29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Gurítós
    Eléggé parázok és azt szeretném kérdezni, hogy a törin milyen segítségek vannak ha egyáltalán vannak (atlasz, ezt nekem kell vinni)????????????
    És a magyaron milyen a segítség csak a szöveg gyűjtemény az és kész??
  • Cat 02 #28293
    Én olyat húztam amit tudtam, meg jó arcok voltak a vizsgáztatók is (emelt szint volt, szal nem ismertem őket).
  • nearo
    Mondom, nálunk két éve a tanárok nagyon rendesek voltak. Ha látták, hogy nem megy, akkor segítettek, hogy legalább a kettes meglegyen, ha meg ment, akkor nem kötöttek bele feleslegesen. Nem kell fosni, ritka az a tanár, aki tényleg szopat érettségin. Ráérsz ezen izgulni egyetemen/főiskolán...
  • bardocz
    Szar, nem jó tételt húztam, de el tudtam mondani pár dolgot, meg a feladatot is meg tudtam csinálni(mail-t kellet küldeni), így 26/30 pontos lett.
  • Gurítós
    ja még azt kérdezném hogy valaki infóból szóbelizett e már és hogy milyen volt????????,
    nehéz mert én nem tudok semmit sem
    gratulálok akiknek sikerült
  • Gurítós
    miket húztál???
    engem a nyelvtan és az irodalom érdekelne, ja és hogy a tanárok hogy álltak a dolgokhoz?
  • MaRee
    Nekem még csak 23.án kezdődik a szóbeli, grat azoknak akiknek eddig sikerült ;) Biosz középfokut csinált már valaki?
  • phone01
    én megörülök gyerekek :D
  • toysoldier
    grat :D

miket húztál?
  • Firerock
    MEGVAAAAN MINDEN:D
  • nearo
    Perszehogypersze. Érettségin az összes tanár azon van, hogy átrugdossanak mindenkit.
    Annyi van, hogy amikor bemész ne hisztizzél, hogy te ezt nem tudod. Ha olyan tételt húzol, amiről úgy gondolod, hogy nem tudod, akkor is próbáld meg. Új tételt csak akkor húzz, ha már a tanár is azt mondja.
  • bardocz
    Ott nem lehet megbukni szerintem:D
  • powers
    10%-ot kegyelemből meg szoktak adni vajon? és itt most angolra gondolok
  • bardocz
    Az szerintem mindenhol úgy van. Remélem kémiáról majd kimegy a tanárok nagy része. Legalább azt ne basszam el emiatt, ha már a matekot is elkúrtam.
  • berczely
    Hát nálunk az a durva hogy egy keci hosszú asztalnál ül vagy 12 tanár (igazgató,elnök stb.) és ott előttük... atyaúristen németből egy kukkot nem tudok!Megértem miről van szó, de a válaszolás nem megy!
  • HUmanHunter
    nekem is holnap lesz, 1 órától és magyarral kezdek. bakker én nem izgulok már, hanem félek ! . sok sikért mindenkibe!
  • Gurítós
    Üdv sorstársak.
    Nekem holnap lesz a szóbeli, de nem kicsit sz.rok. A nyelvtant egyáltalán nem tudom de még az infót sem igazán vágom. Tudna valaki segíteni, hogy mik lehetnek így előre láthatólag. Minden jós és csak görbüljön mindenkinek.
    Csákesz
  • bardocz
    Pf, emelt matek szóbelit elkúrtam, így nem 80, hanem csak 78% az egész. Így kell faszán bukni 4 pontot. Bár szerintem egy kicsit lepontozták, 24 pont helyett simán adhattak volna 27-et is akár.
  • mrzoltan
    :)
  • ivitzp
    Legyünk magabiztosak: Kiss Ádám: "az USA évi fakitermelése: 3 477 249 515-6" XDD
  • Cat 02 #28274
    Óóó, én csak péntek/szombat :(
  • Győri Devi
    én ma 13:00tól :D
  • mrzoltan
    :D
    Holnap 11-től 14.30-ig fasza
  • mucsácsó
    Sok sikert holnapra és az egész hétre minden sorstársnak :D igaz, én majd csütörtök/péntek/szombat leszek csak, de maximálisan átérzem a szitut :D Tételhúzás előtt nyúljatok majd szarba, és akkor attól nagyobb szart úgysem húzhattok ki ;D
  • mrzoltan
    :D nem a bozótvágóval kelletett volna :D
  • Firerock
    nöm
    csak picikét:D
  • oliwwer
    Szerencsére csak kedden. :D sok sikert.
  • Győri Devi
    most elképzelem h bekötözött fejjel mész be szóbelizni mert annyira összevagdostad magad :D
  • zkas
    de ez pont így van :D tavaly én is így voltam és át is mentem az előrehozott infón :D
  • Firerock
    nincs valami olyan mondás hogy
    ha szétvágod a pofád és kurvára csípi az áftersév akkor átmész a szóbeli érettségin!?
  • Firerock
    köszi mindenkinek
    már megkaptam a választ,ő holnap fog érettségizni,nem vót rajta a névsoron amit az osztályfőnök küldött:D
  • samsung123
    ki van égve már az agyad rendesen ahogy látom:)
    sok sikert!!!
  • Firerock
    te holnap jössz vagy csak kedden?:D
    ha kedden akkor majdmegyek neked szendvicsetkenni,persze ha nem bukok meg mert akkor sirok:D:D
  • Firerock
    én amióta tudom kettes voltam
    ez meg ha jólemlékszem 50%<,de a sdzóbelire nemtudok semmi,és már csak 10órám van
  • Firerock
    borotválkozzak is meg?:D
    basszameg,erre nem is gondoltam:D
    divatosan szőrös nem jön be nekik?:D
  • lippet
    Igen, ha írásbelivel együtt megvan a 20% a 150 pontból!
  • phone01
    jo ez a forum :D ebben az évben csak 4-esem és 5-ösöm volt töriböl,mert mindig olyat fogtam ki amit megtanultam. a tanár meg is lepödött a 29 pontra. :DD bárcsak túllennék rajta :D
  • xxxpaulxxx
    az még mindig csak 3:'(
  • oliwwer
    én sírok is ha kell :D
  • berczely
    Igen!
    Csak azt nem tudom hogy mire adják a pontot... szal hogy így.. megszólalt 1 pont, nem szőrös 1 pont, szegény izgult 1pont