29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• pvong
    Ha valakinek nincs biznyítványa , -hogy járt 4 évig középiskolába,
    vmilyen szakközépbe gimnáziumba stb- az nem is érettségizhet ?
  • grizzly21
    jah értem, nálunk nem igy hivják akkor
  • I.C.ram
    van ilyen is, hogy számtudomány a villanyon.
  • grizzly21
    csak infón van bsz. (bevezetész a számelméletbe) -ha arra gondoltál
  • iko
    "AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.
    NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK." ezt igazán le lehetne szedni már... :P
  • magus
    viszonyítás kérdése

vészesen nem könnyű, de a vik-esek számtudjához képest nevetséges
  • I.C.ram
    Ja lehet. Csomó csoporttársam építész pingpongra ment :D Elvielg a neptunban is oda van írva, hogy melyik karé a kurzus, ahova meg nincs írva semmi, az összevont kurzus valakivel mással.
  • Vanek
    bme gtk-n nehlz a matekos tantárgyak?
  • justin
    Régen lehetett. Sztem most is.
  • grizzly21
    :D ez kész
  • 2XP
    BME + csini csajok? :D

Na jó, még én beszélek, az egész corvinuson megtaláltam az egyetlen szakot ahol alig van lány, és aki van, az is hát khm...
  • magus
    nálunk 1.) kevés csaj 2.) azok is csak kromoszóma alapján
  • grizzly21
    betelt a foci is.:S
    akkor most vagy rehabilitációs uszásra megyek, vagy zenés női gimnasztikára:DDDDDD
    szerintetek lehet jelentkezni más kar sportjára?
  • Sadist
    ahahahah :D (Y)(Y)(Y)
  • I.C.ram
    Amúgy nekem is volt vagy 6 hiányzásom a megengedett 4ből, mégis simán aláírták. Ráadásul semmi kedvem megizzadni.
  • I.C.ram
    Már tavaly is arra jártem szerintem jó, és van sók csini csaj bikiniben :D
  • magus
    úszást nem ajánlom, csak azért nem vágtak ki 8 hiányzással mert jófej volt a tanár, amúgy mikor kinn 0-5 fok van nincs kedve az embernek bemenni a 10 fokos vízbe... megyek tollasozni vagy pingpongozni csajokkal, vagy bowlingozni haverokkal-.-
  • I.C.ram
    Szerintem mindenhol sok a "játék". Úszásnál is az van, hogy van elötte kb 5 perc bemelegítés, aztán végig úszás.
  • grizzly21
    focizik valaki bme-n? kurva kosár betelt, ugyhogy valszeg foci lesz, csak nem tudom melyik legyen. olyan kéne ahol sok a játék. lehetőleg csak az legyen:) akár kinnt se rossz, csak most hideg van
  • grizzly21
    naja ez a bme, sajnos kicsit le vannak maradva. mint az összes többi magyar egyetem.
  • I.C.ram
    Mi meg egy olyan nyelven tanulunk programozni, ami kb ugyanolyan nehéz, mint a C viszont már évek óta senki nem használja... :/
  • Sadist
    Ha programozni akarsz tanulni menj programtervező matematikusnak :D Egy félév egy programnyelv. C, C++, Java, C#, Assembly, SQL, meg a többi fasság :D Ha mákod van még egy PHP-t is tanítanak, és akkor a PHP+SQL-el nem is jársz rosszul.
  • magus
    jah, bme-gtk-.-
  • magus
    műszaki menedzser

levlistánkon épp arról van szó, hogy milyen felesleges az infonk. arról tanulunk, hogy mi a youtube, a google, miként működik a youtube, ilyesmi. régen programoztunk, kb mint minden mérnök szak, most meg ez a szar. netezem x éve, fejből írtam egy 5-st (35. az 500 akárhányból), és nem azért mert átlagnál inteligensebb vagyok (najó de:D) hanem mert kurva egyszerű. és így is csomóan vinnyognak, hogy megvágták őket és nem tudják mit kell megtanulni. És jogos is, ezt nem lehet megtanulni, tök általános dolgokat kérdeznek... Felsőbbévesek mondták, hogy nem örülnénk, ha úgy kéne programozni, de könyörgöm azért írtam be a műszaki menedzsert és nem a gazdálkodás menedzsmentet, hogy tanuljak keményebb infot, erre semmi. szal így tényleg elfogadható ha ecdl-ed van (hozzáteszem nekünk nincs egy szoftverismereti óránk sem, fél éve nem láttam egy excelt, vagy wordot sem). könnyebb olyat tanulni aminek látod értelmét, még ha nehezebb is, s programozással többre mennék, talán akkor nem okozna problémát összerakni egy rohadt php oldalt vagy akármi
  • grizzly21
    jaa, bme
    nem is tudom miért mondtam elte-t. talán mert kb 2 hónapja először kelek fel 12 előtt. most se magamtól:S :)
  • I.C.ram
    elte gtk ilyen nincs :D
  • grizzly21
    elte gtk ha jól emlékszem
  • I.C.ram
    mire is jársz?
  • skristof
    na ezt látod nem tudtam, bár végülis én is csak azokra értettem akik informatikából akarnak megélni, majd...
  • magus
    arra azért nem rossz, hogy pl nálunk, mivel az infonk hala a bsc rendszernek kb abbol all, hogy mit tud a gugli meg a youtube es miert jo ez nekunk, azt mondtak kapsz egy 4-es egy ecdl-ert
  • skristof
    ez így igaz, annyival egészíteném ki, h szerintem még annyi pénzt sem ér, szóval csak egy rókabőr, h pénzt dobj ki az ablakon. ha ilyen területen akarsz elhelyezkedni akkor diploma kell, nem ecdl.
  • I.C.ram
    tavaly és tavaly elött még úgy volt, hogy akinek 5-ös lesz a középszintű számtech érettségije, az autómatán megkaphatja, ha befizeti az eljárási díjat. Szóval ergó a vizsgát ingyen is leteheted az érettségivel, csak magért az okmányért kell fizetni.
  • olympus
    Olvasgattam itt az ECDL-ről.
    ÉRdemes letenni középsuliba? Ugyebár van vizsgadíj, ez fősulin is van?
    Vagy ott ingyenes? Vagy esetleg drágább.?
  • olympus
    Köszi a válaszokat!
  • Sadist
    Fizika közép sem egy nagy kaland. A legnehezebb benne bemagolni a fizikusok munkásságát meg a különböző atommodelleket. A többihez csak a négyjegyű függvénytáblázat meg józan paraszti ész kell.
  • I.C.ram
    Nem nézik. Én is infoval kerültem be BMEre. Akinek van egy csöpp ezse az infó középből megy, mert sokkal könnyebb.
  • magus
    afaszomba is, hogy neptunban úgy volt kiírva, a matek vizsga, hogy 0/0. ha nem megyek holnapután, akkor már csak egy lehetőségem lesz 2 hét múlva, hanem akkor bukta. a faszomba is gl hf.
  • grizzly21
    fizika közép nem nehéz állítólag.

nem nézi azt senki, csak a pont számit.

nem lehet választani, a jobbat választják. ez autmatikus.
  • olympus
    középszint és még egy kérdés:

BMF-KVK-n a felvételinél ugyebár a matekot meg egy választott tantárgyat nézik. Namármost, ha én villamosmérnökire jelentkezek, akkor vmilyen szinten nézik, hogy fizikából vagy infoból érettségizek.?? Tudom, hogy a pontozásban nem számít.
    Ugyanitt lehet azt választani, hogy az érettségi eredményemet nézzék duplán?
  • Easy Rider
    hmm, nekem eddig anal van meg, az 4es, statisztikát még nemtudom, de sztem UV lesz belőle :) hátravan még vállgazd, gazdinfo, IT, makro