29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Vonhat le igen, sőt, általában szoktak is :( -
React #13512 Nah meg lett a matek ötösöm(80%), a töri emeltem meg 75% lett(ha elfogadják a fellebbezést, amit kénytelenek)! Viszont elba**ták a délelöttömet :/ -
Köszi, ezt még nem láttam. -
köszi ,de sztem vannak jobbak itt :)
winxp alatt tp7.0 val. :)
Sztem a legkönnyebb.
Porgramozásból 40 pontot értem el a 45 ből.3at azért vontak le ,mert állítólag nem írtam ki a cuccokat az eredmény.txt file-be.
Én pedig tisztán emlékszem ,hogy kiírattam ,sőt le is ellenőriztem...
Nem adok be fellebezést ezért a 3 pontért ,mert sztem többet veszítenék vele ,mint nyerek. -
ha még nem vót -
grat az infó 83 az geciszép , milyen nyelven toltad? milyen oprendszeren? -
Az a vicc, hogy kvantummechanikát még gépészeknek is kell tanulni
-
Mikor nyaralunk már?
-
Most látom csak, hogy Atlaszban elírták Eisenhowert :D Eisenhauernek van írva, és az elnöki idejét is elcsúsztatták 1-1 évvel :D -
praksi #13504 itt elméleti szinten tanítják, pl. az időparadoxon jelenségét. (most se értem, de nemsokára vizsgáznom kéne belőle...) -
egyébként igazatok volt, az a +3 pont most nagyon kellene:) igy utolag kár hogy lusta voltam elmenni felső angolra..dehát ez van -
Én is még csak 1x olvastam át az egészet, és vannak dolgok, amikre nem is emlékszem már :D -
React #13501 Igen, ha nem a 16 tételnél járnék... Talán lenne valami :DD Én meg 8kor kelek, mer fellebezések, pontok ecetera ecetera! Úgyhogy most el is vonulok a gép elől! Remélem sikerül vmit tanulnom! Holnap majd csatlakozok, ja és szurkoljatok, hogy megadják a pontokat :D -
Én se nagyon tanultam még semmit :D Holnap 11kor kell csal kelnem, szóval ma asszem fennmaradok egy darabig :D
75%ból még simán lehet 80% -
React #13499 Átscoutoztam az estém!
Le kellett vezetnem a feszültséget, de most azér is neki állok, és olvasgatom, hátha vmi megragad! De engem nagyon elszontyolított a 75%... azt hittem 80 fölött lesz
Te melyiknél jársz? :)) Látom te is inkább fórumozol, minthogy a drága jó törivel foglalkozol!
Viszont már csak másfél hét van nekem hátra ebből a retekből!! -
Mi is tanultunk, meg kvantummechanikát :) -
Mi középsuliban is tanultuk a relativitás elméletet. :)
Sőt asszem számolgattuk ,hogy kb mennyi energia vagy a tömeged alapján :D
Igaz kb én értettem meg a tanár. :D
Nálunk jó volt a fizika, mindig gyakorlati alkalmazásokból merítettünk példát mindenhez, főkép számítástechnikából :)
-
hi! azt tudjátok,hogy fellebezésnek mi a jogi háttere? szval vonhat le a pontot javítóbizottság adott esetben? -
praksi #13495 BME-VIKen van a negatív rekord, kb 95% fiú van :-)
legjobb a vegyészeknél van, ott kb 55-60%
az infósok azért buktak fizikából, mert szimplán nem tanulták középsuliban :-)
amióta lehet informatikából érettségizni, a többségi inkább abból felvételizik. amúgy semmi extra dolgot nem tanítanak fizikából, gyakorlatilag ugyanaz, mint a középiskolás anyag, csak egy-két dologgal kiegészítik, pl. relativitáselmélet.
ami nehéz benne, a zh feladatsorok, azok egy pöppet szopatósak.
a matek annyira nem nehéz, a TTK-sok meg a gépészek ugyanannyi matekot tanulnak mint mi.
ami örök, a gimisek és a szakközepesek közti különbség: az előbbieknek a matek(ok) és a fizika fog majd menni, az utóbbiakban a szakmai tárgyak, pl. digitális technika vagy jelek & rendszerek (ebből meghúztak
)
-
Lehet hogy hülyeség, de nekem az az ötletem, hogy a spammerek így ellnőrzik, hogy melyik cím él: a spam-szűrők nem szűrik ezeket a leveleket, és a címzettnek sem gyanús. Aztán ahhonan nem jön vissza a levél, az a cím bekerül egy adatbázisba, és innentől nem kell többet véletlenszerűen próbálkozni. -
ToMMe #13493 biztos qrvára unatkozik vki 
-
és nekem is jöttek de csak1 -
skristof #13491 freemail-jeimre nekem is jöttek ilyen mail-ek..
passzpiros, sztem hack :) -
Hogy haladsz? Én szarul :D Egyszer már átolvastam az összeset, most akarom elvileg újra, de nagyon nem tudom rávenni magam, pedig tegnap már egész jól ment :D -
React #13489 Igen, már nekem is mindenről a töri jut eszembe :DDD -
Ekszöszájzbúk :D
Jaj, már megint itt ülök ahelyett, hogy tanulnék :) -
Hmmm... gyanús vagy te... holnap ne lepődj meg, ha örjöngő tömeg fog kaszákkal, fáklyával üvölteni, hogy "Égessük el a Sátán gyermekét" :D
Najó asszem mára elég lesz az Egyház tételből :D -
Easy Rider #13486 szvsz előbb összeadják és utána kerekítik -
Szombaton biosz ésmég bele se néztem, mellette dolgozok. :D -
Jájjj, holnapután matek és én eddig a 25-ből 6 tételt néztem át
(szerencsére azért már nézegettem őket, de most vmi hasznáható feleltet kellen felépíteni mindegyikből).
Off:
Amúgy nem tudom mi volt ma -- lehet tényleg jön a világvége :D -- de velem ennyi fura dolog még nem történt.
Reggel, amikor megnéztem a matekot, a tánrom behozta a javítókulcsot. Rendesen rajta volt, hogy 2006. május 9. emelt matek írásbeli javítási útmutató. De telejsen más feladatok voltak benne! Pedig ugyanonnan szedte le, ahonnan én, és nekem még jó volt. Mondtam is neki, hogy ezek biztos a jövő éviek :)
Aztán nagyon különös emailjeim érkeztek: a saját címemről jött ugyarra a címre, a tárgy ez volt: "557" az üzenet pedig csupán ennyi: "969". Ráadásul egy másik emailemmel is megtörtén ugyanez. Erről nem tudtok vmmit?
Aztán csörgött a telefon, felveszem és csak csipogás, mint mikor nyomkodja vki a gombokat, aztán úgy 5 perc után ezek már ritkábban jelentkeztek, a háttérben meg lehetett hallani a beszélgetést (vmi autóban utaztak, az ember dicsérte a jó rugózást :D). Kb. 25 perc után letettem, mert már meguntam :D -
Passz. Szerintem félpontokra kerekítik majd összeadják. Mert nálam volt ilyen, hogy mittomén 11,6, és az összpontszámnál 79,5 volt. -
React #13482 Úgy tudom, holnapig!
Lenne egy fontos kérdésem, ha tegyük fel nekem van az egyik feladatrészben 11.4 pontom a másikban meg 9.8... akkor azokat összeadják vagy kerekítik?? Vagy hogy számolják a nem kerek számokat? [nemérti:/] -
jh, csak igazából az érdekel, hogy átevickélhetek e fizikából..bár ugyis kiderül -
Há nézd meg a honlapjukat. Mindegyiknél kell lennie órarendnek, ott megnézheted a tárgyaidat. -
egyébként nagyon érdekelne hogy melyik karon mit tanitanak amit bejelöltem. -
asszem ez nekem van cimezve..kb 2 éve nem foglalkoztam fizikával..de addig 5ös votlam belőle:) -
a javitokulcshoz meddig lehet fellebezni? -
mert lusta disznó vagy azért:P:D -
akkor jo kérdezhetsz még nyugodtan:) -
Képtelen vagyok rávenni magam a tanulásra :P Ma átkéne néznem 14 elég hosszú tételt, és még csak 1et néztem át :D