| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Én kiváncsi vagyok miből lesz keresztem:)
Egy felsőbbéves mérnökinfós mondta, hogy ritka az olyan aki első félévben nem bukik, de meg lehet csinálni (ő 2-ből bukott). Igaz ő még nem BSc-s.
Amúgy prog nekem se tűnik nehéznek, bár tény, hoyg suliban nem tanulod meg, de otthon egy kis önszorgalommal menni fog. Számítástudomány alapjai asszem ugyanaz mint nektek a bsz. Elvileg azt 4 félévben tanították. Na ez tényleg teljesen elméleti, és zh-n feladatmegoldás van, amiben az előadáson leírt bizonyítások kombinálásával kell bizonyítani. Digitális technika nem tűnik annyira vészesnek, pedig még szigorlatozni is kell majd belőle. Anyagtudomány teljesen kémia, a laborok jók, mert érdekesek, bár ne kellene jegyzőkönyvet csinálni. Analízis meg rendkívül absztrakt, nem látom a fényt az alagútban (gyakorlati hasznát:)).
Ennyi az első 3 hetes tapasztalatom, és végre lesz egy rövidebb hetünk, úgyhogy mindenki pihenje ki magát a zh-kra.:)
Amúgy úgy hallottam hogy a villanykarosokat a legtöbb másik karosok nagyképűnek tartják, hogy a saját szakjukat mondják a legnehezebbnek. Eddig még tényleg nem kellett annyit tanulnom, mint egy közlekesnek, de régen végzett gépészek is ezt tartják legszivatósabbnak.