29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• BiG G
    én is magabiztosan jöttem ki, hogy ez minimum egy gyenge 5-ös lesz, vagy egy erős négyes, erre összeszámoltam és jóindulatúan max 70 pont, de inkább 60 körül...

mindegy, alvás, sok sikert mindenkinek mára is!
  • bertino
    megbukni semmiképp nem fogsz :)
  • baca01
    hát gyerekek nekem olyan 2-es lett a matek mint a huzat...origo cikket megnézve olyan 25-30pont közötti lett kb...:S
    bár nem vagyok egy zseni tegnap még örültem volna neki ha így sikerül, de ma amikor kijöttem azt hittem a 3-as lazán megvan, erre ma megnéztem a feladatokat este, és csak néztem hogy úristen bakker mennyit elrontottam:S
    mind1, 2-es elvileg szinte tuti megvan, magyar 4 lett kb, töriből meg jó lenne egy 5-ös azt szeretem, meg vágom is, de a matek után már eléggé pesszimista lettem, úgyhogy nem akarok bizakodni:(
    mindenesetre SOK SIKERT MINDENKINEK HOLNAP!;)
    most megyek aludni... bye
  • macselek #18516
    Sok sikert minden érettségizőnek!;)
  • SuLtAN17
    Majd meglátjátok én úgy érzem baromi nagy opás lesz a tavalyi elég egyszerű volt majd a mostani :D:D Emeltről beszélek ott kéne 90% fölé írnom szal végre valami izgalmas :D Amúgy szerintem legalábbis nekem a csökkentértelmű matekos fejemnek ez nehéz volt középen nah mind1 go sleep:P
  • baca01
    jaaa az nagy rizsa téma:D meg atlaszban benne van az egész, kádár is pofon egyszerű, rákosi se nehéz bár kicsit összetettebb, batthányi nem hiszem hogy lesz de ne is legyen mert azt nem nagyon tudom:D
  • Blekk Síp
    Szerintetek abból lehet nagy probléma, ha a matekban a 45 perces részben elfelejtettem áthúzni a piszkozat lapot (de ráírtam, hogy piszkozat a tetejére), és a feladatlap elejére is elfelejtettem ráírni a tisztázati, piszkozati lapok számát?

Mert a megoldást úgyis a fehér négyzetbe kellett írni, bár volt ahol nem volt négyzet az igaz. Igazából már nem emlékszem, hogy áthúztam-e a lapokat, illetve feltüntettem-e azt, hogy hány darab van belőle. ://
  • Ricco87
    földrajzi felfedezések jöhetnek:D
  • baca01
    ezekből mindegyik lehet csak a batthányi ne....:P
  • Ricco87

jah meg nem elképzelhetetlen monnyuk a barokk...bár csak nemm...
  • BiG G
    kalappal, aludjatok mint a tej :D
  • Ricco87
    sztem várhato holnap reformácio,nagy földrajzi felfedezések,kádár,rákosi,batthyány ugy hirtelen ennyi...az életem rá h ezekböl 3 tutti lesz kis/nagy esszé formájában
  • Nuki
    Ezaz nézd a jó oldalát, én is azon vagyok!! :D
    Holnap ilyenkor már nincs probléma ;)

Szépjóccakát mindenkinek! :D
  • Kijájjány
    Nem pánikolok! :) Csak izgulni fogok szerintem!
    12 óra múlva már minden happy lesz! (Asszem 180 perc van törire, nem?! )
  • Nuki
    ez a vigyorgás az év 365 napján jellemző rám is :D
    (mellette rohattul izgulok, de ez megesik:)

egyedül az vert le mikor megtudtam hogy milyen apró butaságokon csúsztam el a matekon...de azon is túltettem magam ;)
    Töri valamivel izgalmasabb lesz, elvégre 3 külömböző korszak, fogalmazás, az is azért van hogy ne aludjnuk el!!! :D

#18501: nekem ha a vérnyomásom nemis, de a beleim szeretnek cirkuszosdit, illetve testnevelés órát játszani ilyenkor... :P
  • Xing
    Ne pábikolj. Ha csak a forrást lemásolod már az hármas. Annál meg gondolom többet tudsz. Ha nem, Atlasz a barátod :)
  • Kijájjány
    hát én nem tudom hogy vagytok vele, de én vasárnap estétől folyamatosan vigyorogtam, még magyarra is 60Wattos vigyorral mentem, és nem izgultam.
    Matek előtt már kicsit ereszkedettebb volt a hangulat, de nem remegtem, csak figyelmetlen voltam:(
    Nah de holnap a töri....ez sokkal gázabb lesz! :S:S :(
  • BiG G
    nem kell félni nem fog fájni :P forrásokat kell sokszor átrágnod, ki lehet belőle hámozni a frankót, meg van elég téma hogy tudj választani olyat ami neked fekszik
  • BiG G
    nekem is éles szituban száll el az agyam általában... meg kéne tanulni valahogyan lenyugtatni magamat, de sehogy sem akaródzik... egyszer heccből megmérném a vérnyomásom érettségi közben, sztem elkezdene sípolni villogni meg füstölni a műszer :D
  • Nuki
    azt az égit hackernek hívják :D

najó, tényleg elárulhatná de mégse... :P
  • Kijájjány
    Hát vmi égi elárulhatná...:):P
  • Nuki
    én általában éles helyzetekben baszom* el, jó nekem :|

*bocsi érte...
  • Nuki
    azt talán csak valami égi tudja...
    nem tudni előre, és találgatások sem jók... 3 nagy-esszé közül csak tudsz választani? :)
  • Kijájjány
    valaki azt mondja meg, h kb. mi várható hnap törin.....egyiknél sem paráztam....hnap van az uccsó vizsgám....és most kezdek...:S
  • Nuki
    köszi ^^
  • BiG G
    akárki akármit mond igenis van stressz a vizsgán, méghozzá rendesen... aki szerint nincs az egy hülye droid vagy még nem érettségizett -.-

Nuki, nekem is a main múlik sokminden, ígyhát el is basztam keményen :D Kompenzálunk a fizikával, persze -.-

Soksikert mindenkinek mindenhez XD
  • light00
    az irásbeli 90pont a szobeli meg ugy emlékszem 60, de majd kiderül, pontosan nemtudom, még nem érettségiztem belöle^^
  • ati711
  • light00
    csaknem te is bolondozol emelt kémiával...azt ittem csak mi vagyunk ilyen nerdök...
  • JancsiPapa
    Hajrá neked is a kémiával :)
  • Nuki
    nekem ma, és az emelt kémián fog.
    gúd lákk ^^
  • Nuki
    nekem is nagyon mindent szétverhetnékem van... annyria piti hülye kis taknyokon csúsztam el, hogy az már loál...:|
  • Gnome
    hubasszus eléggé elkezdtem izgulni....nekem a holnapi emelten múlik minden...még másodikba leraktam 2 nyelvvizsgát ezzel megvan a 2 emeltem..magyar sztem jolsikerült matek megvan kettes és holnap fog eldőlni h egyáltalán milesz belőlem...uhh nemtom hogyfogok most aludni..
  • Nuki
    igen, + pontot ér egyetemen, és kapsz egy papírt 2 (vagy 1) évért cserébe. mellette még javíthatsz is, mert nem szűnt meg a tanulói jogviszonyod.
  • gercse
    http://193.225.13.157/erettsegi2007/k_magyir_07maj_ut.pdf
  • ati711
    a törinél hogy tevődnek össze a pontok - mennyit dob a szóbeli rajta?
  • Nuki
    hova? [szerintem engem se, pedig nyelvvizsga, meg 1 emelt tárgy...]
  • ati711
    om.hu - a magyar javítókulcsal együtt fent van
  • bodg
    a magyarhoz vki nem tudna linket adni ahol fent van a javitó kulcs v bármi..??
  • Rage47
    jah.. nehogy még elszámolja magát:)