29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Orsi90
    Hát ez tényleg nagyon nagy:D:D:D
  • Lywya
    LoL :DD Ez hatalmas :D:D:D
  • gotchaaa
  • lippet
    Törire az 1929-es világgazdasági válságot is szvsz. nem lenne rossz dolog átnézni!
  • oliwwer
    Valaki emelt angolt ír most Békéscsabán?
    eléggé tartok tőle :S
  • Ramox
    egy kis feladat azoknak akik összeállították nekünk ezt a remek érettségit matekból. Az összes 2010ben érettségiző diákok száma 90 ezer, és ebből a 98.8888 százalékuknak kivan a fasza az OMel, ebből 10 százalék felgyújtaná az épületet, 5 százalék l...enyomná laponként az összes érettségit az OM torkán, 40százaléék leszopatná őket éés a fennmaradó diákok csak egy baráti kurvaanyáddal lerendeznék a dolgot. Az összes érettségiző diák közül 45 százalék férfi, amelyek 20 százalékának megvolt a matek érettségit összeállító egyén anyja. Mennyi a valószínűsége, hogy egy OM dolgozó kilépve az épületből egy olyan diákkal találkozik, aki az érettségit lenyomná az illető torkán, és még az anyja is megvolt neki?

(by HR)
  • Lywya
    Én már csak utólag azt bánom, hogy nem emelet magyarra jelentkeztem meg emelt angolra
  • kraawz
    a "nagyokosok" már mind túl vannak rajta.
  • ecneb
    Azért a nagyokosoknak üzenem, hogy nem mind1, hogy félnyolctól ottrohadsz a suliba és érettségizel ( tudván, hogy ennek elég nagy a tétje ), vagy felkelsz féltíízkó azt origón lecsekkolod a feladatokat.

• Lywya
    Hát ahogy elolvasgatlak titeket...
    Néhány ember azon stresszel, hogy meg lesz e a 90%.... Grat nekik, hogy így megtudták írni

Véleményem szerint nagyon nehéz volt... de majd meglátjuk mit mondanak országszerte

Magyar könnyű volt, bízok holnap egy jó töriben...
  • Cat 02 #27363
    Aham. Bár most max Kádár rendszert és Rákosit tudnám elmondani, meg a rendszerváltásig vezetőt utat. De ma még átnézem világháborút meg a 2 forradalmat.
  • Mor3llo
    18., c része asszem

Ilyen selejtes elemek voltak. Tipikus példa egyébként a binomiális eloszlásra.
  • Firerock
    te tudsz valami,tanultál mrá valaha törire?:D
    mert én mgé sose,jade az ipari forradalmat vágom:D
  • zkas
    ezt melyik feladatnál kellett volna használni középszinten?
  • bardocz
    Mondjuk függvénytáblában benne van. ha volt valakinek ideje, akkor csak ki tudta sakkozni, bár ahogy nézem a közép feladatsort, nem sajnálom, hogy emeltet csináltam.
  • Mor3llo
    Az, emelten van csak.

Viszont oda volt írva most középen, hogy azt kell használni...
  • Cat 02 #27357
    http://www.oh.gov.hu/letolt/okev/doc/erettsegi_2009/oktober/k_tort_09okt_fl.pdf

hm, ez eddig nem nehéz, 1 feladatot nem tudtam 100 %-ra, mert ott kell háttértudás :D (Német-Római Császárságosat)
  • xxxpaulxxx
    Lényeg, hogy mindenhova írj valamit...
    Nagy esszénél is csak írsz egy vázlatot és már van pontod...
  • mucsácsó
    nah, legalább nem csak én hajtok a 2-esre kb :D leginkább az esszéktől félek... nagy esszét én nem tudom hogy a büdös francba fogom megírni.. :S:D
  • Cat 02 #27354
    Nem, haverom pl utálja valszámot, de azt választotta, mert ott csak 5 pontot ért, a másikban meg 7et és végül kinézte a függ. táblázatból :D
  • xxxpaulxxx
    Kössz srácok... tényleg:D
  • Rage47
    ja ezt én sem hittem el, amíg nem kerültem bele:D
  • Rage47
    én is novellát elemeztem érettségin anno, bejött:)
  • C0mputers
    Hehe, érettségi, de rég is volt...
    Nyugi, majd egy komolyabb egyetemen meglátjátok, hogy ott minden fél éves vizsgaidőszak felér egy emelt szintű érettségi vizsgasorozat tízszeresével :DDD
  • xxxpaulxxx
    Király, addig még van idő:)
    #27348:Nálunk bejött a magyar matekos brigád tanára... elmondta minél mire figyeljen.... odaérkezik: binominális eloszlás... nah ezt nem vettük... próbáljátok megoldaniXD
  • kraawz
    a binomiális eloszlás am nem emelt anyag ?

én tavaly érettségiztem, emelt szintes voltam, és oda volt követelmény csak.
  • Hangman576
    május 17.
  • zkas
    ha jól emlékszem május 25
  • xxxpaulxxx
    Sorstársak vagyunkXD
    A töri az, ami ha kettes akkor én elbőgöm magam az örömtőlXD
    De nyugi... én se tudok semmit és a próbaérettségi is majdnem 3mas lett:)
  • Cat 02 #27344
    Közép elvileg iskolánként változik, elvileg.
  • xxxpaulxxx
    Nos matek...
    Angolul... persze nehogy már ne legyenek benne hibás feladatok:D
    Összességében, úgy remélem, hogy amit leírtam az nagyjából jó... elég sokat írtam 1-2 feladat nem ment, de ahhoz vagy nem volt tudásom, vagy nem lehetett szimpla logikával megoldani:D
    Olyan 75%ot saccoltam magamnak... ha 60, már annak is nagyon örülök, mert akkor már felvettek:D
    Most már van kedvem az infó érettségihez:D TÉnyleg... az mikor is lesz közép szinten?XD

Amúgy örültem neki, hogy pl egy nehezebb feladatnál a 2. részben... ha nem is tudtad a a, részét, attól a b,t még tudhattad, mert szerencsére abszolút nem függött össze az előzővel:D
    Nah... reménykedünk tovább:)
  • HUmanHunter
    hamár matek meg magyar is nehéz volt akkor holnap a töri is biztos az lessz :S pedig az fontos lenne hogy nagyonjól sikerüljön mert különben esélytelen a felvételi
  • bardocz
    Jaa, tudom, amikor be kell látni, hogy a^3+a, vagy mi lesz. Az jó kis feladat volt.
  • Pio
    Persze, hogy volt olyan, hisz a tárgy neve nem "töri", hanem "történelem és állampolgári ismeretek". Én például a magyar választási rendszerből szóbeliztem.
  • Mor3llo
    ókor, középkor, újkor, legújabb kor
  • lippet
    Hát bízom a 3-ban matekből!
    Ezekre még emlékszem, hogy jók lettek:
    02, 03, 05, 06 csak nincsenek kerekítve, 07, 13 részpontok, 14 csak nincsenek kerekítve, 17 nem sorozattal csináltam-kiszámoltam minden egyes évet, 18 csak nincsenek kerekítve
  • gotchaaa
    ezen én nem vigyorognék
  • berczely
    Oké nekem már biztos hogy matek szóbeli lesz!
    Lett össz-vissz 13 pontom
  • lippet
    Jaja nézegettem én is régebbi érettségiket, még a környezetszennyezésről is találtam kérdéseket! =)
    Amúgy holnapra mit érdemes átnézni?
  • Risu Führer
    a töritől nem kell fosni. én tavaly írtam de nem volt valami vészes viszont voltak benne beszopatós feladatok meg olyanok amik nem is a törihez kapcsolódtak. aztán a végére kihoztam szóbelivel együtt 5-ösre ráadásul szóbelire nem tanultam egy szót se ott a forrás meg az atlasz sokat segített.