29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• szabod
    hmm a helyesírással vannak még gondok ( vagy helyesen írok vagy gyorsan :))
  • szabod
    Sziasztok!
    Azt érdekelne, hogy vallahol meg lehet-e nézni az emelt szint érettségi eredményeket? Én föciből emelteztem, szóval arra gondolo hogy nincs olyan oldal, ahova beírom kódszámomat, akkor kiadja az eredményem? Vagy ezt csak szóbelin vagy szóbeli után tudhatom meg csak?
  • xxxpaulxxx
    naugye!:D
  • zkas
    én 113 pontot értem el tavaly gyakorlatin ez 94,16%
    max pontos szóbelivel lett volna meg a 95,33%, és 29 pontot kaptam :D így 94,66%os lettem :D kicsit szívtam a fogam a dolog miatt de hát ez van :D
  • xxxpaulxxx
    Hát jah... de érted...
    91%os a gyakorlatim... azt 30 pontos, azaz max szóbelivel 92-re tudom kb felhúzni...
    viszont 3 pontos... azaz a minimum (10%os szóbelivel... bár ez elég irreálisXD) nagyon durván le tudom pontozni az egészet... na ez az unfair:D
  • exxit92
    Írásbelin: 120, szóbelin: 30
  • Cat 02 #27887
    Nekem jól, de csak holnap derül ki, azt se tudom mennyi a max pont :D
  • exxit92
    Aki emelt infózott, annak hogy ment? Nekem 91 pont (76%) kicsit többre számítottam... Na mind1 max pontos szóbelivel még felhúzható 80%-osra (: (vagy ilyen hülyeségen ne is gondolkodjak?)
  • oliwwer
    re :D megy ez:D
  • oliwwer
    #27881-ra
  • oliwwer
    Én is holnap tudom meg, de szerintem olyan.. 65-70 körül. Remélem..
  • zkas
    "Az Oktatási Minisztérium és az NJSZT ECDL Irodája közötti megállapodás értelmében a 2004/2005-ös tanévtől kezdve az emelt vagy középszintű informatikai érettségi vizsgát jelesre teljesítők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetik az ECDL-bizonyítványt. Az ECDL-bizonyítvány igénylésére az érettségi bizonyítvány megszerzésétől számított két éven belül van lehetőség."

sajna nem írják hogy melyiket, de sztem a fullosat :)
  • Denisse91
    Hát még nem tudom, holnap kiderül. Félek tőle mert szerintem nehéz volt, 60%-nak meg kellene lennie minimum. Neked mennyi lett?
  • oliwwer
    Veszíteni nem veszítesz, de azt fogják mondani, hogy "azért, mert csak", és le van rendezve. Az én tanáraim azt mondták, hogy találtak már olyan javítási hibát, ami a tanár hibája volt, mert nem ismerte a kifejezést, és hibának vette. A mi iskolánkban még nem kapott senki plusz pontot fellebbezés után.
    Én is holnap megyek megnézni az enyémet. A tied mennyi lett?
  • lippet
    A full (7 modulos) ECDL jár mellé?
    Nekem már csak az elméletes sz*r kellene! =(
  • bardocz
    Ha nagyon alulpontozzák miért ne? Én is holnap plusz pontokat fogok keresni mindenhol.
  • Denisse91
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy emelt szintű vizsgánál (itt nálam angol) érdemes-e fellebbezni ha esetleg nagyon durván alul pontoznák? Hallottam olyat hogy veszélyes, nem biztos hogy érdemes. Valaki nem tud ebben segíteni nekem?
  • zkas
    nem, ugyanaz jár érte
  • HUmanHunter
    a 2 felvételi tantárgy+a többi átlaga+évvégiek+80 pont.
  • oliwwer
    és ezt hogy számolta ki? Csak mert én úgy tudom hogy a százalékos számításnál csak két tantárgy eredményének az összege kell.. a felvételi tantárgyaké. De lehet hogy tévedek, ez meg valami olyan amit én még nem hallottam..
  • putymi
    De akkor emelt infóért más Ecdl jár mint középért?(A középet már kiváltottam, legalább van valami papír)
  • HUmanHunter
    muterom végzett egy kis számolást, 81% os infóval, 84% os angollal, 80% os társadalomismerettel [95% lett project] 70% os törivel [67% lett írásbeli] és 60% os magyarral, 408 pontom lenne...
  • zkas
    mert fontosabb h tudd kezelni a gépet mint h tudd h mi volt az első a második...generációban :)
  • lippet
    Kíváncsi vagyok én is a törire. Holnap kapjuk ki!
  • attiGT
    üdv a klubban, bár nekem 67 pontos lett
  • MaRee
    El kéne már kezdeni tanulni
  • bardocz
    Töri 71 pont, angol meg 96. Holnap matek emelten hátha találok még pár pontot.
  • HUmanHunter
    bassza meg a töri! 60 pont, 100% os szóbeli kell a 80% hoz.. kezdek felkészülni hogy 400 ponttal megyek okj ra...
  • xxxpaulxxx
    Nem lusta vagyok... csak qrvasokazanyag:D

és lusta vagyok
  • oliwwer
    Mert ha lusta vagy tanulni, akkor is egy jó írásbeli azért mérvadó :D
    De amúgy én is jobban örülnék angolból egy 100p írásbeli 50p szóbeli pontozásnak.
  • xxxpaulxxx
    miért is tökéletes?
  • bardocz
    Ha elfogy a wcpapír
  • HUmanHunter
    én kiváltottam, egyszer még jóljöhet.
  • Cat 02 #27860
    Korábbit igen, jelenlegit nem. Még meg sem írták szerintem :D
  • bardocz
    Nem fénymásoltunk még semmit. De nekem az van a levélben, hogy júl. 8-ig kell feltölteni a hiányzó dolgokat.
  • Mor3llo
    Nincsen, de a fénymásolatot megkaptuk a 12. évvégéről az érettségi megkezdése után. A korábbi 10., illetve 11. évvégét még évközben lefénymásoltuk.

Ti még nem fénymásoltátok le?
  • bardocz
    Nektek már megvan a bizonyítvány?:O
  • matyi0323
    Hali. Bocs az off-ért.
    Ezt valahol el tudnám olvasni neten?
    Vannak benne ilyen karikázós feladatok, annak szeretném a megoldásait megnézni, annyiért meg nem vennék egyet. Köszi.
  • Mor3llo
    Srácok, én leveles úton adtam le a jelentkezésem, megjött ugye a regisztrációs levél, így be tudtam lépni az e-felvételihez a felvi.hu-n.

Ugye jún.2-ig le kell adni a középiskolai bizonyítványokat. A kérdésem az lenne, hogy mostmár megtehetem azt, hogy bescannelem a 12. évvégi bizonyítványomat, és feltöltöm? Szóval nem kell már ezt külön elküldenem levélben, ugye?
  • bardocz
    Én is így vélekedek erről, nem is váltottam ki.