29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• salieri
    Akit érdekel esetleg, katt ide!
  • Fujiryu
    Az évfordulókat szeretik a tanárok, ezt mindenki tudja...Bár lehet a véletlenre is fogni és hülyeségekről vitatkozni...

Meg nehogymár nagyobb király legyél attól, hogy már régebb óta vagy itt mint én...Szánalom b+...
  • Gnome
    inkább stfu újregek:P....és izguljatok helyettemis tanárunk mamondja el a körülbelüli matek pontokat
  • BiG G
    jaj személyeskedtem volna? szaladj gyorsan egy modihoz -.- pont te vagy újreg... :CCc jaés nem 18 vok, szal kushadj hülyegyerek htxpy
  • hen-tes
    Nyugi lányok, és sok sikert a némethez, még ha kevesen is megyünk ma.. :D
  • gameplusz
    Jó lenne, ha nem személyeskednél kisgyerek, mert még mindig több jogom van ide írni, mint neked, szaros kis 18 évesnek (sry a többi normális 18 évestől.) Jah, és stfu újrekk.
  • gameplusz
  • zmeor
    angolból kinek volt évfordulója?
  • BiG G
    bocs elfelejtettem, hogy mindig a többségnek van igaza -.-
  • Taybor
    Hát nem tudom az angol magno nekem nem nagyon ment utánna már meg annyira elegem lett az egészből és annyira vártam már ennek az egésznek a végét hogy a levelet jóformán le is szartam:D Amugy elég primitiv mondatokat írtamn amikre nem tudom hány pontot adnak nah mindegy a 3ad remélem meg van:)
  • nyalokaa
    szerintem is kussolsz fogyatékos gyerek. és 2en vagyunk böbö :)
  • BiG G
    Természetesen véletlen volt, ahogy mindig is az szokott lenni. Mellesleg téged szerintem nem kérdeztelek, de szólj ha tévednék.
  • gameplusz
    Veletlen is lehetett, szoval szerintem kussolsz.
  • BiG G
    Ady is bennevolt a közép magyarban, neki történetesen évfordulója volt. Szóval szerintem kussolsz.
  • gameplusz
  • nyalokaa
    na figy, sztem fizibáol meg pont 7fön van nyúton 4567464x dik szülinapi éfforduloja, meg akkor lesz 5245323 napja hogy feltalálták az elektront.. nha sztetek bennelesz??.......... pff hagyjátok már abba..
  • Ricco87
    :D
  • Frosty01
    =.="
  • BiG G
    nem, 11-kor.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

DSAD:_S_::D:_D:A:_D_?AS:_?D_:D_DA?:S_?:DA?_:D
  • Frosty01
    a holnapi német is 8kor kezdődik????????????????
  • light00
    De Irinyitöl ezek szerint nyugodtan leeht félni :)
  • light00
    Oláh Györgyös esettanulmány tavaly volt. Igy idén nem várhato esettanulmányként. A kémia érettségi napja máj. 15-e és nem 17-e. 17-én biologia van.
  • Mirk
    szóljatok ha fenn van az origon az angol javítása
  • Hixer
    Jah csak megemlítem, hogy a Kémia érettségi napja(május 17.) teljesen tökvéletlenül napra pontosan Irinyi János a biztonsági gyufa feltalálójának 190. születésnapja. Illetve május 22. Oláh György (asszem) ma is élő híres kémikus 80. születésnapja, aki környezetbarát, olcsó üzemanyagokkal foglalkozik, pl metanol. Szóval ezek közül bármelyik simán becsusszanhat esettanulmányban, a metanol meg stb. szintézisgáz, reakcióhő, gazdaságosság, ez még számolási példában is megállja a helyét.
  • Balinthun
    plz help!!!! valakinek nincs fenn a gépén a KÉTSZINTŰ FIZIKA ÉRETTSÉGI PRÓBAÉRETTSÉGI NAGYKÖNYVE EMELT SZINTEN ??????? azt megköszönném ha elküldené vagy vmi hasonló feladatok mert már megcsináltam az összeset amit találtam. egyébként nem vagyok stréber csak muszály mert az emelt fizika kemény !!! előre is thx
  • Nuki
    némelyiket sejteni lehetett volna :P
    de én is így gondolom.
  • Mirk
    közép angol nevetségesen könnyű volt:)
    szinte minden részhez fele annyi idő kellett mint ami adtak, kivétel persze a magnóhallgatás mert ott nem lehetett előre megcsinálni:)
  • mrbaba
    asszem a because..
  • lord nihilus
    emelt angol mevvolt, remélem jó lett :D
  • skristof
    miért, külföldön mindenki BBC-angolul beszél?
    ne vicceljetek már...
  • pillacska
    a nyelvhelyesség 2. feladatban melyik szot nem kelett irni sehova??
  • windrunner
    jó hát én a kuutyásra gondoltam
  • Nuki
    szegény kutyát nem is vettél föl, pedig tudott még külföldiül is :((

-Matáv tudakozó plusz tessék?
    -Kié legyen a következő kör?
    -???
  • Nuki
    utolsó szó because volt.... :D
  • windrunner
    az utolsó szó foregin volt...:D
  • Nuki
    németeseknek mondom, ha a német is ugyanolyan színvonal lesz mint az angol, akkor NO PARA!!!4 :)
  • Nuki
    meg mi is :DDD
    nálunk az angol már nagyon lazán ment le, érezni lehetett hogy hétvége közeleg, és gyakorlatilag utolsó vizsga :P
    (najó ezután biosz-kémia kinek mi, de azért kedélyes volt)
    én a leveleket 15perc alatt megírtam, és úgy néztek rám, mintha maga a sátán lettem volna :D
  • raven87
    holnap
  • nyalokaa
    om pont hun nézz körül okoska....:/
  • mrbaba
    sziasztok! meg tudjátok mondani a mai angol megoldása mikor lesz fönt?
    köszi!