29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• bardocz
    Az matekon van.
  • skyli991
    Én se :D
  • skyli991
    Ja, énis remélem. Csak ne legyenek félreérthető, hülyén megfogalmazott kérdések... Énis megyek, Sziasztok!
  • Cat 02 #27089
    Én senkit :D
  • bardocz
    Picsába, pedig csak őt néztem át:D
  • mrzoltan
    Nah jó8 és mindenkinek egy kalappal.Reméljük normális feladatsort kapunk... :D
  • HTS s3rg1nh00
    Mikszáthot elfelejthetitek,középen sosincs évfordulós mióta 2szintű az érettségi.
  • skyli991
    Elvileg van olyan grafikus számológép is, ami használható, ha nem lehet bele A-Z-ig betűket beírni és tárolni és nem programozható.
  • skyli991
    Ezt most melyikre írtad? :D Amúgy kiengednek WC-re közben is, bár nemtudom hogy hányszor xD
  • HTS s3rg1nh00
    saját tanár lesz bent középszintűnél,az szinte tuti h.nem veszi el,ha nem ütközik szabályba...mondjuk én nem hangoztatnám miket tud,amúgy valszeg rá se fognak hederíteni milyen van,esetleg azt kérdezik van-e egyáltalán.
    emelten kicsit más,ott lehet kérdezgetnek,de gondolom kitalálod h.csak egy sima számológépnek kell mondani,úgyse hiszem h.olyan zsenik lennének akik ránézésre megmondják hogy ezt meg ezt tudja.
  • mrzoltan
    Egy kis Bablevest meg egy kis Birkapörit is vigyél,az is jó. :D
  • bardocz
    Ha végig akarod fosni, akkor jó! Lehet a fosás keltette szorongástól gyorsabban fog majd az agyad, hogy minél hamarabb kimehess WC-re.
  • skyli991
    De egész nagyok a vonalak szóval az a 4 oldal nem is annyi. Amúgy nem a szószám számít?
  • bardocz
    Arra, amit adnak. Ugye adnak?
  • skyli991
    Ja, lehet, nemtom. Így jobban hangzik :D
    Énis viszek csokit meg szőlőcukrot meg gyümölcslevet. Valaki azt mondta hogy az áfonyalekvár magában is jó. Ez igaz? A zöld tea jó?
  • Cat 02 #27077
    Vonalas :DA:SD:AS:DAS
  • toysoldier
    de

lehet hülye kérdés, de a fogalmazást milyen papírra kell írni? sima vagy vonalas?
  • bardocz
    Nem 1 óra szövegértés, és 3 óra fogalmazás?
  • gergely1991
    egyél szőlőcukrot XD
  • skyli991
    De abban a 3 órában benne van a szövegértés rész is.
    Na mindegy, szerintem menni fog :) Úgyis csak a matekot meg az infót kell nagyon jól megírnom, a többire elég a 2-es is, csak nem szép xD
  • bardocz
    3 óra alatt csak össze lehet hozni valamit.
  • skyli991
    Am régebben abban állapodtunk meg hogy vigye egy másik számológépet is arra az esetre, ha a vizsgabiztos elvenné :)
  • skyli991
    ja igen azt is szeretem :) meg a PI-t is kiírja :)
    de table módot a legtöbb casio tud.
    Mondjuk Solve az már kevesebben van :D Egyik osztálytársamé viszont ugyanilyen csak az övé nem napelemes. Olyat nem csinálhatnak hogy tőlem elveszik, azért mert én tudom használni, ugye?:D
  • Cat 02 #27069
    Table mód az keciség :D Meg, hogy kiírja, hogy pl gyök3/2
  • skyli991
    Érveléshez tudtok vmi jó kis összefoglalót? Hogy hogy álljunk neki és hogy írjunk 4 oldalt?? 4 oldal nem sok egy kicsit?? :O
  • skyli991
    Enyém is ilyen. Nem érdekel mit mondanak, használni fogom :D
    Casio Fx 991Es. Nagyon szeretem és már egy csomó módot értek benne. A Table mód nagyon meggyorsítja a függvényábrázolást, a másodfokú egyenleteket ha olyan alakra hozzuk, könnyű kiszámolni, akármilyen egyenletből ki tud hozni egy megoldást, jó a statisztika módja, vektorokat is tud,... :) De használható, mert nem tárol szöveges adatot, nem programozható és nem grafikus :)
  • mrzoltan
  • Firerock
    38% lett a próbaérettségim,de ezt is kiszámolgattam valahogy
    köszönöm a segítséget:D
  • bardocz
    Hát nem csodálom, hogy parázol a matektól.
  • Ramox
    jajj nekem xD
    a 466ot elosztod 5999-el és szorzod 100al... :D
    ÉN is épp hogy csak görbültem de azért... :D
  • Cat 02 #27062
    466/5999*100

Vagy fordítva
  • HUmanHunter
    akko' hogy jutottál el érettségire?
  • Firerock
    lenne egy alap kérdésem matekból
    lehet hülyének fogtok nézni de azé megkérdezem:D
    hogy tudom kiszámolni hogy például az 5999-nek a 466 hány %-a?:D
    hozzáteszem középiskolás éveim alatt folyamatosan erős 1es voltam:D
  • HUmanHunter
    sok sikert mindenkinek holnapra, Elune legyen velünk :)
  • bardocz
    Szinte minden géppel meg tudod nézni egy másodfokú egyenlet legalább egyik zérushelyét. Annyi kikötés van, hogy szöveges adatot ne tudjon megjeleníteni, vagy grafikus ne legyen, tökmindegy, nem hiszem, hogy olyanod lenne.
  • Gyocsika
    Sziasztok "Sorstársak" :D !

Egy kérdés...

Azt tudom, hogy ott lesz helyesírási szótár, de én vihetek sajátot ?
  • mrzoltan
    ÉS a kikötés csak hogy ne legyen grafikus...
  • Cat 02 #27055
    Ki tudja számolni a másodfokú egyenleteket. De szöveges adatot mondjuk nem tud megjeleníteni.
  • bardocz
    Miért is?
  • Cat 02 #27053
    Jatényleg, még a matek azért is parás, mert elvileg nem használhatom a számológépem :D