29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• zvaragabor
    Szóbelinél is ott kell lenni egy fél órával korábban? Nekem holnap lesz emelt angol.
  • zvaragabor
    Nekem lehet módosítani. Már mint postán küldtem el, de regisztráltam is felvi.hu-n.
  • xxxpaulxxx
    Nem hiszem... mivel interneten nem regisztráltál és nem rögzítettél semmit
  • Denisse91
    Ha postán küldtem be a jelentkezésem, akkor az interneten lehet módosítani sorrendet? Vagy inkább ne?
  • bardocz
    Ja. Amúgy attól nem kell félni, hogy idegen tanárok lesznek.
  • putymi
    Legalább túl vagy rajta.Nekem még holnapra esedékes a nagy megmérettetés
  • bardocz
    1. tételt, és a logikai részét nem igazán tudtam, az ilyen szarok nevét sose jegyeztem meg(negációt tudtam magamtól csak), aztán még össze is kevertem. Talán nem rontok a mostani 80%-on...
  • HUmanHunter
    jún 15. a halál napja :o
  • Mor3llo
    Mit húztál?
  • bardocz
    Belehúztam, elbasztam...
  • katakpult
    Én két éve csináltam matek emeltet, sajnos a szóbelin nagyon lehúzták a 80% fölötti írásbelimet :( és nem értettem a problémájukat, mivel elég egyszerű tételt kaptam és mindenről bezséltem amiről kellett volna, kicsit igazságtalannak éreztem, de legalább már túl vagyok rajta :)

Hajrá!
  • bardocz
    Bazmeg, enni nem bírok, úgy izgulok, pedig tudom, hogy mindent tudok:D
  • bardocz
    Na, holnap matek emelt. most egyre kevésbé parázok, annyi mindent tudok már... 2 tétel van, amit nem szívesen húznék, de erre úgyis csak 8% esély van:D
  • Nohab
    Jó, csak mert te nem ezt írtad :) Egyébként ezt a vizsgám előtt írtam, azért lett ilyen amilyen.
  • HTS s3rg1nh00
    ezt mondjuk inkább a tanártól kéne kérdezni,nálunk pl.az életrajzból csak egy rövidebb összefoglaló kellett,amit kb.2-3 percben el lehet mondani,aztán a műelemzés mélyrehatóbban,meg ugye a nyelvtan:)
  • attiGT
    Rám szerdán vár az emelt német. Egy kérdésem lenne, van-e olyan tétel, amihez tárgi tudás szükséges? Mert ha nincs akkor egy szót nem készülök, mert eléggé kommunikatív vagyok még németül is :P
  • Jamirofan89
    Sziasztok!Picit kifutottam az időből és szeretném tudni,hogy magyar szóbelin (irodalom) mi a fontosabb: egy költő/író életrajza vagy a művei?Kérlek osszátok meg a tapasztalaitokat ezzel kapcsolatban
  • Denisse91
    Na én is ma voltam. Aranyosak voltak nagyon, utolsó előttinek mentem be, de nem volt para. Bementem, rögtön elkezdtek viccelődni, én is viccelődtem, partnerek voltak benne :D Így nem volt feszélyezett a hangulat. Ezeket húztam: 15. tétel, azon belül:
    Társalgás: utazásról kellett beszélnem
    Vita: Alternatív gyógymódoknak egy szinten kellene lenniük a hagyományos gyógyszerekkel. Szerencse hogy a kocsiban átnéztem :D Mellette érveltem.
    Kép: ez pedig egészséges és egészségtelen ételek.
    Remélem jól sikerült, és aki még megy annak sok sikert! :) Szorítok.
  • oliwwer
    köszi :)
  • mrzoltan
    grat :)
  • oliwwer
    Na megvolt az emelt angol szóbeli. Nagyon jó volt.. tényleg. Néha elakadtam, de jól sikerült. Annyira aranyosak voltak velem, hogy.. mindenkinek ilyen tanárokat kívánnék. Tény hogy jót is húztam, hobbikat, meg ilyesmi.. szabadidő tevékenységek..
  • putymi
    Rám csak kedden kerül sor.Remélem valami kedvemre valót húzok.
  • Egerwin
    Na nekem is megvolt az emelt infó szóbeli...
    Oprendszer-t húztam azon belül pedig, milyen felhasználói felületeket ismerek, illetve be kellett mutatni a gépen állománykezeléseket (másolás, stb...).
  • xxxpaulxxx
    elég érthetően le van írva:)
  • Nohab
    "egy tárgyból egyszer tehet szintemelő vizsgát az érettségi bizonyítvány kiállításáig. Érettségi bizonyítványába az az eredmény fog bekerülni, amelyiket ő választja (ha a középszintűt választja, az emelt szintűről tanúsítványt állítanak ki)." Forrás: Felvételi.hu
    Most akkor mivan?
  • zvaragabor
    Szerintem nem kapja meg. Angolosoknak itt van két hasznos anyag:

tájékoztató:
    http://www.oh.gov.hu/letolt/okev/doc/ketszintu_erettsegi_2010maj/angol_em_szob_tudnivalo_2010maj.pdf

a vizsga menete:
    ftp://ftp.oki.hu/erettsegi_mintafeladatok/519_szobeli_3_feladatsor.pdf
  • Denisse91
    Van itt valaki, aki tudja hogy angol emelten hogy megy a szóbeli? A lapon a vita résznél a vizsgázó megkapja a For és Against pontokat?
  • xxxpaulxxx
    gratu!:D
  • Cat 02 #28065
    Hát, ahhoz képest, hogy arra számítottam póttétel lesz, csodás lett :)
  • putymi
    akkor nem volt vészes?
  • Cat 02 #28063
    Nah megvan emelt info is ^^
    Számítógép generációk voltak + fel kellett ismerni a fő "eszközöket" amik voltak. Picit néztem :D
  • bardocz
    Amúgy mit húztál?
  • Cat 02 #28061
    Írd már le szó szerint mi volt neked ráírva. Vagy legalább annyi h hány mondat ? Jó sok ?
  • exxit92
    Elvileg most is így működik.
  • Cat 02 #28059
    Szerencse, hogy nem 2005-ben mentem :o
  • exxit92
    Háát olyasmi, csak azon belül külön ki van fejtve hogy konkrétan miről kell beszélned. Amik neten fennt vannak nem a tételek hanem a témakörök. A tételeket aznap tudják meg, még a tanárok is. Bővebben
  • xxxpaulxxx
    Mivel akkor semmissé teszed a szintemelődet... akkor valszeg olyan, mintha nem is próbáltál volna emeltet

#28055: Magabiztos leszel és rizsázol... nekem is ez a célom... meg mondta is a tanárom, hogy csak mondjam... és ha nem fogok nagy baromságot mondani/ a vizsgaelnök nem infós, akkor nem köt bele:D
    Bár neked szarabb, mert emelten ugye tök ismeretlen van:D
  • paly90
    Üdv!lenne egy olyan kérdésem h van egy közepszintű angol érettségim(előrehozott 80%).Idén jelentkeztem emeltre irasbeli ugye mar emgvan es akkor mi lesz ha ne memgyek el szóbelire?megbukok?vagy akk a közepet nézik?válaszokat előre is köszi
  • Cat 02 #28055
    Remélem kocka lesz a vizsgáztató / magyar szakos xD
  • xxxpaulxxx
    jaja, meg gép melletti feladatmegoldás is van... ez feladattól függ... de állítólag ilyen "kötetlen beszélgetés" mindig van