29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Rainbow15 #27693 Azt a függvényt én sem tudtam.
Meg volt az, amikor az időket kellett összesíteni. SZUM-al összeadtam. Megnéztem a példát, tök más adatok jöttek ki. A MAX függvénnel kijöttek azok az adatok, de ha egyszer össze kell adni őket...?
Wordnél nekem is széttolta, ha nem rakok lábjegyzetet, pont elfért 13-as betűmérettel 2 oldalon. Ha beraktam a lábjegyzetet az 2. oldalra, már átment a 3. oldalra, szóval nem vágom. Minden üres sort, és térközt beállítottam, szóval nem értem miért nem volt hely.
Weblabnál pedig még jelentkezésnél Dreamweaver 04-et jelöltem, de persze, hogy nem az volt a gépen :D -
Suffering #27692 ab.mező az nem akart annál müködni. index és hol.van-t alkalmaztam :) -
1Obi1 #27691 Ez egy elég nehéz év volt excell és access téren. Ebből a kettőből nem egyszer csináltam 100%-ost itthon, az érettségi meg ezekből most úgy 30-40% lett. Szóval bekaphatják valóban. -
yah adatbázis egy xarság volt, excel kicsit nehéz volt, abba csak a Különdíjasokat nem sikerül kiíratni?
Milyen függvény volt AB:mező?
A wordnél nekem a lábjegyzet széttolta a szöveget azt nem is értem, pedig minden be lett állítva 3* ellenőriztem le. :S -
Ez mekkora geciszar volt..Késtem,mert vmi kibaszott baleset volt,beértem 7:55-kor,és még nekik állt feljebb,h MÉ NEM JÖTTÉ HAMARABB?De le se szarták,h mé,sőt info végéi ezzelb asztattak..Megkérdeztem hova kell menteni a fájlokat,mert arról islemaradtam,meg miket kell beirni a lap elejére..Dehát a szokásos:Mé nem jötté haamrabb?Leszophatnak..Aztán
Kiageci tudott ezzel végezni?Weblapot kihagytam mert az volt oadirva h 2A meg2B..mondom lehet választani?Jeee...MIAFASZOMNAK KELLETT A megB-re bontani?Nem elég jó má' az 1 2 3 4 5?Fasszopók...De végülis tökmindegy..Annyi kivelbaszott irást,meg szarságot kellett csinálni,h a weblapszerkesztés átugorva SE!! tudmta végezni..Adatbázisból keleltt még volna 3-4 feladat.Ki a retek tudja ezt megcsináli 3 óra alatt?Mig a weblapnál i beirni azt a rengetek <> dolgot,hát ppffff....Bolondok...Na meg az infoerettsegi.blog.hu-n nézett videók nem is ugy voltak az érettségin..Pl.,az egyetlen nagy cucc,az összesitő függvény volt..A videókban ugy volt,h lekérdezés fül,és összsitő lekérdezés..DE ITT NEM VOLT OLYA!!Uristen modnom,mi ez a szar?Aztán 5-6 perc mulva meglett....
De mondom,LEHETETLEN ezzel 3 óra alatt végezni,és még a tanárok is fasszopók voltak,meg semmi nem ott volt ahol kellett volna aprogikban+érrthetetlen feladatok,érthetetlen számozással..TEhát nagy fos volt az egész..... -
Suffering #27688 akkor megnyugodtam :D, olyan volt h böngésző címsorában mi jelenjen meg? mert nem emlékszem arra h ott bármit is átirtam volna :S -
1Obi1 #27687 Röviden? Nem.
Szerintem valaki keveri azzal amikor átkellett írni a honlap nevét ott felül valami szövegre. -
Suffering #27686 info érettségi blog hozzászolásoknál rémisztgetnek ilyennekkel :D -
Rainbow15 #27685 Tuti nem, mivel minden feladatnál megadják, hogy milyen néven mentsd :) -
Rainbow15 #27684 Neee :D
Remélem nem volt ott -
Suffering #27683 tényleg az volt irva a honlapszerkesztésnél, hogy NE index.html legyen a fájl neve? :O :( -
Rainbow15 #27682 Adatbázis, excel nekem nehéz volt, a többi könnyű, a weblap a legkönnyebb :D -
Kinek mi a véleménye az infó feladatsorról? -
xxxpaulxxx #27680 sulitól függ:D
Légy elegáns... sztem elég egy ing+farmer kombó is
Haza nem fognak küldeni:P -
1Obi1 #27679 Gondolom vagy az egyik, vagy a másik van.
Szerintetek megnéznek ha nem talpig öltönybe megyek infóra? Csak nem sok kedvem van a szakadó esőben ilyen baromi vékony fekete öltönynadrágban menni. -
azt hogy kell elképzelni? -
Suffering #27677 power pointot meg a honlap szerkesztést összevonják idén. kiváncsi leszek -
Tegnap is nézegettem már..Mindnet elfeljtettem,de már sztem egész jól emgy nem is tűnik nehéznek....Csak ugy hallottam h vmi más lesz,nehogy aztn olyan dolgok legyenek amikről nem is hallottam,azóta mióta már nincs infonk...2éve..Kitudja mi változott azóta..v most...És ak ijárt infóra az megtanulta az uj dolgot én meg nem:P
word lesz gondolom,excel,access,html,meg prezentáció... -
hát ha most kezded és holnap érettségi akkor részvétem
mondjuk aki nem 5ösre hajt annak most is elég elkezdeni,megnézni 1 max 2 blogos videót aztán aki abból nem szed össze 4est az ment volna inkább másból. -
Suffering #27674 én csak azt a rohadt power pointot utálom. föleg a képszerkesztős részét -
Cat 02 #27673 Hát emelten csak HTML volt, semmi Word. De nem hiszem, hogy közepen is bejátszák. -
Igaz az,h az ezévi infó érettségi változott vmit?Mit?
Én már sik hülye vagyok,megnéztem pár infoérettségi.bloos ideót,de pl html nincs is annyi..:C
direkt többet nézek meg,h a legtöbb feladattipussal találkozzak,de ez az 1 nem elég html-re..Még prezentációt is fel kell eleveniteni,meg 1-2 szövegszerkesztést... -
xxxpaulxxx #27671 Gyakorolgattam már egy ideje... ma megcsináltam a tavaly májusit... 2 óra alatt sikerült 98,33%-osra:D
Remélem holnap is hasonlóan könnyűt kapunk... mert az az 1 óra sok, ha marad, de ha olyat kapunk, amivel megszopatnak, akkor szívás... -
sietsz valahova?:D -
zkas #27669 tavaly 8kor kezdtük 9:50kor jöttem ki és 94%os lett:)
írásbeli 113/120
szóbeli 29/30 -
Suffering #27668 közép infot meg lehet csinálni 2-2,5 ora alatt is? ha vki nagyon jol vágja, sikerülhet neki? -
júzer02 #27667 Az érettségi után én a büdös életbe nem szeretnék foglalkozni az office programcsomaggal. Csak azért választottam ezt, mert ez mégiscsak könnyebb, mint a többi (választható) tárgy. -
valaki segitett beregisztralni SGre? vagy hogy sikerult ha ilyen gyer az info tudasod? :P najo csak huzlak
:) -
powers #27665 összesen.12 pontot minimum. -
júzer02 #27664 Hali. Holnap a középszintű infón összesítve kell elérni 20%-ot a ketteshez vagy pedig programonként? Csak azért kérdezem, nehogy meglepetés érjen az acces-ből. -
Olyat is ami nincs benne a tételsorban?! -
Cat 02 #27662 Belül, kaphatsz olyat, hogy azt se tudod mi az :D -
Emelt infó szóbelin ha az ITT felsorolt kérdésekre tudok választ adni, akkor nem érhet meglepetés? A vizsga menete úgy van, hogy kihúzok egy tételt és arról mindent ki kell fejtenem(mint középszinten), vagy le lesz írva hogy a tételen belül miről beszéljek? Neten vannak kidolgozott tételek?
Előre is köszi :) -
gigidfan #27660 én emeltet írtam,nekem olyan 85-90 lett. -
Hangman576 #27659 Azt nem tudja valaki, hogy mikor lehet a választott sulik sorrendjét megváltoztatni? Vagy arról már lekéstem? -
Orsi90 #27658 Nekem olyan 65 pont. Nem valami sok, de ez van. -
paly90 #27657 Na most néztem meg a megoldokulcsot,olyan 80-85 pont.
Többiek akik föciböl írtak,nektek kb hogy sikerült? -
Orsi90 #27656 Azt írják fn-en, hogy a föciben volt egy baki. Két egymásnak ellentmondó állítás ami lehetetlenné tette a megoldást. Én nem vettem észre.:D -
Összesen 90%. Mintha az írásbelim pont 86% lett volna:D -
paly90 #27654 Na megvolt a föci:)
Hát azt hittem szívbajt kapok amikor megláttam a vaktérképnél az Usa-sat.Az nagyon szar lett.2. résznél meg volt oylan h beirtam vmit kihuztam beirtam mást azt is kihuztam és visszairtam az eredetid:)
Összesegeében nem volt könnyyű sztem.