29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Akkor miért parázol:D:D -
Cat 02 #27812 De nekem meg van már 2 éve :D -
a nyelvvizsga ráér júl 8-ig, nekem sincs még meg a papír. -
Cat 02 #27810 Jaja, ott minden július 8-ra van. De pl most emiatt parázok is, mert nekem pl a nyelvvizsga sincs fent még -
Egyébként erről a jún 2-i határidőről a felvi.hu-n nem találtam semmit, csak a levélben van benne. -
Cat 02 #27808 Időközben regisztráltam és nem vesztem el, csak a regisztrációs lapon lévő kóddal kell regisztrrálni, gondolom azok miatt akik eddig nem e-ben nyomták -
Nekem is a regisztrál jön be. -
Cat 02 #27806 Mi meg évzárón -
Mi elvileg az érettségi bizonyítvánnyal kapjuk meg.:D -
Cat 02 #27804 Hát nekem is az jött le. -
nos elméletileg bent megcsinálták, amit meg lehetne nézni az e-felvételin, de nekem oda még mindig nem töltöttek fel semmit.. Nektek? -
Cat 02 #27802 https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli
Itt nektek is egy "Regisztrált" dob ki ? -
lövésem nincs,viszont emlékszem h.tavaly mi is nagyon rohangásztunk mert nem kaptuk meg a bizonyítványt mire fel kellett tölteni...szóval bementünk a suliba,elkértük osztályfőnöktől és lefénymásoltuk mind,aztán szétosztottuk -
Cat 02 #27800 Július nem ?
Ám felvi.hu-n nem töltöttem még fel képet, hogy majd... erre regisztrációs levélben kapok ilyen izét >.< -
Csaknem, addig én meg se kapom szinte:DD -
A felvi.hu-ra tényleg Június 2-ig kell feltölteni az utolsó éves bizonyítványt?? -
HUmanHunter #27797 telefonáljál be vagy valahogy vedd fel a kapcsolatot . -
felvi.hu-n lehet módosítani asszem júl.8-ig _egyszer_ -
Mivel a felvételi fórumba ős régen írtak, reménykedem itt válaszra lelek. Remélem tud valaki segíteni. Nem rég kaptam meg a felvételi úgymond visszaigazolást és fent Pesten elszúrták a sorrendemet, 2 jelentkezési lapom volt és megcserélték, mi tévő legyek? Enyhén szólva idegesít, mert jól volt kitöltve. Ki, mit tud tanácsolni? -
Cat 02 #27794 Bemész, köszönsz, 10 % -
10% -
Narusco #27792 na most akkor melyik is ?:D -
HUmanHunter #27791 10% nak meg kell lennie különben érvénytelen az érettségid de ezt jópárszor elmondják. -
xxxpaulxxx #27790 köszi:)
#27789: Semmi... ha elég jóra sikerült az írásbelid... lényeg, hogy minimum az egész pontszám (írsásbeli+szóbeli) elérje a 20%-ot -
Narusco #27789 mi van akkor, ha egyik tantárgyból a szóbelim 0 pontos? hány %-nak kell lennie minimum? -
Hangman576 #27788 Sorrendet módosítani júl. 8-ig lehet, egyszer. -
Ahh....
Ez nem emelésről szól, könyörgöm!
Kereslet-kínálat. Ha sokan jelentkeznek, emelkedik a ponthatár, ha magasabb pontszámúak jelentkeznek, azzal is emelkedik a ponthatár.
Az egyetemek max a minimum pontot határozhatják meg, ami jóval a végleges PH alatt szokott lenni.
Egyre több embernek van emelt érettségije, egyre több ember nyelvvizsgázik, még szép, hogy emelkednek a pontok. Arról nem is beszélve, hogy egyre több a jelentkezők száma is. -
Cat 02 #27786 Egyre többen jelentkeznek sajnos. BME-VIK-en mondjuk remélem nem mennek 400 fölé. -
HUmanHunter #27785 nem mondom biztosra, de szerintem ez lesz. -
TDantes #27784 Biztos ez? Tavaly is közel ennyit emeltek jó pár szakon.
Ha minden évben 20 pontot emelnének, három év múlva már emelt szintű minden tárgyból 100%-os eredménnyel lehetne bejutni.
Bár lehet, hogy még idén is emelnek, de meddig? Nem emelhetnek minden évben a ponthatáron, a végére mindenhová max pont kell. -
Cat 02 #27783 Nekünk nem mondja meg a tanár az eredményt, pedig tök jó lenne, tudnám kell-e tanulni, vagy megvan duplázás :s -
viszont több a jelentkező... -
Műszakin szerintem csökkenni fognak, mert nehéz volt a matek. -
HUmanHunter #27780 hogy csak a pro kat vegyék fel, így is panaszkodnak a főiskolák hogy sok a hülye aki nem ért az adott szakhoz semmit mégis bekerül. -
gotchaaa #27779 miért? -
HUmanHunter #27778 módosítani már nemhiszem hogy lehet, nekem tegnap megjött a regisztrációs levél benne a sorrenddel. -
HUmanHunter #27777 20 ponttal mindegyik minimum -
xxxpaulxxx #27776 Kérdés: Meddig lehet sorrendet módosítani?
Kérdés2: Szerintetek fognak emelkedni idén a ponthatárok? -
jenny23 #27775 én nagyon félek tőle hogy a média érettségim projectrészére nem kapom meg a 2-est,mert a Jacksonos esszében nem írtam a klippekről hanem csak arról hogy miről szólnak.Valaki megtudná mondani hogy emiatt megbukhatok-e? -
Szia
Itt megtalálod szerintem.