29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• xxxpaulxxx
    Angol célnyelvi civilizáció

Amerika/Anglia történelme, földrajza, kultúrája, hétköznapjai...stb
  • oliwwer
    Annyira nem parás. Nagyon hülyének kell lenned hogy megbukj. Én töriből 2-ért mentem, és 3as lett. Majdnem négyes. Fölolvasod a forrást és kész.
    Irodalom: Kölcsey - Zrínyi versek 74%
    Nyelvtan: Az érvelés
    Matek : 56%
    Töri: I. Szent István 53%
    Angolközép 94% , emelt 68%.
    Föci 61%. Egyáltalán nem volt vészes, csak én is paráztam mint állat.
  • xy21
    Nem vészes az érettségi:D Mindenki túl van rajta egyszer... kétszer, háromszor:D
  • mucsácsó
    nahh holnap megyek 9:54-től, és várhatólag fél 3kor jövök ki... durva lesz... =/ rohadtul félek, ma egy szemhunyásnyit nem aludtam, szóval szerencse hogy nem mára osztottak be, iszonyat hulla vagyok...
  • júzer02
    Ha mondjuk kihúzok egy petőfi verset és nem tudom, hogy az a 9-12.-es szöveggyűjteményekben hol van, akkor nagy gáz megkérdezni?
  • mucsácsó
    elsősorban irodalomra gondolok.
  • mucsácsó
    srácok, aki érettségizett:
    ha kihúzol egy tételt, akkor kapsz valami szempontokat/kérdéseket, ami alapján fel kell épeteni a feleletedet, vagy csak simán a tétel címet és ennyi?! :S
  • zvaragabor
    "Kisfiam, remélem rendesen megtanultál mindent!" :D
  • bardocz
    Meg aggód, meg fél óráig kérdezget, hogy hogy sikerült, mert nem érti meg, hogy kibaszottul nem tudom az eredményét meg ott. Erre van ám szükségem.
  • miilann04
    legalább lesz aki megigazítja a nyakkendőd.
  • bardocz
    Hát nem hiszem el faszom, anyám kitalálta, hogy jön be szóbelim napján érettségibüfét csinálni :@ kurvajó, de tényleg...
  • zvaragabor
    Ja, azt hittem, hogy magadtól valamit, pl Jurassic Park. :D
    Mi az a civ?
  • xxxpaulxxx
    Irodalom: magamhoz vettem 3 könyvet... az egyikben csak benne lesz J.A. életrajza... benne volt:D Nah azt kiírtam... illetve, mivel a tájköltészetéről volt szó... szemügyre vettem 2-3 versét és próbáltam belőlük kihozni a közös jellemzőket:D De aztán megakadtam... nem tudtam válaszolni a kérdésekre... nyelvtanból egy mukkot nem mondtam... a tételcímeket se tudtam, nem hogy azt a tételt, amit húztam:D Ennél azért picivel többet kell tudnod, mert sztem csak azért nem húzott meg, mert nem volt épp bent a vizsgaelnök:D

#28384:
    Őtet, mivel megbeszéltük tanárral, hogy ezt a filmet mutatjuk be... együtt néztük osztállyal, illetve vannak benne ilyen Angol kultúrával kapcsolatos dolgok, mint pl a Pubok:)
    Te is civezel?
  • mucsácsó
    remélem azért nyelvtanból a gyakorlati példákkal meglesz a 2 :DDD egyszerűen semmmmit nem tudok...és holnap jövök lehet :|
  • mddevil
    Huha holnap reggel 8kor én következek :D
  • powers
    nálunk csak ketten mennek,de ahogy a matektanárt ismerem,beléjük
    beszéli a kettest.
  • emuplains
    megy valaki matekból szóbelire, mert igen és még 16-an. na az lesz még egy szép baleset
  • mucsácsó
    én kurvára félek :D lehet már holnap leszek, majd holnap délelőtt derül ki. magyar azzzztakurva...én nem tudom mi lesz ha kihúzok valami szart... :S többitől annyira nem parázok, pár infóból is van 1-2 tétel amit azért nem kéne kihúzni :D de magyar a legparább...nyelvtant még talán átvészelem a gyakorlati feladattal, de irodalom...
  • powers
    én is,okulásul az utókornak
  • DaemoonHunter
    nalunk a suli törteneteben meg senki nem bukott meg szobelin, legalabb is angolbol az tuti a többiböl is ilyesmiket hallottam. Nem egy nagy dolog ez nem tudom minek paraznak itt egyesek(alattam):D
  • emuplains
    ha én megbukom, esküszöm neked megírom
  • emuplains
    a mi angol tanárunk azt mondta, hogy mentőöv az önéletrajz lesz, azt mindenki tudja
  • powers
    viszont jó jelnek tekintem,hogy a google semmi egyértelműt nem talál
    a "megbuktam szóbeli érettségin"és hasonló szóösszetételű keresésekrevagy akik megbuktak nem írják le sehol
  • DaemoonHunter
    Nekem töriböl kellene 8%-ot huzni ami egy jobb jegyet jelentene az en esetemben, nem tudom mennyire realis celkitüzes.
  • powers
    én is parázok,leginkább az angol miatt :( szintén estis vagyok
  • emuplains
    De jó aki túl van rajta! remélem segítőkészek lesznek a tanárok! azt veszem le mindenkitől, hogy nem olyan nagy durranás az érettségi! Én nagyon parázok
  • HUmanHunter
    gz
  • Mor3llo
    Végeredmények:

Magyar - közép - 71%
    Történelem - közép - 94%
    Matek - közép - 92%
    Angol - közép - 93%
    Földrajz - emelt - 90%

Felvételi pontok összesen, nyelvvizsgával: 441

Most meg megyek bankettra, beüdítőzöm:D

Sok sikert mindenkinek!
  • isi
    infom 96 %
  • toysoldier
    irodalomnál meg nyelvtannál mennyit beszéltél kb?
  • zvaragabor
    Melyik filmet választottad?
  • MaRee
    Bioszról valaki monnyon már valamit, én csak attól fosok :) Bár ma ahogy neki álltam a tételeknek, ilyenek hogy napozás,betegségek,táplálkozás,környezetvédelem..Hát remélem ezt húzom nem a 7 oldalas vizuális feldolgozás állomásai az embernélt :D
  • xxxpaulxxx
    BASSZÁTOKMEGÁTMENTEMMINDENBŐL!!!!!:D:D:D:D
    Ez tényleg gyerekjáték... tyűűű:)
    Info: internet fejlődése/email... gyerekjáték (bár nem kevés "mázlim" volt, hogy ezt húztam;)

Irodalom: József Attila... kb mindenkihez tudtam volna mondani, de nála nem...neccesen, de átmentem... nyelvtanból még hallomásból sem ismertem a tételtXD

Célnyelvi Civilizáció: Egy amerikai/angol film bemutatása... nah itt éreztem magam a világ legmázlistábbjának:D

Töri: Reformáció... forrásokból mindent ki lehet írni;)

Sok sikert a közeljövőben érettségizőknek!:)
  • attiGT
    nah igen... nálunk meg lett mondva hogy kőkeményen megbukunk ha észreveszi rajtunk hogy nem olvastuk. ja és ha póttételt kell huzzunk akkor már a minimum pontban sem remenykedhetunk. nah asszem ennel nagyobb szigor sehol sincs...
  • Győri Devi
    nekünk elég sok volt... édes anna arany ember mester és margarita meg még nemtom mi...
  • DaemoonHunter
    Ha azt huzod akkor erdemes elmondanod.
    Sajnos en egyet sem tudok szinte, szoval szepen kiirom szöveg gyüjtemenyböl aztan köszönes helyett azzal kezdek:)
  • MaRee
    Milyen regényeket kell elolvasni magyarra?: D
  • Győri Devi
    nah megvan az eredmény :D
    magyar 43%
    töri 68%
    matek 92%
    angol 91%
    info 92%
    meg megkaptam az elnöktől a legőszintébb titulust miután megmondtam magyaron hogy szart se tudok és még nem is olvastam el a regényt :D
  • bardocz
    Baszki, akkor elmondom József Attilának a nincsen apám, se anyámos versét, megvan a hármas összesíteben:D
  • DaemoonHunter
    Aki mar tulvan rajta kerdeznem hogy ki vette komolyan az irodalom tetelhez az idezest? Azt mondjak 5 pontot er ha egy költöhöz, mühöz memoritert is tudunk, persze elegendö 1-2 versszak.