29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Cat 02 #28174
    Sulidban kapod többivel.
  • exxit92
    Ha emelt infóztam hol és mikor vehetem át a bizonyítványt? Vagy kiküldik a sulimba?
  • Mor3llo
    Legyél magabiztos, ne akadj meg. Amit mondasz, bátran mondd, lássák rajtad, hogy legalább azt tudod. Egy jó megjelenés, kivetelezés fél siker, ha nem több!
  • Nohab
    Szókincs, beszédtempó(nem akadsz meg gondolkodni), nyelvtani helyesség, kommunikációskésség (kérdések nélkül is tudsz beszélni)

Ezek a prábeszédnél, és a tételnél külön-külön pontozzák.
  • bardocz
    6 pontot csak összeszedsz a forrásokból...
  • phone01
    sziasztok! nekem töriböl 29 pontom van :D sajna ez van :D
    szobelin nem tom mi lesz, asszem szenvedni fogok :D elöre félek, nem tok tanulni, nem megy a fejembe... szégyen lesz megbukni.... :D
  • HUmanHunter
    paszki nekem kék a szemem akkor átmegyek!
  • FSpofon
    barna szem 5 pont
    kék szem 25 pont
  • ivitzp
    milyen szempontok alapján pontoznak szóbelin?
  • HUmanHunter
    gondolom szólnak hogy másról kéne beszélni és segítő kérdést tesznek fel amivel rájössz hogy miről is van szó.
  • Gyovai
    Ha németből kihúzol egy tételt amiről lövésed sincs, és elkezdesz tök másról beszélni de folyamatosan tehát ösze-visza összemixelve 5-6 tételböl mondatokat akkor leállítanak azt kiraknak vagy hagyják?
  • HUmanHunter
    nálunkse!
  • bardocz
    Na nálunk a tanár nem hajt a statisztikára:D
  • Győri Devi
    magyar az necces lesz nálam is
    csak a nyelvtanban bízhatok azt meglehet tanulni de az irodalom... ha egy olyan tétel húzok ami vmi kötelező olvasmányról szól mint például bulgakov: m&m akkor az totál nulla lesz... szóval irodalmat nem is tanulok :D
  • berczely
    Hát kb én is ugyan így parázok már hete óta!Tanulni meg... egyszerűen nem fog az agyam!Mindig van más dolgom, elfoglalom magam mással!
    Én inkább a némettől parázok nagyon mert ott a tétel címet se fogom érteni van egy olyan érzésem...
  • HTS s3rg1nh00
    töriből a 6 pont az annyit tesz hogy okosan nézed a forrást meg az atlaszt(igen,még erre is adnak)
    magyarból meg tudni kell elemezni,húú kb.5 pont,de ha már valaki makog valamit a címről,a történetről/verselésről,témáról akkor sima ügy(a mű meg ugye bent van),szal para csak akkor van ha egy sokszáz oldalas cuccot húzol ki,amit nehéz végigolvasni:)
  • Nohab
    Egyébként, ha a vizsgabiztos nem magyarfaktos, akkor minnél több szakszót kell elsütni, és nyert ügyed van. Ha tévesen következtetsz, de alátámasztod, akkor azért kaphatsz pontot. Hiába a tanárok is a statisztikára hajtanak, ők is azt akarják, hogy minnél jobb legyen a felelet.
    Törinél meg meg kell mondani, hogy mikor, hol történtek, mi okazta és mi lettt a következménye. Ezekkel sok pontot lehet szerezni, és pár dolgot, szinte helyben ki lehet következtetni.
    A németről meg csak annyit mondok, hogy a testvérem kihúzottt egy olyan tételt, amit fel se fogott, és hármas lett neki...
  • Cat 02 #28157
    Az alap, hogy mű amit elemezni kell bent van :)
  • Palesz2
    csak én ehez tényleg hüyle vok... szal most kihuzom mittomén mit. és nem tudom. tőlem adhatnak verset vagy valami egyéb szart... azzal én nem tudok mit kezdeni :D
  • lippet
    Nekem töriből, magyarból 10% kell! Mennyit kell azért makogni szóbelin? Mit kell ahhoz tudni?=)
  • oliwwer
    ok.
  • Cat 02 #28153
    Nekem 48 :D
    Magyarból meg ha hibátlan lenne a feleletem, akkor lenne 80 %
  • HUmanHunter
    vazz töri 6 ponttól fosni! nekem 60 kell a 80% hoz!
  • xxxpaulxxx
    én 3-4ről tudok;)
  • lippet
    Németen egy papíron két témakör van, s választhatsz melyiket akarod felmondani! =) Csak lesz valami könnyű is!
  • zkas
    Haverom szóbelizett és ő mesélte h náluk volt bent pl Petőfi összes, meg Mikszáth novellák...szóval magyarból is volt segítség :)
  • Palesz2
    fosi van .. :D
  • attiGT
    lesznek kerdesek a lapon ez tuti 3-4db
  • attiGT
    jah megmagyarazom, felreertetted.

adja isten hogy legyen hasznalhato forras ilyen szenny tetelekhez mint a megtorlasok, konszolidacio valamint a legvidamabb barakk...
  • Palesz2
    olyankor mivan ha, kihúzom tételt. és a faszom se tudja hogy mi az... (pl magyarnál).... akkor szóljak hogy nem tudom? vagy megkérdezik hogy tudom e? vagy bízzak abba hogy segít valaki?:D
  • oliwwer
    nem bántásból mondja, azt is mondhatta volna, hogy takaroggymá, akkor felolvasom a forrást. vágod.

Amúgy a töri szóbelitől én is fosok.. 6 pontért megyek. Annyi csak össze jön. Mondjuk kicsit megnyugtattatok most ezzel a 2 oldalas forrással.
  • zkas
    ezt a "hülyevagy"-ot nem értem, de majd megmagyarázod remélem :)
  • attiGT
    hülyevagy, felolvasom a forrást és elhúzok a 6 pontommal a francba :D
  • Cat 02 #28141
    2 oldal forrás, wooot.
  • zkas
    nálunk is lesz elvileg tételenként 2 oldal forrás + ugye atlasz
  • attiGT
    Óhogyaza, és ez nem mindenhol így kéne legyen?
  • bardocz
    Nálunk lesz forrás meg töriatlasz is.
  • attiGT
    Nemtom bakker vagy ti tényleg ien okosak vagytok...
    Vagy valoban lesz egy forrás előttem amit simán felhasználhatok 6 pontért cserébe? Mert akkor most itthagyom az egészet és elhúzok bulizni:D
  • Cat 02 #28136
    Én nem tanultam még semmit :D
  • xxxpaulxxx
    SorstársXD
    Viszont én jövő szerdán megyek... és még meg kell tanulnom a töri háromnegyedét, irodalom, nyelvtan és angol célnyelvi civilizációt:D:D:D
    Mindenből a 2es legyen meg minimum... kivéve infóból... abból kell a 30 pont:D szóval még azt is át kell ismételnem sokszor... de egyszerűen NEM TUDOK TANULNI:S