29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• I.C.ram
    megy valaki tüntetni szombaton 10re az om elé? :D
  • OPM
    ez sosem derül ki...
    mi lett volna ha...?
  • Bandee1987
    Nem igaz, mert ha nem rakja ki azt a képet ide, akkor is kitör a botrány...
  • zOraCk
    mind1, azért kicsit bezúzhatjuk a fejét :) (vicc)
  • zOraCk
    de viszont jobb így, mintha az egyetem nem fogadná el az érettségit, vagy a csaló lőcsök, akik bemagolták a megoldásokat megszorongatnának a pontszámokat illetően..
  • bertino
    Nem csak ő a hibás...
  • zOraCk
    nekem a magyar ritka szar lett, a matekom meg 98%-os lett (nekem nem volt meg sem a magyar, sem a matek), úgyhogy ba*zottul örülök, hogy pont a matekot kell újraírnom..
  • CaviaR
    Pff ennyire nem lehet hülye az a srác. Nem hasonlított, hanem nagy betükkel rá van írva, h Magyar nyelv és irodalom középszintű írásbeli vizsga. Most ő miatta (is) írhatom újra a matekot akkor, amikor rég a szóbelire készülnék fel.

Remélem jól megbüntetik azt a barmot, mert ha nem megkeressük és "megmondjuk a véleményünket" de úgy h a jó édes anyja sem ismer rá.
  • Petikempi
    Szasztok! Csak 1 kérdésem lenne miért lenne vétkes a srác szolgálati titok megsértésében?

Vagyis ha az akkor egy csomóan mások is pl aki szóbeszéd utján jutott hozzá!

Tiszta gáz hogy szerencsétlen diákot hurcolják meg hisz honnan tuthatta volna hogy azok az eredeti tételek? Lehet, hogy sejtett valamit de nem lehetett benne biztos hogy az. Eből kifolyolag nem volt titok a kezében.
    Az éretségi hogy kerülhetett volna hozzá, hisz "puskákkal" fegyverrel őrizték ő meg valamien feladatot tartalmazó dokumentumot rakott fel, ami véletlenül nagyon hasonlitott az éretségihez nem??? :)
  • Audrey
    A magyar nagybetű...
  • Audrey
    Komolyan mondom, egyre szimpibb magyar Bálint. A negatív reklám is reklám, úgyhogy kicsit visszafelé is elsülhet a puska!
  • csabawarchief
    Figyeljétek meg, hogy elhallgat majd a média, és nem tudjok meg, hogy ki volt a felelős a tételek kikerüléséért. Amúgy is a rendőrség meg a nyomozás :D
  • csabawarchief
    Nem olyan nagy dolog az, hogy a matekot újra kell írni. A középszintű nevetségesen egyszerű volt. A többit meg nem kell, csak csinálnak újat, és nem lesz meg mindenkinek. Még így is az irodalommal sokan jól jártak. Az egész érettségi kabaré, nevessetek rajta ti is!
  • Dacid
    És arról még nincs hír, hogy valójában ki a felelős, hogy kiderülhettek a tételek? Megint csak a kishalat kapják el, ezzel látszólag megoldva a problémát. Az igazi felelőst sztem nem a diákok körében kéne keresni.

Más, érdekes hogy most hogy újranyomták a tételeket, ki tudják szállítani az érettségik napján. kérdem én, h akkor alapból miért nem így csinálták. Azt elfogadom, hogy ha minden érettségitárgyból csak nap elején szórnák az bazi drága lenne, de akkor szórják szét az első érettségi nap előtt az összeset. Kisebb a kockázata h illetéktelen meglátja, lefotózza stb. Így viszont sok haver cégének nem lehet tejelni...

Úgy hallom, hogy jövőre már a neten akarják közzétenni a feladatlapokat. Ez nem újdonság, mondjuk már idén is így volt. :D De erre miért csak most lehet rájönni? Haver cégének így többet lehet tejelni...
  • SoDI---
    Most gyanúsítanak EGY fiatalembert, hogy részt vett benne.

Jó, mondjuk ő biztos külözgette.
    Ha ilyen hülye volt, ne csodálkozzon.
    Én átgondoltam a kockázatot, mérlegeltem, és nem küldtem, nem linkeltem, nem csináltam semmit, csak elolvastam :)

Ez nem lehet bűn; mert ha igen, akkor csókolom, tessék letartóztatni az MTV riportereit, a Szent Margit igazgatóját, a kuruc.hu szerkesztőit. :)
  • Vlala #7723
    SoDi: ez egy olyan dolog, hogyha "az vesse rám az első követ, akinek a lelkiismerete tiszta" módszerrel szolgáltatnánk az igazságot, akkor egyetlen kő sem találna el. Egy kéthónapos csecsemő ugyanis nem tud még követ dobálni.

Most gyanúsítanak EGY fiatalembert, hogy részt vett benne. A farkasfalka is kinézimagénak a leggyengébb szarvast a közösségből, és azt marcangolják szét.
  • SoDI---
    Épp gondolkodtam azon, ha mondjuk engem is kihallgatnak, akkor azon nyomban büntetőfeljelentést teszek a rendőrségen a Szent Margit gimi igazgatója ellen, mert pont annyira vagyok érintett, mint ő. :-))))))

Idő előtt, és illetéktelenül megismertem a tételeket, akárcsak ő. De nem terjesztettem, mint ahogy ő se.
  • Vlala #7721
    valamilyen módon részt vett. Fél Magyarországot le lehetne sittelni, mert valamiben valamilyen módon részt vettek.
  • SoDI---
    Szolgálati titok megsértésével gyanúsítanak egy fővárosi egyetemista fiút, aki a gyanú szerint közreműködött abban, hogy az érettségi tételek idő előtt nyilvánosságra kerülhettek, közölte Bánáti János, a fiatalember egyik ügyvédje pénteken.

Az ügyvéd elmondta, a fővárosi egyetemista fiút szerdán vették őrizetbe, és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai pénteken délelőtt kezdték meg második kihallgatását.

"Szolgálati titok megsértésével gyanúsítják, olyan értelemben, hogy részt vett a titoknak minősülő tételek továbbításában. Tehát nem ő szerezte meg, nem ő volt az a gyanúsítás szerint, aki ezt az internetre feltette, de valamilyen módon részt vett illetéktelen személytől a megszerzésben és a továbbadásban, ez a gyanúsítás tárgya" - mondta az ügyvéd.

Index cikk
  • Sadist
    Azt ugye tudod, hogy a folyamatos reklámozásért könnyen össze lehet szedni egy banánt?
  • PDavid
    sehova máshova és ide is más napja írtam be utoljára.... ez még csak nem is szabályellenes...
  • Tubbs
    A buzi haverjaim.
    Ugye milyen IQ bajnokok?
  • Sadist
    Még hányszor és hány topikba akarod beírni?
  • Sadist
    Én valahogy nem érzem már olyan viccesnek az egészet.
  • Tubbs
    Segít valaki a beállításokban?

Ja, nem kell rajta összeveszni...
    Egy biztos:jókat lehet rajta derülni
    A politikán és az érettségin is. Segít valaki?
  • Gorvik #7711
    Márcsak azért is, mert akármennyire köcsög mindegyik párt, azért ennyire nem, hogy a diákoknak okozzanak ennyi szenvedést. (Tudom, naiv vagyok).
  • Gorvik #7710
    Előző miniszterelnökünk leváltásában az MSZP is rendesen benne volt.

De szerintem hagyjuk. Egy bizots. Lejáratásról van szó, de szerintem nem a pol pártok részéről, legfeljebb egy politikailag elfogult szervezet részéről.
  • Tubbs
    Tudom elég hülye gondolat de azért ne vessük el 100%-ban
    Ezek bármire képesek.....
  • BADE
    Attól függ milen szóbeli,bioszból ill. kémiából nem nagyon lehet rizsázni.
  • Gorvik #7707
    Gondolom ezzel elviekben a kormány jár le, nem csak maga Magyar Bálint.
    Egyébként már csak azért is baromság, mert valahol amatőr módszer. Különben is, szerintem a főpolgármester választásnál akarják a töküket megszorongatni. Mármint az SZDSZ-nek.
  • Tubbs
    Pl a Meggyesit le sem váltják ha az SZDSZ nem ugat annyit
    A botrányt is az SZDSZ robbantotta ki
  • oneal1
    faszt!!!
    igaza van!!!
  • Gorvik #7704
    He-he Biztos elmentek otthonról nálad
  • magus
    és ne vágd magad alatt a fát...

pl matek emelt érettségi szobelijen bármilyen tételt mondhatsz. lefelelhetsz a haromszog belso szogeinek osszege 180 tetel bizonyitasabol is ha akarsz, ok nem szolhatnak bele, es ugyanolyan erteku mintha barmilyen nehezebbet valasztottal volna
  • Tubbs
    Hogyan lehet a beállításokat "menteni"? Köszi annak aki segít.

SZERINTEM AZ MSZ(M)P CSINÁLTA AZ ÉRTETTSÉGI BULIT.
    ÍGY AKARJÁK LEVÁLTANI A MAGYAR BÁLINTOT
    A KOALÍCIÓS BULIK UTÁN BÁRMI ELKÉPZELHETŐ.....
  • parizer
    ugyanmár! a szóbelitől még annyira sem kell tartani, mint az írásbelitől! egy a lényeg, hogy bármi történjen, maradj nyugodt (jógázz, relaxálj, igyál meg egy felest vagy bármi), és ha nem tudod se húzz újat, hanem rizsázz! csak a végső esetben dönts másik tétel mellett!!
  • Gemnon
    palya.hu went offline. :)
    Jobb később, mint még később. :(
  • Bandee1987
    "Az oktatási tárca jövőre a világhálón keresztül juttatná az érettségi tételeket az iskolákba - értesült a Magyar Hírlap. Mindehhez a közintézmények közötti információs hálózatot, a Közhálót használnák, s az elektronikus feladatlapokat csak a megírás előtti éjjelen kapnák meg az intézmények. Vagyis, az sem juthatna hamarabb a tételekhez, aki feltöri a rendszert."

Igen, ezt talán már IDÉN is be lehetett volna vezetni, igaz tisztel om-esek?
  • Bandee1987
    sztem kamu.

Vki csak pénzt akar keresni, előfizetsz rá, belépsz, és ott derül majd ki hogy "hehe átbasztalak, menj tanulni".
  • Bandee1987
    angolomat most néztem át om utmutatója alapján. Ahogy néztem, elég kevés hibám van szerencsére..