N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• 2XP
    Jájjj, holnapután matek és én eddig a 25-ből 6 tételt néztem át (szerencsére azért már nézegettem őket, de most vmi hasznáható feleltet kellen felépíteni mindegyikből).

Off:

Amúgy nem tudom mi volt ma -- lehet tényleg jön a világvége :D -- de velem ennyi fura dolog még nem történt.

Reggel, amikor megnéztem a matekot, a tánrom behozta a javítókulcsot. Rendesen rajta volt, hogy 2006. május 9. emelt matek írásbeli javítási útmutató. De telejsen más feladatok voltak benne! Pedig ugyanonnan szedte le, ahonnan én, és nekem még jó volt. Mondtam is neki, hogy ezek biztos a jövő éviek :)

Aztán nagyon különös emailjeim érkeztek: a saját címemről jött ugyarra a címre, a tárgy ez volt: "557" az üzenet pedig csupán ennyi: "969". Ráadásul egy másik emailemmel is megtörtén ugyanez. Erről nem tudtok vmmit?

Aztán csörgött a telefon, felveszem és csak csipogás, mint mikor nyomkodja vki a gombokat, aztán úgy 5 perc után ezek már ritkábban jelentkeztek, a háttérben meg lehetett hallani a beszélgetést (vmi autóban utaztak, az ember dicsérte a jó rugózást :D). Kb. 25 perc után letettem, mert már meguntam :D