 Már mondták hogy nem kell újraírni, nem? -
Braveheart #2660 nekem csak a régebbi van meg de nem is érdekel, kisérettségin ellég volt a 4eshez -
ide vele,liheg,liheg -
Cat #2658 naigen, csak akkor az MTV miért az SGt és az egyik felhasználóját basztatja, ha nekik már tegnap délben megvolt a teljes érettségi? Ez itt a kérdés... -
peet69 #2657 a matek is kint van a piacon -
engem is csak a matek izgat, a többiből úgyis szóbelizni kell...
megvan a legújabb függvénytáblázat, ha tudtok kérjetek valakitől
rengetek új információ van benne gráf,statisztika,prímszámok,oszthatóság mifene.(az a legutolsó kiadás amiben már a föci és csillagászat,informatika is benne van) -
abonyitomz #2655 EZAZZZZZZZZ BOTRÁÁÁÁÁÁÁÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
tegnap előtt még alig volt napi 20 üzi a limit , ma már 300ra rúg ki :D
-
Ma este mondják ki, hogy kell e újra írni
forrás:hiradó -
reewer88 #2653 ha valakinek megvan én berakom! -
cyrus #2652 ez holvan ? .D:DD
-
Mit honnan veszek???? -
az más hogyha egy diáknak van meg a tételsor és visszaél vele, vagy ha az mtv-nek van meg, és ha visszaél vele milliós perre számíthat... nemgondolod??nem hülye az MTV hogy másnak kiszolgáltassa az adotokat...
ne legyetek már hülyék. sok az okoskodás -
Bioszról,Kémiáról tudtok valamit?:) -
leecat #2648 lehet h igazatok van:)de tudjatok mit legyen buszke magara az aki igy ír erettsegit..... 
-
tehen_m #2647 anonym proxi+új reg = juhéé +éretségi -
Nekem van egy Kanadában élő magyar ismerősöm, elküldeném neki, hogy tegye fel ide. Úgyis azt mondja, hogy már soha nem akar visszatérni ebbe a szaros országba. :) -
Pontius #2645 Amúgy én is megerősíthetem, hogy a tegnap belinkelt kép a mai érettségi szövegértési (nyelvtan) feladata volt... -
St üzenete:
140 újreg van
St üzenete:
ma este
-
Annyi hozzászólást írtatok,hogy már azt sem tudom mi van.Valaki összefogalalná nekem?AKár privátban is! -
overdose #2642 Szerinted egy Érettségi topikban miről beszéljünk? Autószerelésről? -
Balhé! Most akkor FAKE volt vagy nem? Nem mintha engem érintene de nem vágom. -
Morpheus1988 #2640 Mi az a nyubi? -
én mondom te egy hős vagy. -
Ennyit a félelemalaptalanságotokról... meg thx annak, aki beszurta -
vazze... -
Cat #2636 [nagy]Figyeljetek, ez egy baromi nagy médiahajcihő. Miért mindenki az SGt emlegeti, amikor MTV1 hiradóban mondták, hogy NEKIK MÁR TEGNAP DÉLBEN megvolt, és reggel a KOMPLETT TÉTELSORRAL A KEZÜKBEN készítettek felvételt?? Partyface csak este 11kor linkelte be ide a fórumba a máshova feltöltött képet, azaz JÓVAL AZUTÁN hogy az MTV1 szerkesztői már a kezükben tartották az egészet! -
Rossz minőségben, fekete csíkokkal
Az SG vonatkozó fórumán a jelek szerint a ThePartyFace nevű hozzászóló jelentette meg a 2113-as vagy a 2117-es hozzászólásban a magyar írásbeli feladatait, amelyek a fórumozók válaszai szerint igen rossz minőségben, fekete csíkokkal jelentek meg. Vykac felhasználó vasárnap 22:42-kor tette fel a kérdést a 2108-as hozzászólásban: "Nincs fent a neten a holnapi érettségi feladatsor?? :)" Néhány perccel később, 22:45 és 22:50 között már meg is kapta a választ, bár azóta ThePartyFace hozzászólásait egytől-egyig kimoderálták a topikból.
"Jóvan mester nem lehet mindenkinek 150 kontaktja... meg amúgyis leszarom mert bízok magamban" írja Franco ThePartyFace egyik kitörölt hozzászólására a 2128-ason. "Ez most milyen feladatsor?? Tedd már fel ami megvan!" - teszi fel a kérdést nem sokkal később vykac, aki úgy tűnik, lemaradt a lényegről.
-
[hatalmas]rohatt érettségi nyubik azonnal haggyátok el a fórumot -
Tudják, ki volt
A Híradó értesülései szerint az sg.hu fórumában voltak elérhetőek a tételek.
"Ma 17 óra körül értesültünk róla, hogy tegnap éjszaka beszúrtak egy, állítólag az éretségi kérdéssorról készült képet a fórumunkba. A moderátorunk már délelőtt eltávolította a képet", mondta el az Indexnek Kővári Ádám, az sg.hu szolgáltatásfejlesztési vezetője. Mint mondta, a képet közlő, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendőrség hivatalosan kéri, kiadják. Kővári elmondta, hogy a feladatlapról készült képet a kepfeltoltes.hu oldalra töltötte fel, és onnan linkelte be a The Party Face nevű felhasználó.
-
tudatlanka #2632 Belegondolok hogy anno nálunk engedélyezték elöszőr a számologépet jézusom és mégis sikerült ....de volt egy kikötés az unevezett pattogos gépek nem lehettek:DDDD nekem olyan volt a jó öreg texas istrumens ...még megvan:D -
Ha lenne is valakinek...
Most őszintén...
Te be mernéd linkelni?
Mert én aztán biztos hogy nem merném. :) -
skristof #2630 fog már fel hogy az nem az érettségi dátuma
hanem a feladatban egy olyan szövegérté van, ami 2002-es
de a deladat kettőezerötös -
http://www.webaudit.hu/index.php?content=312
A mai statisztikára kiváncsi leszek holnap. -
neégjél már harmadszor mondom hogy az volt fenn amit írtam... tudniillik én is érettségiztem! és az volt! csak megismerem! -
valahogy oldjátok meg! ;-) hogy én is megkapjam ;-)
Ha igaz a pletyka, és valahol megkaphatod még ma este, hát az biztos nem itt az sg fórumon fog történni, ebben biztos lehetsz :F -
leecat #2626 hello,akkor most nincsen több tétel?:) -
Takezó #2625 miért kéne pofánrúgni? :o