29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• 2XP
    Én arra a címre küldtem, ahová a "B" lapot (felvételis könyvben benne van), meg még ráírtam, hogy "Felvételi iroda", a fénymásolatra pedig a nevem, születési dátumom, meg a szakot, ahová jelentkeztem. Remélem megérkezik az illetékeseknek :D
  • I.C.ram
    Így is elég nehéz élete lehet 2 nővérrel :D
  • I.C.ram
    Ma már úgysem jön le, szerintem. Szóval hagyd öcsikédet farmolni az instákban. :D
  • React
    csak öcsém wowozik, éjjel-nappal, és sztem zavarnám :/ este meg már indulunk, nah megpróbálom sunyiba, hátha nem jön rá... :))
  • I.C.ram

Viszont sokan seedelik, szóval nem hinném, hogy lassan jönne.
  • React
    Húúúú imádlak, mondtam már? :) 1.4 giga... húúú az jó sok :)
  • I.C.ram
    Itt a legfelső az 1.4 gigás. Ehhez van fleirat

http://www.isohunt.com/torrents.php?ihq=brazil&ext=&op=and
  • React
    Vááá most örömködök, a sok hagyma hámozástól meg már sírok is :)))
  • React
    Húúúúú hát ennek nagyon örülök, végre... egy ilyen filmre vágyok, azt viszont már -öcsémből kiindulva- fújhatom, hogy görög elött megnézzem, de nem baj, majd ez éltetni fog, hogy visszajöjjek... :)

Hú ilyen kis előzetesből nagyon kiváncsivá tettél... ha azokat a groteszk könyveket gyúrták kb össze, és ugye mint beszéltük utópia... úgyhogy kétlem, hogy nem fog tetszeni! :))

De jóóó, meg is szurkálom öcsémet, hogy le lehet-e valahol tölteni :/ :))
  • I.C.ram
    Akkor oda hogy küldjem? :(
  • I.C.ram
    Ja és egy rövid ideig van benne egyo lyan kutya, mint ami neked van React :)
  • I.C.ram
    Na szóval Brazil:

Ilyen groteszk filmet én még nem láttam! Olyan volt, mintha azokat a könyveket, mint amiről React-tel beszéltünk mind egybegyúrták volna, és csináltak volna belőle egy filmet. Tipikusan az a film, ami vagy nagyon tetszik valakinek, vagy hülyeségnek találja.

Maga a film amúgy a börükrácia hálójáról szól, és hogy egy egyszerű tévedés, hogy teheti tönkre jó pár embernek az életét. Ugyanakkor szól még arról, hogy egy teljes unalomban élő hivatalnok milyen kalandos életet szeretne magának, ami a végén már-már az őrületbe kergeti.

Szóval szerintem jó kis film volt, megérte megnézni. Szerintem, React, neked is tetszeni fog, bár nem merem egyértelműen kijelenteni, mert mint mondottam már ez egy digitális film, 1 vagy 0. Tetszik vagy sem :) De egy próbát megér mindenkinek szerintem.
  • React
    Tudom, hogy fehéren is jól nézek ki ( ) ,csak most meg akarom nézni magam barnán, de ha már van 1 kis színem, az bőven jó :) Kiváncsiság, ennyi :) Bőrrákot mondjuk nem akarok kapni... de már vágyok 1 kis tengerpartra meg napsütésre...
  • React
    Na jó... szóval akkor nekem csak a félévéket kérik, és nem kell küldenem évvégét :) szuper
  • 2XP
    Az ok, hogy nem követed a divatot, csak szerintem fehéren is nézhet vki jól ki, ezért nem értem miért akar vki mindenképp barna lenni, ha -- mint ahogy te is írtad -- csak nehezen tud lebarnulni. Arról nem is beszélve, hogy mostanában nem tanácsos a napon feküdni sokat, mert vagy bőrrákos leszel, vagy 40 évesen 10-20 évvel öregebbnek fogsz kinézni.
  • 2XP
    Tényleg, el is felejtettem, hogy nemrég volt reinstall és ez még kimaradt :)
  • 2XP
    Csak a 12. évvégét kell küldened, de azt sem mindenhova. Pl. az ELET és a Corvinus a 12. félévet kéri, oda csak az érettségi másolatát kell küldeni.
  • grizzly21
    nem elég friss a flash playered sztem. adobe.com-ról frissitsd akko jo lesz
  • iko
    Sztem csak azt küldd amit figyelembe vesznek számításkor.
  • React
    A Bizonyítványnál el kell küldeni a 12. évvégét is!? [mellesleg iko sztem csak a 11.-12. évvége kell, viszont a 11.-et már februárban elküldük szóval most sztem csak a 12. kell :)] szóval... akkor is el kell küldeni, ha tőlem csak a 12. félévet kérik? Szóval mindentől függetlenül el kell küldeni az évvégét is!??

Mer akkor megint fénymásolnom kell...
  • React
    ÁÁÁhhh én imádom, hogy állandóan császkál körülöttem, most is slaggal fröcsköltem a kertben, szerintem az egyik legjobb dolog, ráadásul az enyém kicsi is, és iszonyatosan alkalmazkodó, most is látja, hogy qrva borítékokat kell töltenem, és a ventillátor lábánál fekszik:))

Erről jut eszembe, ezeknél a borítékoknál... Pl. Sote Testnevelés és Sporttudományi kar? ez így jó ha így írom...!? Vááhh utálom az ilyen hivatalos bizbaszokat...
  • iko
    papírokat hogyan külditek? érettséginek gondolom másolat mert 1 oldalra ráfér, de pl. bizínek csak a 12. évfolyamát külditek, vagy ez első laptól mindet?
  • React
    Mostanában mindenhonnan ezt hallom... legutóbb, hogy anno csak a cigányok hordtak papucsot... én miért akarok? Miért követem a tömeget? * Mer szeretem ha szellőzik a lábam, nem pedig a fülledt melegbe még cipőt is húzzak... Na mindegy én szeretem a lábujjközi papucsomat, úgyhogy akár divat- akár nem, addig hordom amíg nekem tetszik :) A barnasággal és így vagyok, és átlagba mindennel, soha nem követtem a divatot, azt veszem fel ami tetszik, és úgy öltözködök ahogy az nekem tetszik, szóval ha én most le akarok barnulni akkor senkise fog megállítani :))

Mellesleg ma éjjel kettőkor indulunk görögbe, és félek, hogy lemaradok a holnapi meccsekről.. :/ Na viszont ott majd koktélokkal fogok napozás közben foci vébét nézni, bár ahogy apumat ismerem, sztem behűtött sör mellett a hideg szobában :)
  • 2XP
    Miben?
  • 2XP
    Mennyi kutyás/macskás ember van itt :D Én nem tudám eltűrni, hogyha a házamban lennének, ahhoz túl tisztaságmániás vagyok, meg az asztmámnak sem tenne vmi jót :) Gondozni is lusta lennék :) Ha kutyahiányom van, kimegyek a kertbe és megsimogatom a szomszédét, a szomszéd macskája meg minden nap itt ül a teraszunkon és bámul befele az üvegajtón. Úgy tud nézni, hogy mindig kap egy kis tejet :D
  • 2XP
    Nem vagyok itt 3 napig és 400 új üzenet :D Elég sok idő volt végigolvasni, nem is volt sok az off

Végre sirült vmi jó bulit is összehozni, bár most névnapokat meg születésnapokat ünnepeltünk, nem az érettségit, de hát nem az indok a lényeg :D Egy holtág mellett voltunk az egyik haver nyaralójában, csak azt nem 12 emberre méretezték, úgyhogy kénytelen voltam az autóban aludni, ami érdekes élmény volt :) Kár hogy olyan rohadt meleg volt (az első este minket is pont elkapott a vihar, a túloldalon nagyon sok fát tönkretett, de másnapra megint 50 fok volt), a vízben csak egyszer fürödtem, elég is volt, mert meglehetősen büdös lett utána mindenki, csapvízről meg ugye álmodni sem lehet egy ilyen helyen :) Jajj, meg a szúnyogok... Ennyi krémet, meg szúnygriasztót még nem kentem/fújtam magamra, 2 órán át kellett itthon fürüdnöm, hogy nagyjából eltűnjön a szag rólam, de nem sokat ért, így is viszketek most mindenhol :( De legalább a leégést sikerült elkerülni, sajnos a többiek közül sokan nem figyeltek erre...
  • [HUN]PAStheLoD
    nyertem .. :D:D:D
  • 2XP
    #15293 I.C.ram

Corvinustol kapott már valaki levelet, hogy mit kell még beküldenie? BME, BGFtől már kaptam, de Corvinustol nem még :(

Corvinustól még én sem kaptam, pedig az ELTÉ-től és a BMÉ-től már nekem is megjött. De már mindhárom helyre elküldtem a papírokat (remélem mindet jó helyre :))
  • 2XP
    #15220 React

Én azér még adok 1 esélyt magamnak, bár a szoli se segített, de hátha :) én most kitartok, aztán úgyis feladom :DD És ha már Forrest Gump szerint kihozom a bőrőmből azt a színt amit szeretnék, és amit eltudok érni :)))

Nálam senki sem lehet fehérebb :D Lebarnulni sem nagyon tudok (bár elég hülyén is néznék ki a világos hajammal meg a kék szememmel), a leégés hamarabb jön. De nem is értem miért divat az, hogy hasonlítsunk minél inkább a kisebbségre :)
  • 2XP
    #15237 grizzly21

nemám:)
    most 3 körül elmegyek aludni, de tegnap pl 4 kor feküdtem, az már duurva, kezdett világosodni. mondjuk a macskával jol el voltam, ak is haszontalan virgonckodott még akkor is.
    lassan az lesz, hogy amikor fekszem más akkor kel és forditva:) elég durván elcsuszok a nyáron, dehát ez van..mondjuk a reggelek már egy jo másfél honapja kiestek az életemből:)

Ezzel nem vagy egyedül, én is ezt csinálom minden nyáron, 4-kor fekszem, 13-kor kelek :D Csak a családom nem szereti, mert addig nekik csendben kell maradniuk, különben mérges leszek :D
  • 2XP
    #15069 I.C.ram

Egyébként eszembejutott a könyv, amiről beszéltem:

Albert Camus - Közöny Ez is jó kis könyv.

Ehh, ezt nekünk olvasni is kellett, de le sem esett, hogy erről beszélsz :D Látszik mennyire fogott meg ez is :D
  • 2XP
    Hát nekem semmmi sem jön be :) (kép)
  • React
    bár nem tudom, hogy a szakközépbe járóknak lenne-e vmiféle kitétel, hogy nekik csak később kellene... de sztem már a 2006/2007-es évtől...
  • React
    a jövő év szeptemberétől kell angol érettségit tenni... függetlenül a nyelvvizsgától!
  • ToMMe
    Grizzly jó lett a progi! grat
  • BADE
    végeztem a kémiával
    A.,alkálifémek+vegyületei
    B.,kísérlet:tojásfehérje-oldat+ólom-nitrát

Nagyon jó lett,mindent elmondtam,most már csak az eredményt várom,1-re kell visszamenni
  • faláb
    melyik évfolyamtól kezdődve lesz kötelező az angol érettségi?
    a 2007/2008 vagy a 2008/2009-től szakközépbe járóknak?
  • I.C.ram
    Huh végeztem a Brazil-lal. Nem votl egy egyszerű film :) Majd holnap leírom kicsit részletesebben!
  • grizzly21
    :)
  • I.C.ram
    Volt nekem valaha rossz ötletem? :D