29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
emuplains #28374 most hallottam, hogy az ötösért kell 15 percet dumálni. ha folyamatosan beszél valaki 3 perc vagy max.5 perc után leállítják -
Szerintem ez nem időre megy!
Úgy is ott fogsz ülni 10-15 percig!Nálunk a tanár addig nem engedett el amíg le nem telt az idő, addig nyüstölt és kérdezgetett! -
powers #28372 akkor ezek szerint olyan 1-1,5 perc elég a 10% eléréséhez :)
én is kiegyeznék vele 23-án -
kösz, remélem meglesz (: -
emuplains #28370 akkor egy nagy kappal :)) -
remélem nem sokat, mer énis azt pályázom meg holnap :D -
jhaaa hogy kettesért... azt nem tudom, de énis azt pályázom meg magyarból :S:S -
egy olyan 10-15 percet :|:D -
emuplains #28366 hány percet kell beszélni a kettesért? most úgy érzem, amit eddig tudtam azt is elfelejtettem
-
zkas #28365 nem is vihetsz magaddal :D az iskolának kell biztosítania :) -
emuplains #28364 Hali!
Én 23-án érettségizem, estire jártam. Megnézik a szöveggyűjteményt, vagy gáz, ha beleírok? -
Én csütörtök/péntek/szombat leszek majd valamikor, dehát áhhh...parázok rohadtul, főleg a magyartól :D van nem 1-2 tétel amit rohadtul nem kéne kihúzni, mert kb lövésem sincs róla.. :S -
zkas #28362 5 nap van hátra :) ideje elkezdeni tanulni :D -
grat:) -
Mai nappal én is befejeztem a Gimnáziumi tanulmányaimat...:D
Magyar- Thomas Mann Márió és a Varázsló, Nyelvtan - Társalgási stílus
Töri- Mezőgazdasági technikai fejlődés a 10--11 sz. ban
Angol- sok minden volt :D
Biosz- Bőr egészsége, Epesav emulgeáló hatásának a kísérletének az elvégzése -
gotchaaa #28359 nem kerülök költségesre, szimplán ki fognak rakni 

-
Cat 02 #28358 Jah, de fogorvosnak még nem :D -
HUmanHunter #28357 jah épp ugyanezt gondoltam énis. -
Na mivan gyíkok? 
Nekem már megvan minden nem para ne fossatok!
-
xxxpaulxxx #28355 440 ponttal már agysebésznek mehetsz:D -
HUmanHunter #28354 mindenki imádkozzon hogy a debreceni egyetem anglisztika szakján ne emeljék 364 fölé a max ponthatárt pls! nem akarok 440 ponttal okj re menni! [ tudja az eredményét] -
HUmanHunter #28353 jah -
Ne haragudj de válaszodat nem kommentálom ha nekem szólt a "hülye" jelző. -
Igen, pedig bizonyíthatóan a japánokkal állunk rokonságban! -
TDantes #28350 Még mindig vannak ilyen hülyék akik szembe mennek a tényekkel? -
Még mindig az osztják, votják féle hamisított történelmet tanítják hogy a magyarok az uralon túli bogyószedegető népektől származnak ? -
HUmanHunter #28348 na megvo't ez is!
magyar: ady magyarságversei... nyelvtanból nyelvrokonság
töri: bethleni konszolidáció
társadalom: információs társadalom ;) -
Olvasom az irodalomtételeket, amik ki vannak dolgozva, és a sok zsidó költő a szerzők szerint mind a fasizmustól fél
Hajrá, menjetek a bölcsészkarra szabadfilozofálni!:D
-
Aha, a szöveggyűjtemény:D -
ahhoz a magyar tetelhez volt vmi forras? -
Nah kész.
Töri infó könnyű volt,magyar érdekesebb ,de ment az is.
Infó: Hálózat,topológiák
Töri: Világválság
Magyar: Radnóti Echloga
Médiaműfajok
Akik majd fognak, annak sok szerencsét. -
magyarból hogy huzatták a póttételt? :D nem tudtál semmit, és mondták hogy húzz újat? :D -
Most igazából az irodalomtól kezdtem el parázni, meg én német civilizációból is érettségizek :-/ -
Hangman576 #28341 1. tétel, athéni demokrácia. :D OK, hogy könnyű tétel, de nehezebbet is megoldasz forrásból meg atlasszal. :) -
MaRee #28340 Értem. Bocs a láma kérdésekért, de én esti tagozatra jártam és nem nagyon jártam be suliba, így nem nagyon vágom ezeket a dolgokat, senki em magyarázta el :D -
xxxpaulxxx #28339 Mit húztál töriből és milyen szinten volt hozzá forrás?
Amúgy gratu!:) -
Hangman576 #28338 A feladathoz adják, amikor tételt húzol. Van ugye fél órád a felkészülésre, és akkor kiírsz belőle mindent. Törin lehetetlen megbukni. -
Asszem a tétellapon van rajta -
MaRee #28336 Törinél a forrást a vizsga előtt oda adják és át leht olvasni, vagy nálad lehet? -
Hangman576 #28335 Átmentem! :D
Magyar volt para, ott pót tétel kellett húznom...
Infó nagyon könnyű volt, talán a legjobb tételt húztam ki (a keresőkről kellett beszélnem, meg gugliban rákeresni Neumann-ra. :D)
A töri és az angol nagyon egyszerű volt. Töriből abszolút nulla tudással, forrásokból simán meg tudtam oldani.
Nem kell félni ettől az érettségitől! Aki még nincs túl rajta annak meg hajrá!