Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mértani helyett jobb egy sima olyan sorozattal jönni, ami nem "speciáli", tehát nincs se differenciája, se kvóciense (így nem is jut eszükbe esetleg belekérdezni a sorozatokba :)) .. pl elsõ N poz szám köbe ... az baromi egyszerû.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Illetve célszerû vinni karórát, és mondjuk ha látod, hogy már elmondtál egy direktet meg egy indirektet és van még 10 perced, akkor egy hosszabb teljes indukciósba is belevághatsz (persze csak ha elõtte a fél órádban kidolgoztad..)
direkthez mit mondanátok? pitagorasz tétel vektorokkal , vagy geom. úton .
indirekthez gyök(2) irrac. szám
telj. indukcióhoz meg elsõ n poz szám összege ..
skatulyához meg .. ha 32 ember van 1 teremben akkor biztos van 2 olyan aki azonos napon született
alapbol ott a feladat is, csak az 5 perc, a maradék 15ben meg elmondasz minden bizonyitási modszert, mindegyikre példát is, akár többet, és a végén kifejtesz 1 ha van idõd akkor 2 problémát..szerintem:)
Feltételes valószínûségrõl nem tanultunk, de a képlettárban van még jópár ismeretlen dolog számomra :)
Egyébként a 25öshöz pl az alkalmazásokrol szol a tétel, itt elég ha kifejtesz egy adott problémát.
plusz csak a tavalyiak vannak fent, és "vázlatosan" .. hát minek vannak ezek? pff.. :D
képlettár
a súlyozott átlagnál a kis "g" az mi a here? :o
illetve a feltételes valószínûséget kinek tanították órán?
Én MS Access-en csúsztam meg, egy csomót szoptam vele, elvette az idõt a programozástól .. :S
winxp alatt tp7.0 val. :)
Sztem a legkönnyebb.
Porgramozásból 40 pontot értem el a 45 bõl.3at azért vontak le ,mert állítólag nem írtam ki a cuccokat az eredmény.txt file-be. <#pardon1>#pardon1>
Én pedig tisztán emlékszem ,hogy kiírattam ,sõt le is ellenõriztem...
Nem adok be fellebezést ezért a 3 pontért ,mert sztem többet veszítenék vele ,mint nyerek.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
75%ból még simán lehet 80%
Viszont már csak másfél hét van nekem hátra ebbõl a retekbõl!!
Sõt asszem számolgattuk ,hogy kb mennyi energia vagy a tömeged alapján :D
Igaz kb én értettem meg a tanár. :D
Nálunk jó volt a fizika, mindig gyakorlati alkalmazásokból merítettünk példát mindenhez, fõkép számítástechnikából :)
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
legjobb a vegyészeknél van, ott kb 55-60%
az infósok azért buktak fizikából, mert szimplán nem tanulták középsuliban :-)
amióta lehet informatikából érettségizni, a többségi inkább abból felvételizik. amúgy semmi extra dolgot nem tanítanak fizikából, gyakorlatilag ugyanaz, mint a középiskolás anyag, csak egy-két dologgal kiegészítik, pl. relativitáselmélet.
ami nehéz benne, a zh feladatsorok, azok egy pöppet szopatósak.
a matek annyira nem nehéz, a TTK-sok meg a gépészek ugyanannyi matekot tanulnak mint mi.
ami örök, a gimisek és a szakközepesek közti különbség: az elõbbieknek a matek(ok) és a fizika fog majd menni, az utóbbiakban a szakmai tárgyak, pl. digitális technika vagy jelek & rendszerek (ebbõl meghúztak <#vigyor3>#vigyor3> )
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
passzpiros, sztem hack :)
football without ultras is nothing
Najó asszem mára elég lesz az Egyház tételbõl :D
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
Off:
Amúgy nem tudom mi volt ma -- lehet tényleg jön a világvége :D -- de velem ennyi fura dolog még nem történt.
Reggel, amikor megnéztem a matekot, a tánrom behozta a javítókulcsot. Rendesen rajta volt, hogy 2006. május 9. emelt matek írásbeli javítási útmutató. De telejsen más feladatok voltak benne! Pedig ugyanonnan szedte le, ahonnan én, és nekem még jó volt. Mondtam is neki, hogy ezek biztos a jövõ éviek :)
Aztán nagyon különös emailjeim érkeztek: a saját címemrõl jött ugyarra a címre, a tárgy ez volt: "557" az üzenet pedig csupán ennyi: "969". Ráadásul egy másik emailemmel is megtörtén ugyanez. Errõl nem tudtok vmmit?
Aztán csörgött a telefon, felveszem és csak csipogás, mint mikor nyomkodja vki a gombokat, aztán úgy 5 perc után ezek már ritkábban jelentkeztek, a háttérben meg lehetett hallani a beszélgetést (vmi autóban utaztak, az ember dicsérte a jó rugózást :D). Kb. 25 perc után letettem, mert már meguntam :D