Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ebben a rendszerben már nem tehetik meg hogy elõtte változtassanak
a feladatlapokat nem lehet 1 nap alatt reprodukálni
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sajnálom h nem néztem át...
Holnapi matek feladatsor nincs vkinek??? <#vigyor0>#vigyor0>
Osszehasonlitos elemzest valassztottam.
Az az elso feladatlap a kornyezetvedos szoveggel 1 vicc volt. 😄 Ezalapjan fogjak rangsorolni az embereket az egyetemek? szerintem kb mindenki max pontot írt.
// ha tavaly is ilyen lett volna akkor siman meglett volna 5 ös 😞 es msot nemkeleltt volna ezzel baszni el az idom ^^//
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
ez kb olyan h mire gondolt a költõ a vers írásakor szal htx😄
a gondolatmenetest nemvágom honnan vetted<#fejvakaras>#fejvakaras>
meg amúgyis leszarom mert bízok magamban