29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• flashpointer
    figyeld meg majd utána ha tulleszel tökmindegy hanyas lett az érettségi (persze ha átmentél..),majd jön a megkönynebbülés meg a freedom meg egy tökjó nyár.
    aztán meg mikor jönnek a felvételipontok jön a para hogy miért nem tudtam csak 1-el jobbat irni...

szóval csak arra akarok rávilágítani hogy tökmind1 hanyas lett az érettségid utána leszarod egy ideig :D:D
  • 2XP
    Legalább már végre túl leszünk rajta. Bár nem ártott volna még az a pár nap tanulás, elég húzós lesz így :(
  • I.C.ram
    Azt csak a bizonyítványosztáskor tudod meg.
  • grizzly21
    azért nem olyan kevés ez az informatika közép és sok faszság van:SS
    lenne már vége ennek az egésznek
  • Balo
    nekem 22-23-24, jó volna 24-én szombaton lenni, hogy 22-23 megtanulhassam a magyart:)
    Nem tudjátok honnan lehetne megtudni, milyen lett emelt szintű szóbeli? OKÉV?
  • Braveheart
    emlékszem mikor tavaly érettségiztem, második kört írtuk matekból, utána meg a tűző napon éhgyomorra megittam 3 sört, úgy berúgtam mint az atom :)
  • React
    naa nekem is... hétfő,kedd szerda :) és a várva várt bankett :))
    most épp vonatos józsef attilát olvasgatok..- halál izgalmas! :)
  • Treblakos
    nekem 26-27-28, de még nem tom melyik nap.
    Sztem 27 lesz
    Milyen alkohol mérgezést fogok én kapni :)
  • 2XP
    Hmm, akkor úgy tűnik megint én leszek az első, aki érettségizik :D Nekem 19-én vagy 20-án lesz a halál napja :)
  • [HUN]PAStheLoD
    nem, 30án ;]
  • skristof
    én 23án szabadulok, haverokkal mi leszünk az elsők.. én leszek a legelső :)
    szóval 10 körül már kocsmában leszünk :D

az emelt matekot meg infót meg ma ünnepeljük :) főiskolai buliiiii
  • magus
    akkor szobelizel? en 22-en szabadulok a bortonbol
  • magus
    ram meg var a tori magyar es info kozep szobeli tetelsor, eh
  • [HUN]PAStheLoD
    én se .. majd 29-én ;]
  • grizzly21
    áá, én még el se kezdtem a törit meg a magyart:S
  • React
    Nekem szerdán lesz a bankett(jövő héten) :)
    szóval 1 hetet kell túlélnem, addig mondjuk vár rám vagy 60 tétel :D
  • [HUN]PAStheLoD
    mi úgy döntöttünk, hogy a szombatot tesszük emlékezetessé :D:D

• grizzly21
    :) 84 pontos = 73 százalékos:)
  • tobias88
    pontosítok, 98 pontos, de a szóbelim örülök, ha 10% lessz!
  • tobias88
    nekemis, 97 pontos, neked?
  • grizzly21
    84
  • tobias88
    vazz, neked hány pontos lett az írásbelid?
  • tobias88
    Vazz, engem felkészületlenül ért, hogy 4en nem jöttek el és én 1-re voltam írva, de 12.10kor behívtak!
  • grizzly21
    illyésben.
    akkor gratu, tied se lett rossz
  • magus
    fel 3 ra mentem volna be, haromnegyed 4 kor behivtak, 1 orat keszulhettem, aztan 20 perc alatt lefeleltem, most pihenek aztan megyek megnyugtatom a majam h nem felejtettem el
  • magus
    hol vizsgaztal?

en a kor es cuccait huztam, a bizonyitasban egy reszt elfelejtettem (7 eset volt annyira nem szamottevo), meg a feladatot teljesen csak segitseggel tudtam megoldani, de annyira nem ment rosszul.

a dagadt rosszindulatu szemuveges 50 eves nok meg kiszivhatnak
  • grizzly21
    ja:D.vagy seggrészegen az egyik hid alatt. magus: ha van nálad lapi akkor irj már valamit:)
  • I.C.ram
    Vagy már valahol a Duna-deltánál úszik a hullája :D
  • grizzly21
    még magus nem írt sztem:) lehet h megnyuzták:)
  • TomBond
    Nekünk ma volt az írásbelik megtekintése, és az ofő közölte velünk kedvesen hogy nem csak 2 nap lesz a szóbelink hanem 3. Természetesen a 3. napra kerülök (T betű). Azt hittem szétvet az ideg, bankett a második napra szervezve, kirándulás a 3. napra szervezve. És az a röhej hogy a 3. napra csak 4 ember maradt, viszont aki a vizsgaelnökünk lett volna közölte hogy neki így nem jó. Még ma 10 órakkor nem tudták megmondani hogy 26-27-28-án ki lesz az elnök. Tiszta kész.
  • React
    gratu :)
  • React
    nem tudnak 1 nap alatt mindenkit levizsgáztatni, úgyhogy már jó napja megy az emelt töri, úgy tudom az osztályomból vki holnap megy...
  • I.C.ram
    Na gratula akkor :) Mindenki túl van az emelten, nem?
  • grizzly21
    Na megvagyok kicsit elhúzodott a dolog.
    Hát, nálunk ugy volt, hogy jobbról volt balra sorba rakva a tételsor (ezt szerencsére előttem lévők mondták), és az hatványig kihuzták az elsőket jobbrol igy a következő a gyökfüggvény volt. Na most én nem akartam rizikozni, mert voltak tételek amiket jobban tudtam, de akkor ott az esély hogy kihuzom az analizist, vagy kombinatorikát és azokat nagyon nem akartam.
    A feladat elég geci volt, 3 kifejezést kellett nagyság szerint sorbaállítani, jo nem volt nehéz, de ott a melegben izzadva stresszesen nyilván hogy 1-2szer elnéztem szerencsére szoltak, hogy akkor az ott mi is, és akkor már kijavitottam, ugyhogy végülis kijött minden, de azért nem lesz a feladat maxpontos az is tuti, mert ha nem segitenek elszámolom.
    A tétellel magával nem volt gond, főleg hogy félórával előtte már tudtam, hogy azt fogom választani, igy fél oráig csak azt tanultam előtte, alkalmazás bizonyitás definico minden megvolt, igaz néha belekérdeztek, hogy akkor n lehet e negativ e vagy sem és hasonlok, de azért nagyjábol rendbe volt.
    A vizsgáztatokkal semmi gond nem volt rendesek voltak, és ha a feladatnál nem segitenek akkor nyilván több pontot vonnak le. Nem tudom megsaccolni, hogy milyen lett, a joindulatuktol is függ, 35ből 28 pont kell ahhoz hogy a következő ponthatárba érjek, és 22 elég hogy ne rontsak ponthatárt, én most ugy tippelem, hogy talán nem sokkal de a köv ponthatár nem lesz meg, viszont nem is rontok, igy ha az info szobelit nem cseszem el nagyon akkor már felvettek 129 ponttal a bme-re. Ha meg elcseszem akkor is van 127em amivel még mindig jo vagyok. 125tel már talán nem de remélem annál többem lesz azért.
    hu de hosszu lett sorry
  • skristof
    emeltszint több napon van
  • katalány
    Szerintem nem lehet használni. Nem ma volt az emeletszintű töri?
  • Ottto
    Irodalom szóbelin szöveggyűjteményt lehet használni? Írásbelin tudom nem lehetett, de a szóbelin...???
  • React
    igazad van... :/
  • tobias88
    A 7-est húztam: 1. és 2.fokú függvények +egyenletek
    minden kiment a fejemből, az 2.fokú egyenletmegoldó képletet úgy húzták ki belőlem, 1 alkalmazást említettem, de tételt nem mondtam se definíciót(azt se tudtam , hogy kell kiszámolni a minimumot! a feladatnál rájöttem, arra kapok pontot, de az első felében segíteniük kellett, mert kihagyott az agyam!
  • skristof
    mit játszod itt a fejedet?