29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• magus
    kicsit:) majd ha jönnek akik most érettségiztek akkor lesz turnusváltás-.- addig is eldöntik megéri-e nekik letenni az érettségit vagy sem-.-
  • zmeor
    sztem kicsit OFF-oltok de mind1:)
  • kevingarnett
    nekem is van mikro, 4 pont lett és 16 kellett volna a ketteshez :/
  • Balo
    Eddig 3 ZH-ból 3 magvan, tartani kellene ezt a sorozatot. A legutóbbi anyagtudomány ZH-t nem értem, annyira esélytelennek láttam hogy meglesz, hogy már kértem jegyzetet pótZH-ra... Happy end.
  • magus
    73% zomg

30 ból 8 pont :D

Úristen, de örülnék én egy 73 %-nak
  • skristof
    a sok nullpontos mellet, ugyanmár? én már strébernek számítok a 10 pontommal :D
  • I.C.ram
    ami a 3. legrosszabb a csoportból? :D
  • skristof
    grat, nekem 10pontos :]
  • 2XP
    Na, megvan a mikro zh eredményünk, nekem 73%-os lett, ami a 3. legjobb a csoportból :p
    Most nagyon örülök :D
  • skristof
    másodlagos nick alapból bann
  • magus
    huh grizzlyt nem szereti punker úgyérzem-.-
  • I.C.ram
    na meglett a matek ZHm is. Igaz éppenhogycsak :D
  • skristof
    mikmakból énis a népesebbik táborban vagyok :)
    bsz 2-es anal 3-as lett, nagykirály :D digit házival kéne valamit kezdeni... :c progházi az tetszik, az kúl.
  • slidertheone
    nah grizzly vagyok csak másik nickemet megbannolta egy baromarcú

engem mikróból meg bevezetés a számelméletből csesztek meg, analizis meg progok megvannak.
  • I.C.ram
    Valami média bohóckodásra jársz te is? :D
  • Gladiator
    Akkor nekem a legjobb. Két fajta órám van. Angol, meg film studies:P
    Mondjuk az is igaz, hogy egy film studies óra 4-5 órás egyhuzamban, de semmit nem kell csinálnom csak filmeket nézni. Ha nem tetszik előkapom a laptopot, netezgetek...
    Angol meg nevetségesen könnyű. A félévi vizsgát amire 2 óra volt 20 perc alatt majdnem hibátlanra megírtam. Viszont film studies előadásomon majdnem elbuktam. Lehet nem az előadás előtt 30 perccel kellett volna anyagot keresnem hozzá...
  • I.C.ram
    Közlekedési rendszerek: 2/3
    Műszaki Kémia: 2, 3/4
    Műszaki Ábrázolás: 2/3
    Mérnöki Fizika: Bukta :)
    Mechanika: Bukta :P
    Matek: még nem tudom
    Számtech: még nem tudom

nagyjából ez az eddigi mérlegem :D
  • magus
    háááááááát, majd félév végén tudnék érdemben mondani vmit (sőt, 2. félév végén mikor jönnek a mérnöki tárgyak), mert eddig túl sokat szorakoztunk es nem nagyon voltunk benn oran, van amibol nem is tudom mit tanulunk...

de amugy van ami tetszik (matek, marketing, bevinfo) (bar bevinfo zh nevetseges volt, kerdes pl: a vilag osszes kinyomtatott cucca mennyi helyet foglal, mi szerint lehet csoportositani a keresoket, s valami olyan nyakatekert valaszok voltak amit elo ember nem ert meg, pedig eleg regota netezem es erettsegiztem is belole), de van ami nagyon nem. pl most vallgazd jegyzettel szivok, mert az egyik tanar tenyleg segghulye, nem is voltam benn az orajan mert felesleges, na ajegyzete is olyan. dobalodzik "szakszavakkal", de nem fejti ki miert, meg mi ertelme az egesznek, csak seggeld bel. elmeletileg oran ezt megtudtad volna, de szar az eloadas ugyhogy senki se jar be... az utobbi 3 orat egy ferfi tartotta, neki jo a jegyzete, ertheto, erdekes jobb olvasni. ami nagyon nem all ram az egesz szakbol, az h nem tudok olyat tanulni amit baromsagnak tartok, s az en szememben pl a menedzsment 75% -a egy koholt faszsag.

huh, sry, kicsit megfaradtam a vallgazdtol, nem irtam vmi erthetoen ugy erzem, megyek is doglok
  • 2XP
    Így már érthető, azt hittem te is vmi infós/mérnöki szakon vagy :)
    És eddig hogy tetszik? Régebben én is gondolkodtam rajta, hogy oda megyek, de ez a gazdmatek eddig jó választásnak tűnik, csak remélem nem megyek tönkre idegileg mire végzek :)
  • magus
    műszaki menedzser

2. félévben meg alig lesz gazdasági s tele leszek műszakkal, érdekesen van elosztva
  • 2XP
    Te milyen szakon vagy, hogy ennyi gazdasági tárgyad van? :o
  • magus
    mikro bukta :D
    menedzsment 2-es
    matek es bevinfo nemtom
    vallgazd holnap (haha moka lesz-.- kollektiv tudas befigyel sztem)
  • I.C.ram
    Nekem múlthéten ledarálták a ZHk 70%kát :P 2ből tuti bukta és talán 3 megvan :D
  • magus
    de örülnék én a kettesnek holnap:D
  • I.C.ram
    Hidd el a vizsgánál se lenne, ha úgy készülnének rá az emberek, mint az érettségire.

Ha lelkiismeretessen tanulsz, akármelyik viszgát megírod jól. Csak az embereket eleve a kettesre tanulnak, és könnyű elcsúszni kettes tudással. Ha ötösre tanul az ember, akkor is könnyű elcsúszni a négyes felé.
  • skristof
    :DDDD
  • Sadist
    Csak nincs olyan érettségi tárgy, amelynél 85%-os a bukási arány...
  • I.C.ram
    Szerintem sem egyszerűbb az érettségi mint egy viszga. Inkább más. Érettségin valahogy sokkal nagyobb stressz van rajtad. vizsgánál meg ugye van több lehetőséged is, és elég csak 2-esre megírni, hogy megkapd a kreditet, onnantól meg max az össztöndíj miatt lehet szó csak arról, hogy jobbra írd.
  • 2XP
    Én meg ameddig gimis voltam és ezt hallottam, mindig felidegesítettem magam. És most is úgy látom, hogy az érettségi teljesen más mint egy vizsga. Vizsgán legalább 3-szor próbálkozhatsz, ha az érettségit elszúrod, ugrott egy éved.
    Könnyű beszélni, ha te már túl vagy vmin...
  • Gladiator
    én aszittem az egyetemista haverjaim csak frenkiztek, mikor mondták, hogy egy vizsgaidőszakra többet kell tanulni, mint az egész érettségire. Aztán most így egyetemistaként belátom, hogy tényleg. Szal ne parázzatok az érettségitől! Vagyis parázhattok, de nyugi! Utána már csak rosszabb lesz!
  • skristof
    jaja, amit senki sem olvas el :]
  • [HUN]PAStheLoD
    nálunk 1 pótZH lehetőség amin akár többet is pótolhatsz .. utána gyak UV, de ez akár szakonként, tárgyanként, karonként, egyetemenként változhat.. TVSZ-be le van írva szépen :|
  • skristof
    pótzh kétszer van utána jóesetben gyakIV
  • magus
    én úgy tudom 2x
  • Balo
    Tárgyfüggő, általában egyszer, sajnos:S
  • I.C.ram
    Lehet nekem is az lesz jövőhéten... 4 ZH-t írok, abból 2-ot Szerdán :(
  • I.C.ram
    Hányszor lehet pótZHzni?
  • magus
    holnap zh-zom, úgy döntöttem h inkább nem kezdek neki a maradék 244 oldalnak, hanem felhúzom a analízist (szinten holnap), meg menedzsmentet (holnapután)s majd pótzh-zom, nincs semmi következménye és ingyenes.
  • grizzly21
    12.ben is lehet v lehetett volna előrehozottat
  • grizzly21
    hát igen a mikro..:)