29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
hayyas #18195 köszi a segítséget,thx
.f....sz Cernik -
jah, szakcserén, a pokolba kívánom a fizikát meg a kémiát, rájöttem. a reál tantárgyak amúgy érdekesek, de én mindenből csak az elméletet tanulom. jó, így az elején a kémiám pl középiskolás anyag felturbózva, de akkoris, a mérnökök oké, hogy jobban szopnak vele, de legalább látják a "szépségét" a gyakorlati tárgyakkal, meg azzal hogy felhasználják. Nekem csak tudnom kell, így annyira nem tetszik. Vagy szakcsere itt a bme-n, vagy átmegyek a túlpartra, szeretem a bmet, meg minden, de ha már gazdaságira megyek át, akkor lehet hogy corvinus, még nem tudom. -
egyébként aki ezt az sms-t befizeti, az meg is érdemli! -
köszi viszlát. tegnap regeltél, mehet is a ban. -
Persze, hogy kamu. Cernik egy szarrágó köcsög, aki így próbál pénzhez jutni. -
csiga88 #18190 miben áll elvinni magaddal egy körzőt meg 2 vonalzót?nem foglal olyan sok helyet fv tábla meg számológép mellett!
-
hayyas #18189 valaki leszedte már?kamu?
-
persze, hogy lehet, mindenképp vigyél magaddal -
Valaki tudja biztosra hogy kamu-e? -
tegnapi reg, mennyél már :D
Srácok, holnapi közép matekon lehet szerkesztési feladat? Csak hogy vigyek -e körzőt és barátait... -
csiga88 #18185 fizika emelt-parázz:Dnekem elég közép inkább megyek matekból emeltezni holnap -
Nuki #18184 ha a kémia szinvonalát fogja megütni, akkor nem aggódnék. :D -
ati711 #18183 miért nem jön be a link? -
cernik #18182 pedig nem kamu...dehát ti tudjátok -
...és aki fizikából emeltezik? :Ð -
ati711 #18180 nem jó a link - vagy nem tudom ERROR jelzést kapok
-
nincs felesleges 400 HUFom a semmiért :D -
szakcserén gondolkozol? merrefelé? -
lol -
cernik #18176 ERETTSEGIDOGAK.ATW.HU -
cernik #18175 Srcáok ha kis segítség kell az 5ös érettségitekhez akkor katt URL=http://erettsegidogak.atw.hu]ide[/URL] ;) -
csiga88 #18174 holnapi matek miatt felesleges parázni,tuti megint kitesznek magukért és olyan kérdések lesznek hogy az y=x+2 egyenlet 3 helyen milyen értéket vesz fel?parázzanak inkább azok akik emeltet írnak
-
Minek érettségizel újra? Egyszer nem votl elég? :D -
hát jah, én is ezen parázom, mert lehet h jövőre újra érettségizem, és leírni, hogy mit miért csináltam, leírni minden lépést, és ugye nem elszámolni, amikor még mindig röhögsz, hogy tényleg ez a feladat, háát, az para. -
Na sok szerencsét holnapra a népeknek, reméljük a továbbiakban is primivebbnél primitivebb kérdésekkel bombáznak majd...:DD -
hülye linkelés...direkt nem oda nyomtam, de mind1 akit érdekel láthatja -
talán...:D
holnap reggel 8kor teszik közzé az interneten az om ezen honlapjánezen bárki számára elérhetöen. -
Nuki #18168 valszeg akkor interneten is fennlesz, vagy még nem fogják feltenni? mellesleg ha ő is meg tudja, akkor én is meg fogom tudni... :D UGYe?! :D -
Nuki #18167 de témához kapcsolódik (könyvek
)
-
Mirk #18166 ha megtudod nénzni a javítókulcsot másold majd be ide is a helyes válaszokat:) -
hát nemtudom ki mivel áll szemben a gondolatok a könyvtárban c versben, de ott nagyon ijen nincs, csak a könyvek ajnározása. -
Nuki #18164 tökmindegy, nem könyvek és cédék csatájáról kellett volna (mondom VOLNA!! :D:D:D) írni, hanem szerintem médiumok harcáról (tévé-mozi, újság-könyv, akármi)
vagy ilyen versek, művek mint a "Gondolatok a könyvtárban" -
Gabyee #18163
-
ejj, akkor jól éreztem, hogy valamit elkúrtam:D...nem baj, annyi baj legyen -
kördiagram?:O
ja izé. hát mitnemondjak végtelenül bonyolult feladat elé nézünk a maga százalékos megosztottságával. mint az egyik probaérettségi feladatsorban (asszem) 12pontért fel kellett irni a Thalész-tételt... -.- -
Gabyee #18160 szerintetek mekkora rá az esély hogy lesz holnap kördiagram?
azt szeressem:P 12ponty!
úgy néztem az utóbbi években mindig volt. -
Nuki #18159 í-vel a végén, úgy érdemeljük meg xD
de te is ha elszúrod a matekodat két emelettel feljebb mint én
-
jól emlékszel, azt kellet ajánlani, hogy olvassa a cikket vagy sem.
-
Nah tényleg ne mvolt egy hű de nehéz ez a magyar érettségi.
Holnapra sok sikert all.
-
no para, holnap reggel ugyis mindenkinél kiborul a bili...na már aki meg tudja nézni a javitokulcsot reggel :D (na majd akkor délután)
lehet, én csináltam rosszul, de emlékeim szerint ezt kellett.