29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Köszi, h megnézted, de közben találtam. Az a vicc, hogy a Libri internetes oldala és a könyvesboltja között nem sok átfedés van. A honlapon nincs Hal R. Variantól mikroökonómia könyv, míg a Kálvin téri szakboltjában hegyekben áll. Csak ugye senki sem megy oda. Levlisten mondták, hogy van, ma még volt, de sztem holnap este már egy db nem lesz, szal szerencsém volt. -
Sajnos már nálunk sincs. Ha használtan is jó lesz, nézz szét itt: fvt.hu, bár így évközben már kevesebb az esély, hogy találsz vmit :(
Érdekes módnon az akadémiai kiadó lapján nincs fenn, pedig ők is kiadták, esetleg hívd fel őket, hátha van még raktáron. -
Corvinus, gazdaságelemzés. Ugyanaz, mint a gazdaságmatek volt tavaly, csak átnevezték. A többi szakot látva azért értem már miért nézik le az alapos közgazdászokat, nem vmi nagy kihívás az ő tananyaguk :) -
te most hova is jársz?:)
-
épp a kalkulust bújom, sztem érthetően magyaráz, vágom is, csak még 200 oldal van hátra + még a sorozatok vhonnan
viszont a menedzsment jegyzetem pl csak 50 o.
bevezetes az infobol meg arrol tanultunk hmilyen jo a gugli:) -
huh nézd már meg légyszi, nagyon megköszönném
amúgy nálam erősen érettségi feeling van, 1 hét múlva zh, most szerzem be a jegyzeteket, és kezdem el tanulni a többszáz oldalt-.- -
Nekünk jövő héten lesz mikro zh :( Eddig az a legszebb a suliban, hogy szinte csak az analízis-algebra-mikro szentháromságra tanultam, de ezek már így is az összes szabadidőm elveszik, és még így sem mondanám, hogy nagyon tisztában lennék a dolgokkal, pedig több időm már egyszerűen nincs :( Azt hiszem inkább elte matekra kellett volna mennni, onnan is tovább lehet menni közgázos msc-re, viszont a matekot legalább az alapról kezdik és nem a fazokas spec mat szintről :S -
Azt hiszem nálunk még van a könyvesboltban, de holnap megnézem neked. Itt is elfogyott rögtön az első napokban, aztán egy hetet kellett várni az utánrendelésre :/ Jó hogy abból tanultok, egész érthető, logikusabban van benne felépítve az anyag, mint a többi mikrokönyvben. -
Azért azt imádom, hogy 1 hétre bedurrantották a legnehezebb tárgyak ZHit :P -
Nekem jövőhéten: Kedd számtech - programozás, Szerda - Mechanika - Statika, Csütörtök - Mérnöki Fizika, Péntek - Matek
:P Én sem fosok... csöppet sem... -
ja, hozzátenném amikrotankönyvet szerintem egész Budapesten nem lehet kapni:/ Hal R. Varian -
szerda bevinfo es menedzsment -
kedd mikro meg matek
á nem fosok -
Na kinek hogy megy az ögyötöm? :)
Sikerült a Műszaki kémia ZH-m, viszont ma írtam egy necces közlekedési rendszerek ZHt félek, hogy furdancs lesz :P -
Meg lehet otthon könyvekből is készülni. Az a legolcsóbb. -
Easy Rider #16977 hehe, gondoltam h tudod ha te mondtad, csak felvázoltam kicsit tágabban, amit mondtál, jobban mondva érveltem mellette ;) -
Köszi, hogy megmagyaráztad... szvsz rá se jöttem volna magamtól erre :D -
Easy Rider #16975 hiszen nem többen vagytok, csak rád figyel a tanár, és nem megy tovább ha nem értesz vmit, so egyetértek -
Szerintem mindkettő szart sem ér.
Magántanár sokkal jobb. Lehet, hogy egy picit drágább, de kb. 50x hatékonyabban tanulsz. -
Helló! valaki tudna nekem segíteni előkészítő ügyben? tapasztalatok leírására, véleményekre lenne szükségem a Treff és a BME előkészítőiről. FIZIKA emelt szint a cél. még ma kéne döntenem, közel a jelentkezési határidő vége, és nincs ismerős ott közvetlenül. plz help me! -
Nincs szigorlat BsC-n. -
én is azt hallottam, hogy nincs szigorlatunk (már?) -
De, bsc-s.
Akkor majd el kell beszélgetnem a dékánnal :) -
Nem lehet, hogy a te szakod nem BSc-s? -
Pedig tuti, hogy nincs. Nálunk külön mondták, hogyha valamelyik tanár ilyesmivel probalkozna, nyugodtan jelentsük a dékáni hivatalnak. -
Tanulányi tájékoztató, és a vezető tanárunk szerint is lesz, igaz az egész egyetemen egyedül nekünk, gazdaságelemzőknek. De kezdek kételkedni, hogy jó helyre jöttem-e, a haverjaim más szakokon még semmit sem tanulnak, egész héten buliznak, én meg eddig szinte csak tanultam, már nem is számolom hány röpzh-t írtam meg, a matekot meg a fazekas spec matekosaira szabták, örülök, ha óránként egy oldalt fel tudok fogni a könyvünkből (alegbrából már ki kellett kölcsönöznöm egy elte matematikusoknak szóló könyvet, mert még abban is érthetőbb, emberi nyelven van leírva az anyag). Ha így folytatom vmelyik pszichiátrián kötök ki. Ez nem elit szak, itt matekzombikat képeznek... -
azért a bme-s BSZ csapat se semmi állítolag:D -
Kizárt dolog...
BSC-n jogszabály szerint nicns szigorlat, ha mégis lenne, az azt jelenti, hogy a tanárok csúnyán megszivatnak titeket jogtalanul. Ebből is látszik, hogy milyen tetű banda tanít a Corvinuson :D -
inkább, sztem:) -
Tanár azt mondta lesz, de előfordulhat hogy csak a megszokás beszélt belőle... -
Nálunk van. -
mikmak meg marketing undorító gazd tárgy
marketing erdekes
mikmakkal meg baratkozz meg szopas-.- -
BSC-n nincs szigorlat. :) -
hát nemtom, én pl még otthon egy szót sem tanultam, lehet hogy lassan el kéne kezdeni:)
bukásom nemtom hány lesz, de analizisből muszáj hogy meglegyen az 7 kredit v mennyi, nagyon sok. -
Pedig analízisnek sok gyakorlati alkamazása van, főleg fizikai jelenségeknél. Bár átlag ember nem valószínű, hogy valaha is használni fogja. -
Én kiváncsi vagyok miből lesz keresztem:)
Egy felsőbbéves mérnökinfós mondta, hogy ritka az olyan aki első félévben nem bukik, de meg lehet csinálni (ő 2-ből bukott). Igaz ő még nem BSc-s.
Amúgy prog nekem se tűnik nehéznek, bár tény, hoyg suliban nem tanulod meg, de otthon egy kis önszorgalommal menni fog. Számítástudomány alapjai asszem ugyanaz mint nektek a bsz. Elvileg azt 4 félévben tanították. Na ez tényleg teljesen elméleti, és zh-n feladatmegoldás van, amiben az előadáson leírt bizonyítások kombinálásával kell bizonyítani. Digitális technika nem tűnik annyira vészesnek, pedig még szigorlatozni is kell majd belőle. Anyagtudomány teljesen kémia, a laborok jók, mert érdekesek, bár ne kellene jegyzőkönyvet csinálni. Analízis meg rendkívül absztrakt, nem látom a fényt az alagútban (gyakorlati hasznát:)).
Ennyi az első 3 hetes tapasztalatom, és végre lesz egy rövidebb hetünk, úgyhogy mindenki pihenje ki magát a zh-kra.:)
Amúgy úgy hallottam hogy a villanykarosokat a legtöbb másik karosok nagyképűnek tartják, hogy a saját szakjukat mondják a legnehezebbnek. Eddig még tényleg nem kellett annyit tanulnom, mint egy közlekesnek, de régen végzett gépészek is ezt tartják legszivatósabbnak. -
igen, ezzel egyetértek.
az is vicc, hogy összesen 1 óra van a héten gép előtt..
nem csodálom, hogy 1 év mulva kb felére csökken a létszám. csak azt nem tudom hogy örülnék e ha bennmaradnék, most még azt mondom hogy igen. -
Nekem is van egy-két elvetemült tárgyam. :D Pl Minőségügy a közlekedésben :D -
Marketing tényleg hülyeség, viszont ha a mikot, makrot nem ovodás szinten tanulnátok, akkor jóval pozitvíabb véleménnyel lennél róluk.
Algebrából ti mit tanultok? -
skristof #16953 áhh sztem prog-on kívül összes tárgy elég para
anal,meg bsz kurvaelméleti és nagy léptékkel haladunk
mikmak meg marketing undorító gazd tárgy
digit meg nagy hablaty