29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
én is magabiztosan jöttem ki, hogy ez minimum egy gyenge 5-ös lesz, vagy egy erős négyes, erre összeszámoltam és jóindulatúan max 70 pont, de inkább 60 körül...
mindegy, alvás, sok sikert mindenkinek mára is! -
megbukni semmiképp nem fogsz :) -
baca01 #18517 hát gyerekek nekem olyan 2-es lett a matek mint a huzat...origo cikket megnézve olyan 25-30pont közötti lett kb...:S
bár nem vagyok egy zseni tegnap még örültem volna neki ha így sikerül, de ma amikor kijöttem azt hittem a 3-as lazán megvan, erre ma megnéztem a feladatokat este, és csak néztem hogy úristen bakker mennyit elrontottam:S
mind1, 2-es elvileg szinte tuti megvan, magyar 4 lett kb, töriből meg jó lenne egy 5-ös azt szeretem, meg vágom is, de a matek után már eléggé pesszimista lettem, úgyhogy nem akarok bizakodni:(
mindenesetre SOK SIKERT MINDENKINEK HOLNAP!;)
most megyek aludni... bye -
Sok sikert minden érettségizőnek!;) -
SuLtAN17 #18515 Majd meglátjátok én úgy érzem baromi nagy opás lesz a tavalyi elég egyszerű volt majd a mostani :D:D Emeltről beszélek ott kéne 90% fölé írnom szal végre valami izgalmas :D Amúgy szerintem legalábbis nekem a csökkentértelmű matekos fejemnek ez nehéz volt középen nah mind1 go sleep:P -
baca01 #18514 jaaa az nagy rizsa téma:D meg atlaszban benne van az egész, kádár is pofon egyszerű, rákosi se nehéz bár kicsit összetettebb, batthányi nem hiszem hogy lesz de ne is legyen mert azt nem nagyon tudom:D -
Szerintetek abból lehet nagy probléma, ha a matekban a 45 perces részben elfelejtettem áthúzni a piszkozat lapot (de ráírtam, hogy piszkozat a tetejére), és a feladatlap elejére is elfelejtettem ráírni a tisztázati, piszkozati lapok számát?
Mert a megoldást úgyis a fehér négyzetbe kellett írni, bár volt ahol nem volt négyzet az igaz. Igazából már nem emlékszem, hogy áthúztam-e a lapokat, illetve feltüntettem-e azt, hogy hány darab van belőle. :// -
Ricco87 #18512 földrajzi felfedezések jöhetnek:D -
baca01 #18511 ezekből mindegyik lehet csak a batthányi ne....:P -
Ricco87 #18510
jah meg nem elképzelhetetlen monnyuk a barokk...bár csak nemm... -
kalappal, aludjatok mint a tej :D -
Ricco87 #18508 sztem várhato holnap reformácio,nagy földrajzi felfedezések,kádár,rákosi,batthyány ugy hirtelen ennyi...az életem rá h ezekböl 3 tutti lesz kis/nagy esszé formájában -
Nuki #18507 Ezaz nézd a jó oldalát, én is azon vagyok!! :D
Holnap ilyenkor már nincs probléma ;)
Szépjóccakát mindenkinek! :D -
Kijájjány #18506 Nem pánikolok! :) Csak izgulni fogok szerintem!
12 óra múlva már minden happy lesz! (Asszem 180 perc van törire, nem?! )

-
Nuki #18505 ez a vigyorgás az év 365 napján jellemző rám is :D
(mellette rohattul izgulok, de ez megesik:)
egyedül az vert le mikor megtudtam hogy milyen apró butaságokon csúsztam el a matekon...de azon is túltettem magam ;)
Töri valamivel izgalmasabb lesz, elvégre 3 külömböző korszak, fogalmazás, az is azért van hogy ne aludjnuk el!!! :D
#18501: nekem ha a vérnyomásom nemis, de a beleim szeretnek cirkuszosdit, illetve testnevelés órát játszani ilyenkor... :P -
Xing #18504 Ne pábikolj. Ha csak a forrást lemásolod már az hármas. Annál meg gondolom többet tudsz. Ha nem, Atlasz a barátod :) -
Kijájjány #18503 hát én nem tudom hogy vagytok vele, de én vasárnap estétől folyamatosan vigyorogtam, még magyarra is 60Wattos vigyorral mentem, és nem izgultam.
Matek előtt már kicsit ereszkedettebb volt a hangulat, de nem remegtem, csak figyelmetlen voltam:(
Nah de holnap a töri....ez sokkal gázabb lesz! :S:S :( -
nem kell félni nem fog fájni :P forrásokat kell sokszor átrágnod, ki lehet belőle hámozni a frankót, meg van elég téma hogy tudj választani olyat ami neked fekszik -
nekem is éles szituban száll el az agyam általában... meg kéne tanulni valahogyan lenyugtatni magamat, de sehogy sem akaródzik... egyszer heccből megmérném a vérnyomásom érettségi közben, sztem elkezdene sípolni villogni meg füstölni a műszer :D -
Nuki #18500 azt az égit hackernek hívják :D
najó, tényleg elárulhatná de mégse... :P -
Kijájjány #18499 Hát vmi égi elárulhatná...:):P -
Nuki #18498 én általában éles helyzetekben baszom* el, jó nekem :|
*bocsi érte... -
Nuki #18497 azt talán csak valami égi tudja... 
nem tudni előre, és találgatások sem jók... 3 nagy-esszé közül csak tudsz választani? :) -
Kijájjány #18496 valaki azt mondja meg, h kb. mi várható hnap törin.....egyiknél sem paráztam....hnap van az uccsó vizsgám....és most kezdek...:S -
Nuki #18495 köszi ^^ -
akárki akármit mond igenis van stressz a vizsgán, méghozzá rendesen... aki szerint nincs az egy hülye droid vagy még nem érettségizett -.-
Nuki, nekem is a main múlik sokminden, ígyhát el is basztam keményen :D Kompenzálunk a fizikával, persze -.-
Soksikert mindenkinek mindenhez XD -
az irásbeli 90pont a szobeli meg ugy emlékszem 60, de majd kiderül, pontosan nemtudom, még nem érettségiztem belöle^^ -
ati711 #18492 #18484 -
csaknem te is bolondozol emelt kémiával...azt ittem csak mi vagyunk ilyen nerdök...
-
JancsiPapa #18490 Hajrá neked is a kémiával :) -
Nuki #18489 nekem ma, és az emelt kémián fog.
gúd lákk ^^ -
Nuki #18488 nekem is nagyon mindent szétverhetnékem van... annyria piti hülye kis taknyokon csúsztam el, hogy az már loál...:| -
hubasszus eléggé elkezdtem izgulni....nekem a holnapi emelten múlik minden...még másodikba leraktam 2 nyelvvizsgát ezzel megvan a 2 emeltem..magyar sztem jolsikerült matek megvan kettes és holnap fog eldőlni h egyáltalán milesz belőlem...uhh nemtom hogyfogok most aludni.. -
Nuki #18486 igen, + pontot ér egyetemen, és kapsz egy papírt 2 (vagy 1) évért cserébe. mellette még javíthatsz is, mert nem szűnt meg a tanulói jogviszonyod. -
http://193.225.13.157/erettsegi2007/k_magyir_07maj_ut.pdf -
ati711 #18484 a törinél hogy tevődnek össze a pontok - mennyit dob a szóbeli rajta?
-
Nuki #18483 hova? [szerintem engem se, pedig nyelvvizsga, meg 1 emelt tárgy...] -
ati711 #18482 om.hu - a magyar javítókulcsal együtt fent van -
bodg #18481 a magyarhoz vki nem tudna linket adni ahol fent van a javitó kulcs v bármi..?? -
jah.. nehogy még elszámolja magát:)