29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Cat 02 #26892
    Te se jártál faktra és emiatt egyetemen azt se tudod mi van ? Mert sajna nekem is ez lesz :D + fizika, amit 2 éve nem is láttam.
  • HTS s3rg1nh00
    részvétem-.-
    mondjuk emelt matekkal,integrálás-deriválás-kurvaanyja sima ügy,csak akinek ez már most hiányzik,első évben beszopja(mint én:p)
  • Firerock
    fene a fajtád:D
  • pasquale
    Nekem már van mind2ből érettségim, én is oda pályázok :D
  • fsgh
    Még akár találkozhatunk is, ha minden jól megy:)
  • Cat 02 #26887
    Jaja.
  • fsgh
    +1:) BME?
  • Cat 02 #26885
    Arra pályázok :D
  • Firerock
    mérnökinformatikus leszel?:D
  • Cat 02 #26883
    Nekem 80 matek, 80 info :D De 90 matek egyáltalán nem sok, szal lehet 70 info is elég =]
  • Firerock
    na mihelyzet van skacok?:D
    megy már a para rendesen?én még nemtudok semmit,bár leszarok mint,csak matekból kéne a 2 es+kéne egy 70% infóból meg angolból. Érettségizik valaki rajtam kívül infóból?
  • HTS s3rg1nh00
    90 pont az írásbeli,60 a szóbeli.
  • Pisti1026
    azt szeretném megkérdezni h a töri érettségin milyen arányba nézik a szóbelit és az írásbelit???
  • SASboy
    igen
  • bardocz
    Normális, hogy a felvi.hu-n még mindig ízt írja, hogy van fizetési hátralék, amikor már rég be lett fizetve a díj?
  • Sadist
    Úgy növeli az értékét, hogy minél többnek ad diplomát? Érdekes elmélet.
  • 5c0rp330n
    corvinusra bekerulni tenyleg nem konnyu, amugy viszont f@szt nem az, konkretan egy szabadidokozpont :)
  • I.C.ram
    Próbáld ki. Az én karomon 6 embernek sikerült lediplomázni idén (280-an kezdtük).
  • nesto
    lehet, hogy ciki, de akármennyire rossz így növeli a diploma értékét. nem könnyú a corvinus se, a bgf se, a bme se, könnyű kihullani de a diploma értéke annál nagyobb.
    de hagyjuk is, senkit nem érdekel hogy itt kötözködsz, verd a nyálad magadnak és szerezd be gyorsan az iparis vagy szakis ötödéves könyveket :)
  • Sadist
    Akkor elég ciki, hogy egy ilyen neves egyetemnél ilyen nagy engedmények kellennek, hogy benntartsák a hallgatókat :D
  • 5c0rp330n
    jah, bme
  • Sadist
    Gondolom valami BP-i egyetem/fősuli :D
  • Sadist
    Akkor tehát miért is buktad a szakot, hogy újra felvételizned kell?
  • nesto
    Egy tárgy háromszori felvétele az 3 alap vizsga, 1 vk, és két vizsgakurzuson történő vizsgát takar, tehát 6ot. ez nem jutalom, két egyes után fizetni kell, ezt csak azért írom nehogy azt hidd a lustaság taszított idáig. kreditek nem teljesítéséért ugyanúgy átlehet kerülni (félév/30kredit), mint 1 tárgy nem teljesítéséért, tehát az is előfordulhat, hogy második félévben még ösztöndíjat kapsz a kreditindexed miatt, következő félév után meg már átkerülsz költségesre (mint én).
    Ennyit a trükközgetésről és arról, hogy hol mekkorák az elvárások. Az említett főiskola egyébként a BGF-PSZFK, és ha már megtehetem hogy a középiskolai tanulmányaim sikerültek olyan jól az érettségivel együtt, hogy újra felvesznek, akkor azt kihasználom.
  • 5c0rp330n
    ahova te jarsz, ott lehet hogy ez igy megy, ha nalunk ilyen lenne, az emberek mostani <50%-a helyett sztem az 10%-a sem vegezne el soha az egyetemet.
  • Sadist
    Ha egy tárgyat háromszor nem képes elvégezni (ami ugyebár 9 vizsgalehetőség), akkor meg is érdemli.
  • I.C.ram
    Vannak sulik, ahol 3. tárgy-újrafelvételnél már átraknak.
  • Sadist
    Na megint egy trükköző, kiskapukeresős hallgató. Mikor raknak át költségtérítésesre? Ha nem teljesíted az előírt kreditmennyiség felét?
  • kraawz
    hova jársz ?:)
  • nesto
    oké, köszi én is így gondoltam de most megerősítettél benne
  • HUmanHunter
    lolz 1 percel korábban :)
  • HUmanHunter
    szerintem bekell
  • I.C.ram
    Miért kéne bejelölni a költségest? Ha van még állami féléved, akkor elég csak az államit. Attól még, hogy beadod a jelentkezésed, nem rúgnak ki a mostani helyről.
  • nesto
    Gazdmen állami-n vagyok most, de átkerülnék költségesre szeptembertől (tárgyfelvételek miatt). Ezt csak úgy tudom megúszni, ha újrafelvételizek, mert ha felvesznek ugyanide ugyanerre a szakra államira, akkor beszámítják a tantárgyaimat, azaz haladok tovább folytatom a sulit ugyaninnen. A kérdésem tehát, hogy bekell-e jelölnöm ezt a szakot költségtérítéses-ként is, vagy elég ha egy helyet jelölök (államit), és ha esetleg nem vesznek fel akkor maradok ITT csak költségtérítéses folytatom a tanulmányaim
  • HUmanHunter
    hö? :D
  • nesto
    még egy s.o.s. kérdés. mi van akkor ha most államin vagyok egy főiskolán, és ugyanarra akarok felvételizni államira, mert egyébként átkerülnék költségesre? bekell jelölnöm az állami mellett a költséges szakot is, vagy elég ha államit bejelölöm és ha esetleg nem vesznek fel akkor az esetben átkerülök költségesre?
  • nesto
    köszönöm
  • SASboy
    még ma ki tudsz venni belőle este 10ig.
  • nesto
    hitelesítésre gondolsz? hitelesítettem még vasárnap, ügyfélkapun keresztül. de a hitelesítésről meg ha jól olvastam azt írták azt is megtehetem később is. szóval?
  • mod
    Lehet, ha még nem véglegesítetted.