29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
akinek kell a felvi pont, annak újra KELL írnia -
Joodeet #7295 A www.om.hu-n minden rajta van elég érthetően. Bár sok embernek zavaros egy cseppet. (Bevallom, nekem is.) -
nem. aki az évvégi jegyét választja zt nem fogják beszámítani a felvételibe -
Hali!
Szeretnék kérdezni kicsit a topic nevéből adódó témához. Tudtok ti valamit arról h megváltoztattak valamit a tegnap közzé tett állásfoglaláson? Barátnőm most hívott, hogy a sulijában azt mondták, hogy mindenképpen újra kell írnia a matek középszintűt, mert ha az évvégi jegyét kéri és duplázná, akkor valamiért azt kevesebbnek számítják be. Vagy a sulinál ennyire f*szok és ők találták ki? (ki tudom nézni belőlük) Azt mondják h így értelmezték a levelet amit kaptak.
Erről vki tud mondani vmit? Mert ugyebár azt 100%-ig biztosnak lehet venni azt a döntést amit hoztak. És akkor fű alatt azt, aki az évvégi jegyét választja lehúzzák pár ponttal? -
vagy rendőr... -
politikus -
huh látom sok az újreg :) -
Vlala #7289 off
amit én láttam: családi veszekedés a forgalmas buszmegálló közepén, először az anya nevezte részeges disznónak és semmirekellőnek az apát, aztán az apa büdös k-zta le az anyát. Aztán hangnyomási versenyt rendeztek, majd elcsattant néhány pofon is. A gyermekek végignézték. Mi lesz az ilyen gyermekből? -
hala istennek kezd kifulladni a topic.. már csak 10 percenként jönnek az üzik..
-
Vlala #7287 akinek nem inge... -
én szeretem a politikát, de ehhez a szüleimnek semmi köze :) -
és főként nem a másikra mutogatni... mert az már szánalmas is. -
Mindenesetre nem szép amikor apa és anya veszik össze a gyereke előtt az utca közepén... szerintem. talán ezen kéne változatni, a politikusoknak főleg nem egymást szidni, hanem végre dolgozni. -
Vlala #7283 nem beszélve arról, hogy ez nem is politikai kérdés. De a szülők egyre több "kis pöcs" fejét beszélik tele azzal, hogy egyik-másik honatyánk mekkora szemét gazember, talán ennek köszönhető, hogy az sg-t is ellepték a politikuspalánták. -
Ha valaki felrakja a netre a tételeket ostobaság. Ha pedig a TV adóknak is elküldik, valamint a politikai pártoknak, onnantól lejáratás, akárki akármit is mond. Csakhogy ezzel nem Magyar Bálintnak, hanem az érettségizőknek ártottak.
Remélem ebben egyetértünk. -
Valaki mostmár télleg írjon valami értelmeset, ha már én nem vagyok rá képes... :) UTÁLOM A POLITIKÁT
Rengeteg emberi kapcsolatot tesz tönkre a politika -
látom te is bőbeszédű vagy... -
Politikai terrorizmus. Pff. Röhögnöm kell ...
Mellesleg Kövér - igen, az a Kövér - nyilatkozta a Hír TVn:
"Hát Magyar Bálinttal annyiban kétségkívül egyetértek, hogy akik ezt a – mondjuk így – kiszivárogtatást elkövették, azok bűncselekményt követtek el a szónak a jó értelmében is és bűnt követtek el a gyerekeinkkel szemben, akiknek több éves munkáját tették tönkre adott esetben azzal, hogy elhiteltelenítették az érettségi folyamatot. Hogy ez mennyiben politikai? Hát annyiban politikai, amennyiben Magyar Bálintnak köze van hozzá, és ha már bűnről van szó, meg politikáról, akkor ami a politikai bűncselekmény kategóriájába tartozik, az – megítélésem szerint – Magyar Bálint egész három éves tevékenysége. Tehát ha bűnözőket kell keresni, akkor azt keresse meg a rendőrség, hogyha politikai bűnösöket, akiknek szemlátomást szisztematikus, előre kigondolt törekvése a magyar oktatási rendszer teljes vertikumának a szétverése, akkor azokat viszont a kormánykoalíció oldalán kell keresni, egészen pontosan Magyar Bálint személyében, az SZDSZ holdudvarában, azok között a szakértők között, akik nemcsak 1994 és 1998 között tették azt, amit tettek, hanem ezt folytatják gyakorlatilag az elmúlt három évben is; dacára annak egyébként, hogy az MSZP annak idején szentül megígérte a saját tagjainak és a saját szimpatizánsainak, hogy még egyszer az nem fordulhat elő, hogy az oktatási tárcát az SZDSZ-nek játsszák át, hiszen azt is mondhatnánk, hogy ég és föld választja el mondjuk a polgári oldalt az MSZP társadalompolitikai elképzeléseitől, de ha van valami, amiben egészen biztosan közel állt, közelebb állt mindig is az MSZP szakértőinek vagy érintett szimpatizánsainak a véleménye a Fidesz táborának a véleményéhez, akkor ez mondjuk éppen a közoktatás volt, és ez messze nem volt köszönőviszonyban azzal, amit az SZDSZ-esek erről gondoltak." -
Mi? -
Marha jó! A hugom most regelt yokasno2 néven. Ez röhej. Nem igaz, hogy nincsenek saját gondolatai. Hihetetlen. Még csak véletlen se keverjetek össz vele -
még mindig ez a top téma ?! -
Nem fog beigazolódni, és nem én csináltam ezt sem. -
Ajánlom mindenkinek ezt az összeállítást :)
-
Én speciel farmerszoknyában és rózsaszín felsőben fogok menni -
Nekem erről az a véleményem, hogy én már leérettségiztem. Számomra az egész tárgytalan. Bemegyek és gyakorolom a matekot. Ennyi -
PDavid #7271 Amúgy nem tiltja vmi jogszabály azt h tényleg kínai pizsamában menjünk érettségizni? Mert ha jól tudom az érettségi szabályzatban benne volt h kötelező az ünneplő ruha. Tehát elvileg akkor kizárhatnak...? Úgysem teszik, de elvileg igen? -
Vlala #7270 nem Neked köszi, hanem annak a barbárnak, aki ezt kitalálta. Ugyanis tartalék ügyelő tanár vagyok az érettségin... -
Végre emberek!!! Gyülekezzünk és unatkozzunk közösen! -
Ha beigazolódna a politikai terrorizmus, csinálnál akkor is egy plakátot? -
PDavid #7267 Az érettségivel kapcsolatban mindenkinek ajánlom egy kortárs zenészcsapat, a LogaRitmus új számait, főleg a természettudományok kedvelőinek :) A két szám és azok dalszövege a LogaRitmus honlapján érhető el... Mindenkinek nagyoooon ajánlom!
-
lovári középfokúra felkészítő nyelvtanfolyam hossza: 3 hónap
Az a szörnyű, hogy sok FELSŐoktatási iskolában elfogadják a diplomához a lovárit meg az eszperantót (ez utóbbi a 3. legnépszerűbb nyelvvizsga). Gondolhatod mit ér a diploma. Orvosi az más. Régen iszonyodtam még a betegségek hallatától is, de mostanában egyre jobban érdekel a szakma. Lehet hogy egyszer beiratkozom orvosira? Isten mentse Magyarországot!
-
Ez jó :) -
Fúj utálom a krumplistésztát, vagy minek hívják ezt. boáá -
-
Télleg átszúrhattak volna. Majd legközelebb megkérem őket :) -
Most elvonulok élelmet szerezni meg zsákmányszerző hadjáratokat indítok, mire visszaérek remélem lesz itt vagy 30 ember... wáháhá
csáó -
ja az durva :D -
örülj hogy nem szúrtak át karddal -
Amúgy jól elszórakoztatom magam... -
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy ebből hányan érettségiznek. Nem is hallottam erről eddig... Tudom a tájékozatlanság meg ilyenek