29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
pillacska #18678 hello vki meg tudja mondani sorba h mi volt az a 4 19.századi eszme amit be kellett irni? -
bandus #18677 nem, kapsz majd egy borítékot, és a borítékon lévő azonosítót kell majd. -
Nuki #18676 pöttyet ;)
#18674: az 91% az zsíros!! :D -
Nuki #18675 hát a töri és matek is állítólag nehezebb volt, és jópáran az osztályból is ezt mondták, kénytelen vagyok hinni nekik. -
JancsiPapa #18674 Most néztem meg az emelt matek megoldókulcsát, 115-ből legalább 105 lesz
-
Taybor #18673 Biztos reál beállítottságú vagy... -
Nuki #18672 matekot könnyebnek éreztem. -
Na hát ez a töri eléggé szopás volt. Amúgy csak én vagyok így vele, vagy tényleg nehezebbek az ideiek mint a régiek? -
hajjaj! :DD -
Taybor #18669 Jó volt a töri érettségi sokkal könnyebb volt arányaiban mint a matek, Remélem meglesz a 80% a matekból meg ha mindenigaz meglesz a 2es:) -
pontosan!
és ha nem úgy van, fellebbezünk, oksa? ;) -
én örülök magamnak, mert én É-D-amerika ellentétet irtam de csak azért mert az volt az egyetlen logikus É-D választás. minden más K-Ny irányba volt... -
sleepyhead #18666 Lehet láma kérdés, de holnap megyem emeltszintű angolt írni. A tesztlap sarkába nem a nevet, hanem valami azonosítót kell írni. Mit is pontosan? Az oktatási azonsítót az OM kártyáról?
egyébként magyar: könnyű, 0 irodalom tudással 3-as tuti
matek: vért izzadtam, 2-es azért remélem meglesz
történelem: nehezebb volt mint a tavalyi, de nem volt gázos, 40-45 pont lazán. -
hát ez az... kicsit késön :D -
(de minekis olvasgatok én most törit? o_O) -
Nuki #18663 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.
(bé)
mintha olvastam volna ilyesmit, ez tényleg úgy hangzik mint egy helyes megoldás. :P -
Nuki #18662 BME Vegyészmérnök. de ez nagyon siralmas, ha felvesznek, meglenne a világ 8. csodája (vagy nem is tudom hanyadik vár kiosztásra éppen:P )
#18658: nekem ne higgy!!!, én vagyok a naiv, laikus tippelgető :) -
É és D ellentéte az volt, hogy mikro az olajárrobanás volt, D-Amerikába nagyon sok befektetés ment. Ezt az olajárrobanás felrugta és nem jutott elég pénz D-amerikába, pedig szüksége volt rá. És ha az usatol elveszi, az usa "összeomlott" (na persze) volna.
Ps.: hát igen, kb 3oldallal azután találtam, ameddig eljutottam a 12es könyvben, jo most a doga után ezt olvasgatni:DDD -
szerintem meg az Észak Dél az a fejlett és fejlődő országok ellentéte.
Arra szokták használni ezt a kifejezést nem pedig SZu és USA ellentétére. -
ati711 #18659 te minek készülsz? mire jelentkeztél? én építészmérnöknek -
DE MIÉRT ÉSZAK ÉS DÉL ELLENTÉTE???? AMIKOR EZ SOHA SEM VOLT ÍGY SEHOL SEM :@ VÁÁÁÁ EZ AZ UTOLSÓ REMÉNYEM, HOGY NEM LESZ SZAR :( -
Nuki #18657 USA-olaj egyértelmü, SZU meg mert kilökdösi alóla a hordót, de ő is meghal...
ugye két ország versenye, konfliktus esetén (atombomba) mindkettő halála. -
Nuki #18656 sajnos. -
ati711 #18655 Hogyan lehet pót matekot írni - én is akarok írni - de nem októberben van legközelebb érettségi? -
Romel #18654 Hogy a faxba gondoltatok ti Szovjetúnióra meg USA-ra? 
Meg polgárháború? :D:D lol jó hogy nem NDK, NSZK függést írtátok oda! -
Nuki #18653 igen, ezt kellett volna írnom:|
nembaj legalább valakinek jó lett :D -
Nuki #18652 ah az semmi, nekem is felvételi tantrágy és úgy rontottam el hogy ürülök ha max 55% :C
úgyhogy pótmatekra igen esélyes tag vagyok...
!!4
-
Romel #18651 Amúgy meg az akasztófás úgy van, hogy az (északi) fejlett államoktól függenek a fejletlen (déli) felszabadult gyarmatok (nyersanyag forrás- olajhordó), de a függés oda-vissza viszonyul. ennyi -
ati711 #18650 az jó hogy nem nézik a többit, az viszont nem hogy a matekot elrontottam rendesen 78-79% - infon kell valamit alkotni - ja és a rajz alkalmasságinak pedig a megfeleltet megszerezni.
Köszi a segítséget. -
Nuki #18649 igen hogy törne ketté... nem hozott magával államalapítást, vagy földrajzi felfedezéseket... :D -
Nuki #18648 broáf :P
najó, még mindig jobb mint az irodalom
-
Romel #18647 Ja, JuliÁNUSZ barátunk összefutott pár magyar arccal :D -
Nuki #18646 max ha egy origós arc megint kitölti előre, amit kizártnak tartok :P
sajnálom, holnapig kell várnod, jó zh-t ^^ -
Talán az origon mint tegnap a matek fent lehet, én nem találtam, de lehet csak akarat kérdése.
Jesszus, müszaki....omg
Egy életre eleget tápoltam az utobbi idöben belöle -
Romel #18644 Na, siker! K...a könnyű volt a töri! Legnehezebb számomra a második karikatúra volt :D Mondtam én, hogyha 2. vh-s téma lesz, aratok. Kár hogy 30 sorra korlátozzák a nagy esszét... tudtam volna még róla pár sort írni. Amúgy meg XIV. Lajos volt a falikárpitos feladatnál. Töri powa -
Úgy hallom középszintű vizsgákon tiszteletét tette JuliÁNUSZ barát is... 

-
Műszaki Ábrázolás 2. :P -
Nincs... :(
Neten nincs fent valahol ez a kép? -
Nuki #18640 miből? :P -
Nuki #18639 ha van zöld töri feladatgyüjteményed, abba az egyik benne van.. :)