29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Cat 02 #28174 Sulidban kapod többivel. -
Ha emelt infóztam hol és mikor vehetem át a bizonyítványt? Vagy kiküldik a sulimba? -
Legyél magabiztos, ne akadj meg. Amit mondasz, bátran mondd, lássák rajtad, hogy legalább azt tudod. Egy jó megjelenés, kivetelezés fél siker, ha nem több! -
Szókincs, beszédtempó(nem akadsz meg gondolkodni), nyelvtani helyesség, kommunikációskésség (kérdések nélkül is tudsz beszélni)
Ezek a prábeszédnél, és a tételnél külön-külön pontozzák. -
6 pontot csak összeszedsz a forrásokból... -
phone01 #28169 sziasztok! nekem töriböl 29 pontom van :D sajna ez van :D
szobelin nem tom mi lesz, asszem szenvedni fogok :D elöre félek, nem tok tanulni, nem megy a fejembe... szégyen lesz megbukni.... :D -
HUmanHunter #28168 paszki nekem kék a szemem akkor átmegyek! -
barna szem 5 pont
kék szem 25 pont -
milyen szempontok alapján pontoznak szóbelin? -
HUmanHunter #28165 gondolom szólnak hogy másról kéne beszélni és segítő kérdést tesznek fel amivel rájössz hogy miről is van szó. -
Ha németből kihúzol egy tételt amiről lövésed sincs, és elkezdesz tök másról beszélni de folyamatosan tehát ösze-visza összemixelve 5-6 tételböl mondatokat akkor leállítanak azt kiraknak vagy hagyják? -
HUmanHunter #28163 nálunkse! -
Na nálunk a tanár nem hajt a statisztikára:D -
magyar az necces lesz nálam is
csak a nyelvtanban bízhatok azt meglehet tanulni de az irodalom... ha egy olyan tétel húzok ami vmi kötelező olvasmányról szól mint például bulgakov: m&m akkor az totál nulla lesz... szóval irodalmat nem is tanulok :D -
Hát kb én is ugyan így parázok már hete óta!
Tanulni meg... egyszerűen nem fog az agyam!Mindig van más dolgom, elfoglalom magam mással!
Én inkább a némettől parázok nagyon mert ott a tétel címet se fogom érteni van egy olyan érzésem...
-
töriből a 6 pont az annyit tesz hogy okosan nézed a forrást meg az atlaszt(igen,még erre is adnak)
magyarból meg tudni kell elemezni,húú kb.5 pont,de ha már valaki makog valamit a címről,a történetről/verselésről,témáról akkor sima ügy(a mű meg ugye bent van),szal para csak akkor van ha egy sokszáz oldalas cuccot húzol ki,amit nehéz végigolvasni:) -
Egyébként, ha a vizsgabiztos nem magyarfaktos, akkor minnél több szakszót kell elsütni, és nyert ügyed van. Ha tévesen következtetsz, de alátámasztod, akkor azért kaphatsz pontot. Hiába a tanárok is a statisztikára hajtanak, ők is azt akarják, hogy minnél jobb legyen a felelet.
Törinél meg meg kell mondani, hogy mikor, hol történtek, mi okazta és mi lettt a következménye. Ezekkel sok pontot lehet szerezni, és pár dolgot, szinte helyben ki lehet következtetni.
A németről meg csak annyit mondok, hogy a testvérem kihúzottt egy olyan tételt, amit fel se fogott, és hármas lett neki... -
Cat 02 #28157 Az alap, hogy mű amit elemezni kell bent van :) -
csak én ehez tényleg hüyle vok... szal most kihuzom mittomén mit. és nem tudom. tőlem adhatnak verset vagy valami egyéb szart... azzal én nem tudok mit kezdeni :D -
Nekem töriből, magyarból 10% kell! Mennyit kell azért makogni szóbelin? Mit kell ahhoz tudni?=) -
ok. -
Cat 02 #28153 Nekem 48 :D
Magyarból meg ha hibátlan lenne a feleletem, akkor lenne 80 % -
HUmanHunter #28152 vazz töri 6 ponttól fosni! nekem 60 kell a 80% hoz! -
xxxpaulxxx #28151 én 3-4ről tudok;) -
Németen egy papíron két témakör van, s választhatsz melyiket akarod felmondani! =) Csak lesz valami könnyű is! -
zkas #28149 Haverom szóbelizett és ő mesélte h náluk volt bent pl Petőfi összes, meg Mikszáth novellák...szóval magyarból is volt segítség :) -
fosi van .. :D -
lesznek kerdesek a lapon ez tuti 3-4db -
jah megmagyarazom, felreertetted.
adja isten hogy legyen hasznalhato forras ilyen szenny tetelekhez mint a megtorlasok, konszolidacio valamint a legvidamabb barakk... -
olyankor mivan ha, kihúzom tételt. és a faszom se tudja hogy mi az... (pl magyarnál).... akkor szóljak hogy nem tudom? vagy megkérdezik hogy tudom e? vagy bízzak abba hogy segít valaki?:D -
nem bántásból mondja, azt is mondhatta volna, hogy takaroggymá, akkor felolvasom a forrást. vágod.
Amúgy a töri szóbelitől én is fosok.. 6 pontért megyek. Annyi csak össze jön. Mondjuk kicsit megnyugtattatok most ezzel a 2 oldalas forrással. -
zkas #28143 ezt a "hülyevagy"-ot nem értem, de majd megmagyarázod remélem :) -
hülyevagy, felolvasom a forrást és elhúzok a 6 pontommal a francba :D -
Cat 02 #28141 2 oldal forrás, wooot. -
zkas #28140 nálunk is lesz elvileg tételenként 2 oldal forrás + ugye atlasz -
Óhogyaza, és ez nem mindenhol így kéne legyen? -
Nálunk lesz forrás meg töriatlasz is. -
Nemtom bakker vagy ti tényleg ien okosak vagytok...
Vagy valoban lesz egy forrás előttem amit simán felhasználhatok 6 pontért cserébe? Mert akkor most itthagyom az egészet és elhúzok bulizni:D -
Cat 02 #28136 Én nem tanultam még semmit :D -
xxxpaulxxx #28135 SorstársXD
Viszont én jövő szerdán megyek... és még meg kell tanulnom a töri háromnegyedét, irodalom, nyelvtan és angol célnyelvi civilizációt:D:D:D
Mindenből a 2es legyen meg minimum... kivéve infóból... abból kell a 30 pont:D szóval még azt is át kell ismételnem sokszor... de egyszerűen NEM TUDOK TANULNI:S