Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Szarok az igazságosságra, kétszer írtam matekot, átrakták más idõpontra a törit, épp eléggé kibasztak velem tavaly, az a min, hogy 2szer számítják fel 😛
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De ha el is mennek emelt szintûre, elég könnyen elveszthetik azt a +7 pontot, ráadásul a bsc-s képzés miatt egybemostak jobb szakokat kevésbé jobbakkal, így szerintem 4-5 ponttal fognak csökkeni a határok, de ez csak saját vélemény.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De tavaly is csak egyszer számolták a nyelvtudást, szóval ha tudtad, hogy nem kapsz érte plusz pontot, ráadásul nem is kellett volna érettségizned (feltéve, ha nem angol a felvételi tárgyad), mivel kiváltott a nyelvvizsga, akkor minek mentél el?
Tök nagy szopatás azzal szemben, aki emeltet írt angolból, és már régebbrõl votl nyelvvizsgája. Magyarul tök fölösleges emelt angolt írni. Megm ár értelme se sok, mível idén már nem váltja ki a nyelvvizsga az emelt érettségit. Így legalább kapnának valami pluszt a szivatásokért, mint kísérleti nyúl az elsõ érettségi miatt. Soha nem volt még annyi szopás, mint a tavaly érettségin.
Most amúgy járok egy OKJ-s szoftverüzemeltetõi tanfolyamra (rendszergazdai végzettség) ott most tanuljuk a programozást!
Mi a véleményetek errõl?
For sale: thedronewebshop.com
Vagy nyelvvizsgára vagy emeltszintre! De ha az adott intézmény kiköti hogy kell neki az emeltszintû érettségi, akkor le kell tenned, vagy ha nyelvvizsga kell neki akkor nem válthatod ki vele az érettségit!
Ha nincs kikötve akkor érdemes a nyelvvizsgával kiváltani az emeltszintû érettségit, mert igyis-ugyis csak 7 pontot kapsz!!!
For sale: thedronewebshop.com
"Egy adott idegen nyelvbõl a jelentkezõ döntése alapján vagy az emelt szintû érettségiért, vagy a nyelvvizsgáért kapható többletpont."
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azért akarok ebbõl felvételizni, mert valószínûleg jóval könyebb, mint az emelt matek. Vagy jó lenne az idegenforgalmi alapismeretek tárgy is, de abból sincs lövésem, hogy mi a frász a követelmény, hisz sohasem tanultam 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A cd jogtárat ajánlom ,mert ott minden le van irva ,(mielõtt vki kérdezné: nincs kidolgozva)
Az informatika érettségi cirka 15 oldal nyomtatva,és a lebonyolítás le van irva ,ki ,mit, hogy csinál.
Ja és lehetõleg friss legyen.
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
A sulidba küldenek egy lapot ami ki kell töltani hogy milyen nyelven prog.ozol,milyen grafikai programokatismersz,milyen rendszered van (op).
Írásbelin kiadtak egy kis füzetszerûséget amiben le voltak irva a feladok.Excel,Powerpoint , honlap (nem tom hogy mind2 de a honlap az biztos)(ide jött egy "grafika"),Acces,és utána programozás az általad kiválaszott nyelven.
Grafika: kaptam egy képet amin volt egy mobiltelefon ki kellett szinezni a leírás alapján ,amit a papíron talátunk...ezért jelöltem be a PS-t ...pff...
"Picit" kell gyakorolni ,mert érdekességek is voltak...
Sajna a programozást teljesmértékben elronttam ,mert addig nemtanultam....(1p,fut a semmi)
Figyelem! a megcsinált feladatokat a megadott néven mentsétek el ,és pontosan a megadott könyvtárba másoljátok be! én rossz néven mentettem el 1-2 feladatot és jöttek a - pontok...
Szóbeli:
Volt A és B tételsor rá volt irva -felsorolva- hogy melyiket lehet kijelölni tételnek a középszintre.Na emeltszinten mindent kérdezhetnek.Miden ami ott van a levelezéstõl kezdve a kiskutyafüléig.Cirka 50 tétel.
Én a virusokat huztam,abból tudtam haluskázni ,mert elõttre pár hónappal elfelejtettem bekapcsolni a tûzfalat win isnstall után és elmentem a koliba,na mire hazajöttem mag se tudott moccani a rendszer.... leirotttam az egész napom,de tudtam mesélni az érettségin.
Adnak felkészülési idõt,nekem kb 1\2 óra volt
Helye:Csak állami kézben lévõ intézményekben lehet emeltszintû érettségit irni ( asszem református,katolikusban-tehát 1háziban- szerintem nem)
nem az a nehéz hogy mesélj a cdrõl hanem az hogy 10 percen keresztül...
A tételeket Te dolgozd ki, mert más fasságokat ollóz össze
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Ramadamammy rapidrandi
Ja és meddig lehet kiiratkozni egyetemrõl, hogy ne veszítsek államilag finanszirozott félévet?
de azért sikerült, hál' isten<#buck>#buck>