29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nyalokaa #18958 ha reálak nehezebbek, kémia is..!! -
Hehe. Remélem azért a kémián nem nehezitettek, mert igyis nagyjábol tudom csak megoldani a feladatokat.
De szerencsére másznom nem kell sokat, a suli ahova megyek ott van 2 sarokra az enyémtöl :) -
JancsiPapa #18956 Holnap emelt kémia, óhogyazaza
-
szitya01 #18955 A matekon és a fizikán tuti. Sztem a törin nem sokat. De nekem is a matek meg a fizika számít a matekot el is csasztem(de lehet h meglesz az ötös) a fizikát remélem nem. -
nyalokaa #18954 fizika :@ hát kurvára nehezebb volt, mint tavalyiak az tuti. annyit készültem.. és lehet nincs is meg 90% 

ugye h nehezitettek matekon töri fizikán idén???!!?!! (középsz.) -
szitya01 #18953 Én is közép fizikát írtam. Azt sem mondom hogy nehéz volt de könnyű sem. De inkább a nehezebb fele húz :) Az a lényeg ez is megvan. 1 hónap pihi.:) -
Giggs11 #18952 Átragasztott időtartam
Kibaszott nehéz volt
Vajon közepet irtam?
-
Giggs11 #18951 sztem meg kuva nehéz volt a közép fizika
-
De látod-látod, nem tanultam - nemis izgultam :D -
Nuki #18949 könnyen beszél az aki versenyt nyert xD -
Ez a sok tanulás hátránya, sok izgulás. Inkább indulj az "esélytelenek nyugalmával" 
sok szerencsét
-
nyalokaa #18947 bazdmeg annnyit tanultam fizikára és mégis félek mint a szar 

-
google
okm.hu -
Szevasztok! A matek érettségit le tudom valahonnan tölteni? Előre is kössz a segítséget! -
Eddig nyelvhelyességböl voltam a legjobb de most ugy elb*sztam ahogy illik! örülök ha abbol a 60%meglesz
-
most öszintén aki részenként nem tud elérni 20%ot (ami 4-10pont) az igazán nem tanult még németet vagy nem ment be:DDD -
24 ponttól kettes, mielőtt valaki megkérdezné (persze ebben nincs benne a szóbeli vizsga). -
szitya01 #18941 Fent van a német megoldása. Nekem a nyelvhelyesség kivételével nagyon jó lett minden, de azt nagyon elcsesztem pár pontot kapartam csak össze. -
Hat igen ennyi erovel en mar scientist is lehetnek vagy mi :P -
Nuki #18939 Tudom azért írtam ;)
mellesleg mondjuk azt a részét, ami lexikális tudás csak igazán, ilyenek hogy "melyik csillagnak,galaxisnak,bolygónak,üstökösnek mi a neve", meg "bolygók-holdak-egyéb objektumok esetén krátereik neve", arra ráfogták hogy földrajz...vagy rosszul gondolom? :P
Tudom, igazából Csillagászatnak (vagy valami ehhez hasonló, diplomatikusabb nevűnek) kellene hívnom, és ugyanolyan butaság mint mondjuk amikor angliában a népek a fizikára, kémiára, biológiára rámondják hogy "science"... :P
Bár ezeket is mind-mind szét lehetne mégjobban tagolni, mint egy atomot (pl.: kémiát: szervetlen, és zserves kémiára, fizikai kémiára, biokémiára, stb...)
-
Nagy részben az. -
Nuki #18937 ja akkor egyetem nem is? -
Egyikhez sem értek.. :D Azt tudom hogy mit hol keressek, így bízom benne, hogy írásbelivel elérek egy négyest, ha kihúzok valami picsa tételt :p -
Nuki #18935 pedig infósnak tudnia kéne hogy a csillagászat nem (csak) fizika... hogy értesz te a számítógépekhez, he? :D -
Én nem érettségizek fizikából, tehát tőlem elég legyen ennyi is, értem? :D -
Nuki #18933 utazhatna pár napot... xD
mellesleg kiegészítettem mondanivalóm :] -
Nah ja, majd brúszvilisz szétrobbantja mert útban van a kutatásoknak.. np, megoldjuk, leleményesség rox :@ -
Nuki #18931 ott a pont ^^
mostmár valami apró ojjektum a nap körül?
már le is fokoszták szegénykémet :,(
szerk: de a belekötős fajtádba, csakhogy belekössek: attól még hogy valami NEM bolygó, nem lehet neki holdja? -
1 -
A plútó nemis bolygó, ilyen kérdés nemvárható bazmeg: D -
Nuki #18928 18-15 és tanár?! mivan?! te amolyan gyakorlaton lévő tanárbácsi vagy? -
Nuki #18927 hány holdja van a plútónak?
-
emelt földrajz :P -
Attol meg a tanar is ember szoval nem baxtatni :D -
lol! oké ezt nagyon benyaltam
-
#18886 -
jaja az tény, erre mondjuk nagyon figyeltem. én mindig szorenddel rontom el ha rontok. de csak egy kérdés: hogyhogy éretségizel ha ELTE-re jársz? o: -
Én is 20 perc alatt megírtam:D Sőt még sztem túl is teljesítettem a feladatom:D Néztem, hogy a többiek mennyit baszakodnak vázlattal meg mindennel...Megbukni nem fogok szóval csak a jövőheti fizika meg biosz emeltet kell jólegyen és készvok:D -
Hat, pl. ott el lehetett rontani, hogy nem mult idoben irtad... -
:o
Nekünk adtak n/m és m/n szótárakat is. Szép nagy dögöket. :D