29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
és ha már belekötünk Rommel két "m" :D -
dik...lájt vót ijen buta^^ (bocsika)
jee igen Afrikakorps de mindegy vizipipázás közben ojan egyformák :DD
nem kell nagyon szidni mást, 40szot tényleg nehéz elrontani dehát senki sem tökéletes...én egyedül a hosszuval bajlodtam mert nem vittem német-magyart és nem értettem minden iránypontot :) -
Félreértelmezés rox. -.- -
Romel #18915 A lúzerek :D Mit rontottatok el 40 szóval? Nemtom ki: Sivatagi patkány (Desert Rat) Sir Bernard Montgomery volt. Rommelék Sivatagi Rókák voltak (Desert Fox). -
A rövidet én is elcsesztem. :\ -
Sikerült elk*rnom a németet. F*szom levél!
-
senki nem volt emelt németen?? -
ja a titkos Petrikes kommunális tudatunkkal eljuttattuk egymáshoz az informáciokat :P -
Nuki #18910 ja hogy összebeszéltetek, ahamm :D -
Nálunk a nagymamát a kórházban kellett meglátogatni általában. :D -
egyedül a levél volt parás, nálunk a rövid levélnél 2 terembe összesen (kb 20gyerek) mind azt irta hogy a nagymamájához ment hétvégén, összesen kb 3 különbözö indokkal. Kicsit sem fog a tanár elgondolkodni :) -
szitya01 #18907 Az első résznél tényleg el lehetett aludni, nekem meg hétfőn fizika. -
Parázok? :D Jó vicc. Még annyira se, mint a némettől. -
Nuki #18905 külömbözetit kellett volna tennie mert 4 évig tanulta. :) -
hehe elörehozott biosz :P
te mit csináltál o nagy sivatagi patkány?:DD (ne vedd komojan) -
Romel #18903 Ne parázz, infóra 2 órát készültem tavaly. Az is abból állt, hogy msneztem :D -
Romel #18902 Akkor további jó kínlódást annak, aki lusta volt tavaly előrehozottat csinálni! ;) -
Nuki #18901 nekem emelt kémia, übereljetek
-
Nekem még jővőhéten info is lesz.:| -
Romel #18899 Gyerekek! Szép volt, jó volt, vége van. A mai német vicc volt :D. Első résznél háromnegyed órát unatkoztam... rajzolgattam a pótlapra. Aztán a többi :D ehh. Tudjátok milyen szép graffiti tervet készítettem? Szépen beraktam a borítékba, remélem tanárnőmnek tetszeni fog.
Sikert, erőt kívánok mindenkinek a szóbelikhez. Addig is pihenjetek, igyatok - felén túlvagyunk! -
Nuki #18898 köszi :)
angolban nem emlékszem, mert nem néztem meg (eflelejtettem:P)
állítólag 60 és 110 szavt kellett írni, nekem olyan 60-150 összejött negyed óra alatt, és be tudtam fejezni az egészet... egyedül én voltam ilyen hülye hogy végeztem és kimentem ilyen korán??? :D -
azért jobzi ez a tanár is h pénztkér érte(lehet nemis tanár)...selján jános bácsi nemtom hanyadik éve dolgozza ki a tételeket és rakja fel internetre de elég megbízható forrásvolt és moostis az...ráadásul ingyen csinálja....
éés igen megvan a kettes matekbol:P...nemmondommeg hányponttal mer naonégő de majdnem szobelilett belőle:P....hétfőtől intenzív emelttöritanulás...! -
dezsiszabi #18896 on
tényleg nem volt nehéz a német. időelosztás gagyi volt.
off
vki írta itt korábban, hogy feltalálták az elektront.
az elektront nem feltalálták, hanem felfedezték. ;)
(egyébként nem flame miatt mondom :)) -
Mondjuk azzal csesztem el az időt, hogy szótárazgattam, még azt is megkerestem amit tudtam, hogy biztosra mennjek. :D -
Úgy úgy, és asszem igen, egy óra volt rá. -
40-50 szavas, illetve 80-100 szavas volt. -
Nuki #18892 Nektek is két 'levél' volt és egy óra? -
Így van. :D
Csak az időelosztás volt gagyi..
Olvasott szövegértésre egy óra... Azt hittem ott alszok el.
Levélre meg lehetett volna több is, bár kész lettem így is. -
Nuki #18890 első németest halhattuk :D
mindjárt jön a többi -
szitya01 #18889 Nah vége a németnek is, nem volt nehéz, a hallott szöveg is könnyű volt. -
Mirk #18888 hát 5ös meglesz ahogy nézem... -
Ok, szaladok. -
Hat nemtudom, de mint felugyelotanar megnezve a feladatlapokat szerintem remkonnyu volt.- -
lord nihilus #18885 gondolom itt :) -
Mirk #18884 ja megvan -
Mirk #18883 holvan angol megoldókulcs? -
Nuki #18882 igen, matekot előről :D
[többi nem számít ^^]
najó meg kémia, de az még nem fojt le. -
Nuki #18881 ez így van, igazat adok :)
Mellesleg aki angolból írt, megnézte a megoldókulcsokat? Emlékeztek ti arra hova melyik betűt írtátok?! :D
Hát ezektől sajnos nem lettem okosabb és nem-nagyon tudom megtippelni hanyas lett... -
Végre túl vagyok minden írásbeli érettségi vizsgán. Most izzítom be az időgépet. :D -
Nuki #18879 lányok személyekedni privátban kell, a nép nem kiváncsi erre!!!
dejó érettségi óta első jól kialudt napom!!! :D