29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
zkas #28214 vannak alap tételek, amiknek lenni kell, pl petőfi de azt már a tanár dönti el h szerelmi vagy tájköltészet v akármi más
nálunk iskolán belül is nagy különbségek vannak tanárokon belül is, van hogy egy tétel se egyezik meg -
Szóbeli tételek változhatnak iskolánként?Szal,hitt meg ott ugyanazt a témát kell kidolgozni,viszont az egyik iskola X dolgot tart fontosnak,szal a tétel az lesz,h van az alap Sanyi....És az egyik iskolában Sanyi X-éről kell beszélni,a másikban meg Y-járól...Mer elveszett az a kurva füzetem amiben a tételek voltak... -
Narusco #28212 magyarral én is úgy vagyok, hogy vagy bemagolom, vagy nem fogok tudni egy szót sem, felőlem adhatnak ezer verset, ha ránézek, számomra az akkor is csak egy szöveg, amibe az utókor belemagyarázza a faszságait, ha leírja hogy piros rózsa nekem az piros rózsa és nem a lángoló szerelmének a gyümölcsöző faszomtudja milye... infóval kapcsolatban azt vettem észre, hogy kb a tétel címet kell megnézni, és ami eszedbejut lehet mondani, de tényleg csak mondani kell az általános dolgokat :) törit azt szeretem, csak elboldogulok vele, csak kár hogy szorít az idő, meg vb van, meg meleg, meg nyáriszünet és lehetne esténként görnyedés helyett mást is csinálni... na mind1, hajrá -
:DDDDDDDDDDd -
bölcsésznek azért jó menni,mert utána elgondolkozhatsz rajta,hogy mi a faszért nem választottál valami értelmes szakot,amivel pénzt is kereshetsz...8) -
HUmanHunter #28209 fősulik is indítanak OKJ ket legalábbis DE-BTK indít idegennyelvi kommunikátort gondolom más sulikban is az indítja :D azaz bölcsész leszel csak okjra jársz, vagy valami ilyesmi jött le nekem :D -
xxxpaulxxx #28208 fősulira;D -
Jaja tényleg nekem is jött! -
HUmanHunter #28206 postán küldtek egy levelet hogy feldolgozták a jelentkezést és egy csekket a diákigazolványról meg tájékoztatót. -
sztem a regisztrációs levélre gondolt de nekem is megjelent -
Cat 02 #28204 A regisztrációs levél mi :D -
Egyetemre jelentkeztél nemde?
Na akkor ezeket a cuccokat már feldolgozták, de ez tök egyértelműen látszik!
-
Cat 02 #28202 Ez mi lehet?
-
HUmanHunter #28201 ha jelentkeztél OKJ re akkor mindenképp! :D -
phone01 #28200 oks :D -
xxxpaulxxx #28199 Remélem ez általános, hogy mindenki így szarik az érettségire és lesz esélyem ezáltal fősuliraXD -
bmate17 #28198 basszus..kár
de azért kösz:D -
Sajnos kell... olyan nincs hogy nem mondasz semmit és kész megvan a 3-as mehetsz haza!
-
bmate17 #28196 és ha nekem már van 52 pontom akk is kell még az az 5?:p -
zkas #28195 összesen 30
szóbelin 5 -
bmate17 #28194 Valaki nem tudja véletlen hogy magyaron hány pont a minimum követelmény?:D
előre is köszi -
Azt hittem ez általános, de ebben az esetben a másik része mi a szarért aggódik? :D -
Ott is. -
szar kör lesz :D -
Na az a szívás!
-
HUmanHunter #28189 omfg! -
Ja, nálunk elvileg megkövetelik, hogy bizonyos tételekhez tudjunk fejből 1-1 verset az adott költőtől................... -
HUmanHunter #28187 magyarhoz amúgy csak a szöveggyűjteményt adják forrásnak dehát az is jobb mintha fejből kéne tudnod a verset :D -
HUmanHunter #28186 a címem majd leírom PM ben. :D -
phone01 #28185 mindenki" kap a forumon 1 sört (nem láda :))) ha meglesz a kettes :) lol -
xxxpaulxxx #28184 Legyen igazad! Könyörgöm!:D -
Cat 02 #28183 A vers szöveget ? 
Középszinten a tanár megmondja milyen tételek vannak (elvileg) -
És ha mindez igaz, akkor meg el nem tudom képzelni milyen forrást tudnak adni egy irodalom tételhez például ami a hasznomra válhat. -
fizetek egy rekesz sört ha így lesz, ha nem akkor csöves leszek egész életemben és kötelezlek majd hogy eltarts! -
HUmanHunter #28180 forrásból már 3 asra lefelelsz ha nemtudsz semmit akkor is. -
és mennyire hasznos ha az ember megtanulta a tételeket de hajlamos elfelejteni sok-sok dolgot ? :P -
HUmanHunter #28178 mindenhez van forrás. -
basszameg, mit nem szenvedek a kibaszott 6 pontert. hetvegen remenyeim szerint befejezem a tori teteleket, ha mar 11et megtanultam magam modjan, akkor a tobbit is megfogom.
irodalmat csak atolvasom, a versekrol eszembe fognak jutni dolgok, nagyon remelem.
viszont meg mindig oriasi kerdes szamomra az, hogy lesz-e forras minden tetelhez, mint peldaul az esszeknel irasbelin, vagy nem... talan azzal is egyenlo ez hogy atmegyek vagy sem... -
phone01 #28176 köszi szépen a tanácsokat. :) remélem meg lesz -
párbeszéd?