29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
HUmanHunter #27493 elég könnyen :D -
És ha a járműmérnökire, vagy mire adtam be a jelentkezést? Az is szopatós? -
Lywya #27491 Jézus... Jónak nézek elébe... Most kicsit elment a kedvem :D -
És annál rosszabb, amikor visszadobják :D -
Hát én nem fogom megijedni, majd lesz valahogy :) Ha nagyon para lesz, akkor marad a 92%-os közép és kész.
-
Hogy a francba lehet írásbelin 5öst, szóbelin meg 1est kapni?:DDD -
én pont a műszaki rajzot szerettem nagyon. Melós tárgy, de annál jobb érzés, mikor végzel egy házival. :) -
HUmanHunter #27486 én ősszel letudtam emelt angolt, angol tanárom aztmondta ilyen könnyű emelt érettségi angolból még soha nem volt [írásbeli 5 ös lett szóbeli 1 es az idegesség miatt :D] összességben 3 as, szal semmi jót ne várjatok szerintem! de azért sok sikert!. -
Kb olyan az a szak, mintha az építész és az építőmérnök képzés együtt lenne. Olyan szakterületeket gyúrnak egybe, amit minden normális esetben mindig 2 külön szakember/szakma végez. Tipikusan a két szék köze a padlóra esés esete. Mindenhez értsen egy kicsit, de igazán semmihez, de legalább az egyik felét utaltassuk meg kegyetlenül a hallgatóval.
Nem csoda, hogy sehol a világon nem tanítják ilyen formában a közlekedésmérnöki szakot. Általában vannak a járműgépészek, és vannak a közlekedésmérnökök, akik az építőmérnökökhöz állnának talán a legközelebb.
Egy rakás szar az egész. Ugyanakkor ordasnehéz. erről a szakról hullanak ki a legtöbben az emberek. Persze ebben az is benne van, hogy ebben a szakban csalódnak a legnagyobbat, és sokan inkább önszántukból hagyják a picsába. -
Én már közlekes vagyok két éve... és hát no. Meg lehet csinálni, de vannak nagyon szopatós tanszékek/tantárgyak. A vasutat asszem meg fogjátok utálni, meg a műszaki rajzolást is :) -
Srácok, az idegen nyelven írt (olasz) közepes törimegoldások nincsenek fent véletlen valahol? :)
Vki kérdezte, holnap én is emelt angolt tolok. -
Lywya #27482 Whháá de miért?:D Csak hogy felkészült legyek -
Ja. Eléggé megbántam. -
a ganyé az emeltezik,majd idetolja a képét mingyá és beszélhetsz vele:D -
Angolból emeltezik valaki holnap? Csak hogy megtudjam holnap vitázni valakivel a feladatsort. :) -
Kéne.... Nekem is. -
Sylar05 #27477 Töri emelt megoldásokat nem lehet leszedni valahonnan? :S -
Ash04 #27476 Én remélem, hogy a töri és a magyar is 90% fölött lesz. Emelt matek 40-50% között várható :S -
Olyan 80-85-re. -
Lywya #27474 ajaj :D Te is közlekedésin vagy?:D -
grat :D -
kijavította a tanár
megoldókulcs nélkül,aztmondtah ogy ennél már cska jobb lehet -
másnapra honnan tudod? -
HUmanHunter #27470 csökkenő ponthatár? nowai, most csak a legstréberebbek jutnak majd be :S [még szerencse hogy tavaly leérettségiztem infóból meg angolból] -
him13 #27469 emelt megoldás nincs fenn vhol? -
Hohóóóó életetek egyik legszarabb döntése volt :D -
Szintén E, kb ugyan így álltam hozzá a feladatokhoz, és ugyan így vélekedtem róluk. -
Lywya #27466 Én is közlekedést pályáztam meg :D Nekem az angol kell nagyon, remélem olyan lesz mint a magyar :D -
BME, de azért remélem csökkentik ott is:D
Vegyész, közlekedési, meg gépész, aztán BMF gépész. -
Lywya #27464 Hát igen, azért megvan ennek is az előnye... :D
Milyen szakra mennél, melyik suliba? -
sorner #27463 Ugyanebben reménykedek énis. Alacsonyabb lesz a pontátlaga a felvételizőknek, ezért lejjebb mennek a ponthatárok is :) -
Abban bízok, hogy a nehéz matek meg töri miatt csökken a ponthatár mindenhol:D -
Lywya #27461 Akinek volt egy minimális háttértudás, valamint tudta használni az atlaszt és képes volt gondolkodni is, annak nem lehetett gond - véli Edényi. Hozzátette ugyanakkor, hogy míg ily módon a kettes-hármas elérése könnyű lesz, a jeles történelem érettségi csak a legjobbaknak fog összejönni.
Háát igaz, tavaly még a hülye is megírta szerintem, idén már nem biztos :) -
Azért túl sok tudás se kellett hozzá. -
Cat 02 #27459 Igen, épp ez a baj :D -
zkas #27458 hülyeség -
Lywya #27457 „Ez végre nem az írni-olvasni tudásról szól” – értékelte Matusné Németh Eszter a középszintű tesztet. A Klebelsberg Kuno Gimnázium történelemtanára úgy véli, hogy az idei feladatlapot nem lehet csak a „józan paraszti ésszel és a történelematlasszal” megoldani, komolyabb felkészültség, és tárgyi tudás is kell a megoldásokhoz. -
Az emeltről beszélsz? -
dalma2c #27455 hát ez a töri:s pfúúú elég szar volt... a magyar matekot én könnyebbnek találtam, egy 4 es kb 70 %ra számítók abból még lehet jó érettségi a szóbelivel... pfúúú dúúrva volt nagyon... -
zkas #27454 nah :) átnéztem a megoldásokat, az első résznél 33 pontom lesz kb
a másodikba meg sztem ugye 30-35 pont, még az ötösre is van sanszom:D
úgy h 4 éven keresztül 2es voltam :D 1szer voltam 3mas :D