29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
George úrról most hallok először. -
Lywya #27452 Hány %ra számítasz? -
HUmanHunter #27451 bakker első feladatnál a képek betűjelét kellett beírni, én meg a számokat írtam és azt se mindet jó helyre 

-
Lloyd George brit, Clemenceau francia elnök...
Én Lloyd George-ot írtam. -
frank (bár semmtise tudtam hozzá) nemzetiségek a dualizmusban, nők az 1900as évek első harmadában, éééés a mai demokrácia védelme vagy valami ilyesmi xD -
Lywya #27448 Az első világháborús elnököt mondjuk én is onnan néztem ki :D Többit nem találtam meg, ugyhogy maradt az usás elnök :) -
Azért hátul pár királyt meg lehetett nézni, meg az USA elnökét, meg volt pár találmány is. -
Lywya #27446 Viszont úgy gondolom, hogy a térkép annyira sokat nem tudott most segíteni... Inkább a tényleges tudásra alapoztak szerintem... -
én annyit mondok, hogy bikicsunáj -
Dualizmus gazdaságáról szerintem tudtam volna még egy oldalt írni. Az eléggé jó téma. -
Lywya #27443 Tök jó, hogy itt mindenki olyan okos, hogy egyből megírta 80+ra... 
Én a G-t választottam azt hiszem, nők helyzete, Hunyadi, dualizmus gazdasága
-
TDantes #27442 Ja, az más. -
Ennek a fele szar. Rákosi rendszer/kommunizmus?? Itt már simán mehetne az iratmegsemmisítőbe. -
doggy90 #27440 dehogy a középszint : ) az emelt szintet kérdezted, arra válaszoltam. -
TDantes #27439 Nehéz? Mármint a középszint? Ugyanmár...
De az emelt szint is fent van valahol, vagy csak csak én látom? -
doggy90 #27438 frank birodalom, anjou gazdaság, zsidók helyzete mo-n, nemzetiségek a dualizmus idején. -
doggy90 #27437 a tavalyihoz képest sokkal nehezebb volt szerintem, az esszé címek meg lehettek volna jobbak. legalábbis vártam valami jó kis felkelést, szabadságharcot, világháborút vagy valamit, helyette volt zsidók helyzete, nők helyzete, dualizmus kori nemzetiségek, frank birodalom, anjou gazdaság stb. -
na megvan a matek kettesem:)
e za töri meg remélem meglessz 3as,de a 2esért se haragudnék:D -
Ereszt #27435 Aki emelt törizett, az milyen esszéket választott? -
Az fn.hu javítása alapján 22,5 pontom lett az első részem, de ott nem számoltam a fogalmazós válaszokat! Az esszés részen azt hiszem a G-t írtam: Nők helyzete(r), A dualizmus gazdasága(h), meg a végvárasat (ez tömény rizsa volt)! Szvsz. 2-3 lesz a törim! -
TDantes #27433 Az emelt szintűt is most írták? Az jobban érdekelne -
TDantes #27432 Hát idén rohadt könnyű volt úgy látom. Hát ez semmi, nudli.
Ebből az is simán négyes szerez, aki végig aludta az összes történelem órát. -
Én asszem a J válaszottam, nők helyzete-tavaszi hadjárat- Teleki-Bethleni konszolidáció -
nekem is dualizmus vót. vót valamikó. 2007 táján.
ott volt egy lap, elolvastam, beszámoltam róla meg írtam néhány sort és 5öst kapam:C
éretcséky ftw!
(5 tárgyból nem kellett összesen annyit készülni, mint egy nehezebb egyetemi vizsgára kb:D) -
Abban a feladatban én is hibáztam, nem találtam mindent az atlaszban. -
Cat 02 #27428 Az érvelés igen. De én sikeresen kevertem Károly Robit meg Mátyást (kapuadót meg füstpénzt) :(
Viszont matek meglesz 90-93 % :D -
Ez kurva egyszerű volt. Rendszerváltás, nők helyzete, meg dualizmus kori gazdaság. -
45-45 pontos elvileg hajol emléskzem -
MaRee #27425 Akkor talán mégsem lesz meg a 80 pont :DDDDD -
Novella-18ast hagytam ki - A variáció -
hány pontot ért az első 12 feladat? (ergo a szövegalkotason kivul) -
én nekem egyikse volt könnyü, mert "ismereti alapján" az 0 .... tehát csak irtam kronolgia meg forrásbol eztazt :D -
Cat 02 #27421 Szerintem nehéz volt :D L-t írtam -
Én E-t irtam..Sztem legkönnyebb volt,bár a honfoglalsákori társaadalom picit nehézkes volt,nem is értettem teljesenazt a buzi ábrát..Görö hitvallásról ki nem tud irni?Zewusz,meg Hádész,meg a többiek..Sokan voltak,mítoszok,orrs is volt,tehát kultúrát meghatáozta...Akkor..Rendzserváltás..REggel elolvastam,mert mondtátok tegnap este,h lehet h lesz..Hát igy volt benne...Egyedül a honfoglalást nem tudtam 100%-ra..Főleg forrásokra támaszkodtam,meg szegényes háttérttudásra....De nem volt vészes.... -
hmm töri érettségiben ezek a 0,5pontos kérdések jók :D össze lehet velük szedni 20-at simán -
hogy buknál meg ha írtál bármit is? a helyesírásra is adnak elég pontot a ketteshez :D -
B-t -
Ez az meg fogok bukni! Amúgy nem, nem merem megnézni a megoldásokat, mert félek általános dühroham veszi át az uralmat a testem felett. Én nehéznek találtam, talán azért, mert görcsösen hajtottam, hogy jó eredményt érjek el, vagy azért mert hülye vagyok. Talán az utóbbi :D
Én a C-t írtam. (Görög hitvilág, '48-'49 tavaszi hadjárat, és következmények, Honfoglalás kori társadalom szerkezet)
A szerencsém az volt, hogy rövidekbe nem nagyon mentek bele a 20. századba. -
ti mit írtatok? én a D-t (13,17,20) -
http://www.fn.hu/belfold/20100505/tortenelemerettsegi_megoldasai/