29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Orsi90 #27373 Hát ez tényleg nagyon nagy:D:D:D -
Lywya #27372 LoL :DD Ez hatalmas :D:D:D -
gotchaaa #27371
-
Törire az 1929-es világgazdasági válságot is szvsz. nem lenne rossz dolog átnézni! -
Valaki emelt angolt ír most Békéscsabán?
eléggé tartok tőle :S -
egy kis feladat azoknak akik összeállították nekünk ezt a remek érettségit matekból. Az összes 2010ben érettségiző diákok száma 90 ezer, és ebből a 98.8888 százalékuknak kivan a fasza az OMel, ebből 10 százalék felgyújtaná az épületet, 5 százalék l...enyomná laponként az összes érettségit az OM torkán, 40százaléék leszopatná őket éés a fennmaradó diákok csak egy baráti kurvaanyáddal lerendeznék a dolgot. Az összes érettségiző diák közül 45 százalék férfi, amelyek 20 százalékának megvolt a matek érettségit összeállító egyén anyja. Mennyi a valószínűsége, hogy egy OM dolgozó kilépve az épületből egy olyan diákkal találkozik, aki az érettségit lenyomná az illető torkán, és még az anyja is megvolt neki?
(by HR) -
Lywya #27367 Én már csak utólag azt bánom, hogy nem emelet magyarra jelentkeztem meg emelt angolra -
a "nagyokosok" már mind túl vannak rajta. -
ecneb #27365 Azért a nagyokosoknak üzenem, hogy nem mind1, hogy félnyolctól ottrohadsz a suliba és érettségizel ( tudván, hogy ennek elég nagy a tétje ), vagy felkelsz féltíízkó azt origón lecsekkolod a feladatokat.
-
Lywya #27364 Hát ahogy elolvasgatlak titeket... 
Néhány ember azon stresszel, hogy meg lesz e a 90%.... Grat nekik, hogy így megtudták írni
Véleményem szerint nagyon nehéz volt... de majd meglátjuk mit mondanak országszerte
Magyar könnyű volt, bízok holnap egy jó töriben... -
Cat 02 #27363 Aham. Bár most max Kádár rendszert és Rákosit tudnám elmondani, meg a rendszerváltásig vezetőt utat. De ma még átnézem világháborút meg a 2 forradalmat. -
18., c része asszem
Ilyen selejtes elemek voltak. Tipikus példa egyébként a binomiális eloszlásra. -
te tudsz valami,tanultál mrá valaha törire?:D
mert én mgé sose,jade az ipari forradalmat vágom:D -
zkas #27360 ezt melyik feladatnál kellett volna használni középszinten? -
Mondjuk függvénytáblában benne van. ha volt valakinek ideje, akkor csak ki tudta sakkozni, bár ahogy nézem a közép feladatsort, nem sajnálom, hogy emeltet csináltam. -
Az, emelten van csak.
Viszont oda volt írva most középen, hogy azt kell használni... -
Cat 02 #27357 http://www.oh.gov.hu/letolt/okev/doc/erettsegi_2009/oktober/k_tort_09okt_fl.pdf
hm, ez eddig nem nehéz, 1 feladatot nem tudtam 100 %-ra, mert ott kell háttértudás :D (Német-Római Császárságosat) -
xxxpaulxxx #27356 Lényeg, hogy mindenhova írj valamit...
Nagy esszénél is csak írsz egy vázlatot és már van pontod... -
nah, legalább nem csak én hajtok a 2-esre kb :D leginkább az esszéktől félek... nagy esszét én nem tudom hogy a büdös francba fogom megírni.. :S:D -
Cat 02 #27354 Nem, haverom pl utálja valszámot, de azt választotta, mert ott csak 5 pontot ért, a másikban meg 7et és végül kinézte a függ. táblázatból :D -
xxxpaulxxx #27353 Kössz srácok... tényleg:D -
ja ezt én sem hittem el, amíg nem kerültem bele:D -
én is novellát elemeztem érettségin anno, bejött:) -
C0mputers #27350 Hehe, érettségi, de rég is volt...
Nyugi, majd egy komolyabb egyetemen meglátjátok, hogy ott minden fél éves vizsgaidőszak felér egy emelt szintű érettségi vizsgasorozat tízszeresével :DDD -
xxxpaulxxx #27349 Király, addig még van idő:)
#27348:Nálunk bejött a magyar matekos brigád tanára... elmondta minél mire figyeljen.... odaérkezik: binominális eloszlás... nah ezt nem vettük... próbáljátok megoldaniXD -
a binomiális eloszlás am nem emelt anyag ?
én tavaly érettségiztem, emelt szintes voltam, és oda volt követelmény csak. -
Hangman576 #27347 május 17. -
zkas #27346 ha jól emlékszem május 25 -
xxxpaulxxx #27345 Sorstársak vagyunkXD
A töri az, ami ha kettes akkor én elbőgöm magam az örömtőlXD
De nyugi... én se tudok semmit és a próbaérettségi is majdnem 3mas lett:) -
Cat 02 #27344 Közép elvileg iskolánként változik, elvileg. -
xxxpaulxxx #27343 Nos matek...
Angolul... persze nehogy már ne legyenek benne hibás feladatok:D
Összességében, úgy remélem, hogy amit leírtam az nagyjából jó... elég sokat írtam 1-2 feladat nem ment, de ahhoz vagy nem volt tudásom, vagy nem lehetett szimpla logikával megoldani:D
Olyan 75%ot saccoltam magamnak... ha 60, már annak is nagyon örülök, mert akkor már felvettek:D
Most már van kedvem az infó érettségihez:D TÉnyleg... az mikor is lesz közép szinten?XD
Amúgy örültem neki, hogy pl egy nehezebb feladatnál a 2. részben... ha nem is tudtad a a, részét, attól a b,t még tudhattad, mert szerencsére abszolút nem függött össze az előzővel:D
Nah... reménykedünk tovább:) -
HUmanHunter #27342 hamár matek meg magyar is nehéz volt akkor holnap a töri is biztos az lessz :S pedig az fontos lenne hogy nagyonjól sikerüljön mert különben esélytelen a felvételi -
Jaa, tudom, amikor be kell látni, hogy a^3+a, vagy mi lesz. Az jó kis feladat volt. -
Pio #27340 Persze, hogy volt olyan, hisz a tárgy neve nem "töri", hanem "történelem és állampolgári ismeretek". Én például a magyar választási rendszerből szóbeliztem. -
ókor, középkor, újkor, legújabb kor
-
Hát bízom a 3-ban matekből!
Ezekre még emlékszem, hogy jók lettek:
02, 03, 05, 06 csak nincsenek kerekítve, 07, 13 részpontok, 14 csak nincsenek kerekítve, 17 nem sorozattal csináltam-kiszámoltam minden egyes évet, 18 csak nincsenek kerekítve -
gotchaaa #27337 ezen én nem vigyorognék -
Oké nekem már biztos hogy matek szóbeli lesz!
Lett össz-vissz 13 pontom
-
Jaja nézegettem én is régebbi érettségiket, még a környezetszennyezésről is találtam kérdéseket! =)
Amúgy holnapra mit érdemes átnézni? -
a töritől nem kell fosni. én tavaly írtam de nem volt valami vészes viszont voltak benne beszopatós feladatok meg olyanok amik nem is a törihez kapcsolódtak. aztán a végére kihoztam szóbelivel együtt 5-ösre ráadásul szóbelire nem tanultam egy szót se ott a forrás meg az atlasz sokat segített.