29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Ember...a tantárgyakra naponta szokták a diákok átnézni a dolgokat. Kíváncsi lennék Te újraírnád -e az érettségit. Akinek jó lett régen annak most is jó lesz. Ugyanaz a felállás. -
ez az om sara IS. Mégpedig azért, mert ha képesek voltak fél nap alatt új tételsort összeállitani és 90-100 ezer lapot legyártani, akkor miért kellett ezt már januárban megtenni??? És miért kellett 1 héttel az érettségi előtt elküldeni az iskolákba, miért nem előző nap este vagy aznap reggel tették ezt meg???
Ez az egész őrzési-szállitási rendszer, ahogy az om csinálta egy nagy felelőtlenség volt a részéről. Persze, az követte el a legnagyobb bűnt, aki ellopta a tételeket, de az om megcsinálhatta volna ezt egy sokkal biztonságosabb módon is, szal az ő felelősségük is ez a botrány... -
ilmatar #5893 Erről nem az tehet,aki letölti a netről.Hanem az,aki a tételek közelében dolgozott,gondolom,valamelyik nagyfejes politikusnak a picilánya,picifia érettségizett és muszáj volt megszerezni,nehogy ne sikerüljön.Ez ennyiről szólt.És persze ha valamit kétszer nyomtatnak,az 2szer annyiba kerül.Csak ez nem az ő pénzükből ment,hanem a tisztességes,adófizetőkéből. -
Drogba #5892 Oktatás, egészségügy, közlekedés, na ez a három dolog a legfontosabb egy ország életében! Hol tartanak ezek nálunk...hát ott, sehol!!! -
jah csak ezzel az evvegi jeggyel az a gond hogy a mucsai kozepsuliba ahol ket disznoert megvette a gyerek az 5oset annak az erettsegi jegye is 5os lesz:\ -
Igen basszameg megírtam normálisan, és most vagy újraírom és kapok rá valamit, vagy beíratom az évvégit (ezt is lehet), de akkor nem lehet felvételizni!!! Inkább nem is mondok semmit erről a ... oktatási miniszterről! Miért nem volt jó az, hogy csak ott írják újra, ahol kiderült a csalás!! -
kiskenus #5889 pusztúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjj -
peet69 #5888 de nem bassza el mittomén hány ezer ember "életét"... -
pasquale #5887 nekem ningyenek hegyeim :DDDDDDDDDDd -
azok meg tuggyá irni ujra -
peet69 #5885 2 üzenet...no comment... -
- Mondják, önök már látták a tételeket?
- Nem - válaszoljuk.
- Ha megtalálják, ne küldjék el senkinek.
De titokban tartani meg nem poén :D -
jaja -
:DD
én nem utálom, de igazad van!!:D -
peet69 #5881 hmmm....:(
az a legszomorúbb hogy kurvára igaz... -
xamee #5881 Na jóh... megoldom a problémát. Keresek egy erős kötelet meg egy gerendát a padláson. Felkötöm magam és nem lesz több gondom ezzel. -
overdose #5880 Így lehet hogy nem is azok szívnak akiknek megvolt a matek előre, hanem akik annyit tanultak rá mint a szar, mert kell nekik a továbbtanuláshoz!
Ez aztán a döntés!
Gratula! -
Kisferkó #5879 Újra kell írniuk a matematika érettségit azoknak a diákoknak, akiknek felvételi tárgy a matek, és középszintű vizsgát tettek. -
Drogba #5878 bocs szombaton -
ilmatar #5877 Nos.....szvsz ha egy rendszer 50 éve hibátlanul működik,visszaélések nélkül,akkor felesleges belekavarni.Magyar Bálint a saját fejére akart ezzel glóriát feltenni.Az a bizonyos szűk kör óriási pénzeket vett fel az ötletért,a pedagógusokkal elvégeztették a piszkosmunkát,minimál pénzért,a gyerekek pedig jól megszívják.Az egyetemek,főiskolák nagy része el sem fogadja az emeltszintű vizsgát.Én személy szerint már 5 éve túl vagyok az érettségin és megalázónak,nonszensznek tartom,hogy ha jövőre másik helyre szeretnék menni,be kéne ülnöm az iskolapadba a 18 évesek közé és újra leérettségizni.
Ez az új rendszer sem szakmailag,sem módszertanilag nem megalapozott.Teletömték a zsebüket az ötletgazdák,aztán azt hitték,hogy ettől működőképes lesz.
Magyar Bálintnak kb annyi köze van az oktatáshoz,hogy az anyukája egyszer valamikor tanítónéni volt.
Remélem,belefulladnak a saját mocskukba,bukjanak csak bele a nagyszerű ötletükbe.Ezek után a minimum lenne,hogy lemondjon a fél tárca. -
Drogba #5876 Arról miért tehet a szerencsétlen diák, mert abban a szros OM-ben olyan alkamatlan emberek vannak, akik kitalálnak egy olyan rendszert, ami bukásra van ítélve?! Írja meg MB azt a rohadt matekot május 28-án, szerdán! Nekem az írásbeli és a szóbeli közt még nyárigyakszim is lesz, pont a re-matek elött! Köszönöm szépen mindenkinek, aki tehet erről az egészről! Magyar Bálint is beszél össze-vissza hülyeségeket, meg védi a saját sz.rát! Tényleg nagy ötlet volt már januárban kinyomtatni a tételeket és "őrinzi" olyan buzgón! Én megiratnám "honatyáinkkal" is, nem tudom, hogy kit vennének fel közülük államilag finanszírozott intézménybe?! -
Én is pont így vagyok...Most meg lehet újra...
Na de hát legyen igazatok és az sem lesz nehéz...
Lehet hogy emeltszintűre kellet volna mennem? -
Én utálom a Magyar Bálintot, mint a szart, de ettől még ebben az egyben lehet igaza igye :D -
akkor gond egy szál se!!:))) -
Vlala #5872 megnézte valaki? -
xamee #5871 De ugye nem minden suliban kell újraírni a matekot? Állítólag a mi igazgatónk azt mondta, hogy nem tapasztalt semmiféle csalást. -
hiába csaltál kisgyerek??? -
2 es votl evégén és nemmegyek tovább...! -
Garfield #5868 [URL=http://nol.hu/cikk/361864/]Sok szeretettel mindazoknak, akik akár ebben a fórumban, akár máshol, akár pénzért, akár ingyen nyilvánosságra hozták a tételeket. Továbbá azoknak is, akik az érettségit amolyan Mátrix-sztájlban, "letőtöm a zinternetrű" formában képzelték el, és jöttek a tételekért kuncsorogni.[/URL]
- Szomorú vagyok - mondja egy ünneplőbe öltözött lány a 18-as villamoson.
- Miért? - kérdezi a barátnője.
- Attól félek, hogy érvényteleníteni fogják az eredményt, és én mindent tudtam.
- Én is ettől tartok - válaszolja barátnője.
Az egyik budapesti iskola közelében déli tizenkettő körül, a matekérettségi végeztével csoportokba verődnek a diákok. Szinte senkinek sem sietős, inkább a "holnapjuk" miatt aggódnak.
- Azt hallottuk, hogy újra- vizsgáztatnak bennünket matematikából - panaszolja egyikük.
- Meg hogy újra kell érettségizni mindenből - vágja rá a társa.
Többen tétován sétálnak fel-alá, aztán néhányan beülnek a közeli büfébe. Rövid idő alatt elhatározzák, hogy bármi lesz is, ők nem fognak újra érettségizni. Éveken át készültek a vizsgára, mások hibája miatt ne őket büntessék.
- Valakik a sorsunkkal játszadoznak - állapítják meg. Úgy vélik, ez egy előre megtervezett kiszivárogtatás volt, már jóval a határidő előtt kinyomtatták a tételeket, majd egy elhagyott helyre szállították.
- Az jár a legrosszabbul, aki komolyan vette az érettségit és a felvételit. Aki lazán áll hozzá, nem fog szenvedni másodszor sem. De sokunknak egy újabb vizsga valóságos tortúrát jelentene.
Abban is egyetértenek a fiatalok, ha meg kell ismételni valamelyik vizsgát, az az új érettségi-felvételi rendszer bukását jelentené. Meg a több tízezer diák kicsinálását - teszi hozzá egyik lány.
- Ti megtaláltátok a tételeket? - kérdezzük tőlük.
- Nem.
- Tehát kerestétek.
- Titokban tartottuk volna.
Aztán visszakérdeznek:
- Mondják, önök már látták a tételeket?
- Nem - válaszoljuk.
- Ha megtalálják, ne küldjék el senkinek.
Az interneten tegnap a kora délutáni órákban félórás keresés után le lehetett tölteni a mára tervezett történelemtételeket.
Egy neve elhallgatását kérő tanár szerint minden vizsgát meg kellene ismételni, mert túl sokan juthattak hozzá a kérdésekhez. Állítása szerint a két szintet - közép- és emelt - össze kéne vonni, és új, egységes tételeket kellene kidolgozni. Sajnos valaki nagyon kibabrált a gyerekekkel - teszi hozzá. -
:DDDDDDD -
De ha jó volt az évvégi hegyed és nem kell továbbtanuláshoz akkor nem kell újraírnod -
navégre!
ebben egyetértünk! -
kiskenus #5864 állítólag figyelik ezt a fórumot.akkor üzenem a mélyen tisztelt magyar bálint úrnak hogy igen igen jó érettségit csinált.nagyon nagyon gratulálok hozzá.kérdés:nem akarja esetleg ő megírni mégegyszer a matekot???nem sül le a bőr...
-
peet69 #5863 énis most !!!! xDDD -
de nekem 5-ös 90% kell :( és úgy érzem, ez a mostani megüti a 90%-ot. (nem tudtam előre egyik feladat megoldását sem) -
de évvégi nemjo? -
ÉS ÚJRA KELL ÍRNI AZT A QURVA MATEKOT! ÉS AKI NEM TUDTA A TÉTELEKET, ÉS JÓ LETT NEKI?!
Annak másodszorra is jó lesz.
Az akar csak tüntetni, aki nem bírja elviselni, hogy hiába csalt.
Ebben az egyben igaza van Magyar Bálintnak. -
peet69 #5859 caps off de kurvagyosran... -
miért? nem irtad meg? -
én nem vagyok jó matekból és ugy érzem most sikerult egy 2 est írom.. de ha ujra kellesz irni , rettentően szomorú leszek.. :( (másodszor hogy lesz-e szerencsém..)