29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
sayan #14193 Na mi mára voltunk berendelve 7.15 re érettségire 8 órai kezdéssel! Megjött mindenki, már szét untuk és izgultuk az agyunkat ( persze 30 fok-ban...öltönyben ) erre persze a nagyságos érettségi elnök asszony fél 10 előtt pár perccel be is futott. Majd megtudtam, hogy én vagyok az osztályból az utolsó érettségiző...persze szerdán! Hoogy én hogy utálom ezt a rendszert! Most minden kezdődhet előlről! Ennél az is jobb lett volna, ha engem hívnak be legelsőnek!! -
érettségiző #14192 még jó h irodalomból lehet szvögyűjtöt használni :) így sztem 3-as legrosszabb esetben lesz mindenkinek... -
Nyugodj meg én is qrvára félek! Bár én szerdán megyek dehát...! Legjobban az irodalomtól, mert nem vagyok egy nagy irodalmár! Remélem azért tudni fogom!
Abba reménykedem hogy töriből is meg irodalomból is olyan amit tudok! Pl: nagyon nem lenne jó egy Sorstalanság, vagy töriből Ókori Athén
Hát majd csak lesz valami -
érettségiző #14190 sziasztok! én holnap érettségizem, és nagyon félek, de nem csak amiatt hogy nem tudok semmit, hanem amiatt, h el kell majd mondani... és mindenki néz stb... az elég szar... 
törit ki sem dolgoztam és nem is fogom, úgy vagyok vele h a forrás + atlasz simán elég egy hármashoz... írásbelire sem tanultam SEMMIT és ahhoz képest 4-es lett, szóval... bár azt még nem tom, h legalább 10 percig h tudok majd rizsázni, de megoldjuk...
-
Info emelt szóbeli eredményem:26 pont a 30 ból.
így 126 ponttal 84% os lett az infó emeltem.
Ha megadnak még 1 pontot akkor 85%
Holt ziher ,hogy direkt nem adták meg...
-
van kb. 12 tételem a 100ból, szal jól állok sztem.... -
Na megtudtam töri szóbelimet. 53 pontos lett. A rohadt anyjukat! 55 pontosnak kellett volna lennie, és máris 90+%os a töri emeltem... Lespórolták azt a 2 pontot... rohadt anyjukat :( -
persze -
Amúgy töri szóbelin lehet használni atlaszt? -
izé XX század :D -
deszar, hogy infóban nekem csomó magolos feladat van :(... pl a számtech fejlődése a XIX században, meg a számtech fejlődése 60-a évektől... -
sok szerencset az ezen a heten vizsgazoknak, szerda estetol indul az igazi party, ah ah de jo lesz-.- -
ez kedves:D
még jo hogy nekem 3 napom van...3 napom 80 tételre:S
A törit magyart nyelvtant el se kezdtem, az informatikát már elvben átolvastam, de mivel csak az számit nekem, igy abba kéne a legtöbbet ölni időben..meglátjuk..jót kell huznom. A nyelvtan meg irodalom nem tudom hogy lesz meg:) -
skristof #14180 aki ma megy érettségizni az ne tanuljon mostmár, kicsit hallgassatok zenét aztán takarodjatok aludni :)
és egy kalappal
gondolok rátok, mikor fordulok az ágyikómban :D -
van gyakorlati része is némelyiknek -
Azt nem tudom, hogy lehet-e de vannak tételek, amihez kifejezetten kell. -
nem tudjátok véletlenül, hogy középszintű számtech szóbelin bizonyos tételekhez (windows ismertetése, vagy keresőrendszerek az interneten stb.) lehet-e számítógépet használni? -
Valaki gyorsan!
Mi az ismeret fogalma? :D -
Nekem azt mondták, hogy csak a bizonyítvány osztásánál tudhatod csak meg :P -
skristof #14174 ittvan minden tantárgy felsorolva, mit kell tudni, hogyan pontoznak
nagy file, sokat kell keresni! ajánlom a ctrl+f kombót :) -
Amúgy elvileg küldenek róla értesítést, de szerintem előbb kapod meg a bizonyítványt, mint ahogy az megérkezik :) -
A matekot még én sem tudom. De ha jóban vagy a tanárral, akkor fel lehet hívni, vagy a suliban megkeresni. Haverom már tudja a törijét... -
React #14171 tényleg akartam én is kérdezni az emelt szóbeliket honnan lehet megtudni? -
honnan lehet megtudni? -
Nem valószínű, hogy névsorban mennek.
Matek szóbelidnek tudod már az eredményét? -
nálunk angol csoport szerint van beosztva (azon belül viszont névsor) :)
de van, ahol random... salz bármi lehet. :)
a holnapi szóbelizőknek egy nagy kalappal. :)
-
Mennyi az esély arra, hogy névsor szerint rendeznek sorba??(Én T-s vók :D) -
ToMMe #14166 remélem hnap kitalálják reggel, hogy "Magának itt kellene maradnia!"
-
Bazz, alig csináltam tételt. -
Csak azért mondtam, mert nemsokára majd jönnek a "nem tanultam semmit, de 90%+ lett", amit imádok :) Vmiért nálunk szégyen a tanulás, jónéhány osztálytársam van, aki azt állítja, hogy 5 percet tanult, aztán szinte szó szerint elmondja a könyvet.
Így utólag visszanézve írásbeli előtt túl sokat tanultam törit, talán inkább abból kellett volna emeltre menni, de a matekot mindig jobban szerettem. Így matekra már nem maradt sok időm -- 4-5 próbafeladatsort csináltam meg --, de hiába is tanultam volna többet, azt a feladatot, amit nem tudtam megcsinálni, akkor sem tudtam volna, ha az egész fakultációs anyag a fejemben van. Magyarra külön nem készültem, de a hülye tanárunk óráról órára feladott 40-50 oldalakat, még utolsó héten is, és azokat szinte szó szerint kérte (kijelentette, hogy ő emeltre fog minket felkészíteni). Csak tudnám mit ért el ezzel, mert írásbelire nem igazán kellett elmélet, ami meg szóbelire kell, azokat kihagyta, mert majd úgy is rákényszerülünk megtanulni, ehh :/
Így most szóbeli előtt már muszáj volt magyart tanulnom :( Törire szerencsére elég jól emlékszem, azt már csak át kellett nézni. A matek sok időt elvett, de főleg azért, mert jó ideig nem tudtam mit kell tanulni :) -
Mi a különbség az adat-, vezértlő-, címbusz között? -
állítólag nem nehéz max pontosat csinálni belőle, de nemtom, ezt a tavaly éreccségizők mondták... az biztos, hogy sok múlik azon, hogy mit húzol... nálunk 25 tétel van, abból kb 15ból lazán lehet akár maxpontosat is csinálni de a többi elég szivatós is lehet... -
Bár tavaly Földrajzból is megkaptam a max pontot, pedig belebakiztam párszor. Szóval tanárokon múlik eléggé. Remélem infó tanár is jó fej lesz, bár még nem ismerem annyira. -
Ja csak félek, mert a 30ból 28 pontot kéne elérnem, hogy a következő pontozási szektorba kerüljek :) -
á, ha infó érettségiről van szó akkor soha ne gondolj vmi bonyolult dologra, mond el azt is ami a legnyilvánvalóbb, bajod úgy sem lehet belőle, és ha szükséges még az időt is húzni tudod vele...
persze a tanárokon is múlik, nálunk sztem bőven elég lesz ha ilyen habiszti szövegeket nyomunk majd... mondjuk azért a könyvtártételt nem kéne kihúzni, bár ott is el tudom mondani h milyen szép barna borítója van a könyvnek, x oldal hosszú stb stb :) -
Ja hogy ilyen primkó? Azthittem, hogy valami filozófikus megközelítés kell :D -
úgyértettem, h számomra jó :)
közép infó 90% írásbeli
közép matek 91%
a többi végülis számomra nem fontos, de azok sem lettek rosszak, magyar 65%, töri 80% angol nyelvvizsgám meg van, és középszinten nem kellett túl nagy teljesítmény az ilyen eredmények eléréséhez :)
ami érdekel azt megtanulom vagy utánanézek, de magolni vagy mittomén soha nem tudtam, és így, h "én most a éreccségire tanulok" soha nem voltam :) lényegében mióta nem voltam suliban nem tanultam semmit... -
Mit jelent az, hogy jó? :) Csak utolós napon nem tanultál? Mert azért nincs olyan ember aki tanulás nélkül kihoz egy jó érettségit :) -
mit kéne? :)
az adatokat fenyegető veszély sok dolog lehet, illetéktelen hozzáférés, vírusok, vagy adatvesztés stb.
az adatok biztonsága meg ezek függvényében mindig más, szal pl vírustól nyilván vírusírtóval, tűzfallal stb véded, az adatlopástól kódolással, titkosítással pl, az adatvesztéstől meg mondjuk raid rendszerrel, biztonsági másolatokkal stb. :)
szal nemtom mi a kérdés :) -
De jó, hogy én utálom a focit :)