29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• nyalokaa
    ha reálak nehezebbek, kémia is..!!
  • light00
    Hehe. Remélem azért a kémián nem nehezitettek, mert igyis nagyjábol tudom csak megoldani a feladatokat.
    De szerencsére másznom nem kell sokat, a suli ahova megyek ott van 2 sarokra az enyémtöl :)
  • JancsiPapa
    Holnap emelt kémia, óhogyazaza
  • szitya01
    A matekon és a fizikán tuti. Sztem a törin nem sokat. De nekem is a matek meg a fizika számít a matekot el is csasztem(de lehet h meglesz az ötös) a fizikát remélem nem.
  • nyalokaa
    fizika :@ hát kurvára nehezebb volt, mint tavalyiak az tuti. annyit készültem.. és lehet nincs is meg 90%

ugye h nehezitettek matekon töri fizikán idén???!!?!! (középsz.)
  • szitya01
    Én is közép fizikát írtam. Azt sem mondom hogy nehéz volt de könnyű sem. De inkább a nehezebb fele húz :) Az a lényeg ez is megvan. 1 hónap pihi.:)
  • Giggs11
    Átragasztott időtartam
    Kibaszott nehéz volt
    Vajon közepet irtam?
  • Giggs11
    sztem meg kuva nehéz volt a közép fizika
  • light00
    De látod-látod, nem tanultam - nemis izgultam :D
  • Nuki
    könnyen beszél az aki versenyt nyert xD
  • light00
    Ez a sok tanulás hátránya, sok izgulás. Inkább indulj az "esélytelenek nyugalmával"
    sok szerencsét
  • nyalokaa
    bazdmeg annnyit tanultam fizikára és mégis félek mint a szar
  • Rage47
    google
    okm.hu
  • joshua
    Szevasztok! A matek érettségit le tudom valahonnan tölteni? Előre is kössz a segítséget!
  • light00
    Eddig nyelvhelyességböl voltam a legjobb de most ugy elb*sztam ahogy illik! örülök ha abbol a 60%meglesz
  • light00
    most öszintén aki részenként nem tud elérni 20%ot (ami 4-10pont) az igazán nem tanult még németet vagy nem ment be:DDD
  • gameplusz
    24 ponttól kettes, mielőtt valaki megkérdezné (persze ebben nincs benne a szóbeli vizsga).
  • szitya01
    Fent van a német megoldása. Nekem a nyelvhelyesség kivételével nagyon jó lett minden, de azt nagyon elcsesztem pár pontot kapartam csak össze.
  • gameplusz
    Hat igen ennyi erovel en mar scientist is lehetnek vagy mi :P
  • Nuki
    Tudom azért írtam ;)
    mellesleg mondjuk azt a részét, ami lexikális tudás csak igazán, ilyenek hogy "melyik csillagnak,galaxisnak,bolygónak,üstökösnek mi a neve", meg "bolygók-holdak-egyéb objektumok esetén krátereik neve", arra ráfogták hogy földrajz...vagy rosszul gondolom? :P
    Tudom, igazából Csillagászatnak (vagy valami ehhez hasonló, diplomatikusabb nevűnek) kellene hívnom, és ugyanolyan butaság mint mondjuk amikor angliában a népek a fizikára, kémiára, biológiára rámondják hogy "science"... :P
    Bár ezeket is mind-mind szét lehetne mégjobban tagolni, mint egy atomot (pl.: kémiát: szervetlen, és zserves kémiára, fizikai kémiára, biokémiára, stb...)
  • Sadist
    Nagy részben az.
  • Nuki
    ja akkor egyetem nem is?
  • hen-tes
    Egyikhez sem értek.. :D Azt tudom hogy mit hol keressek, így bízom benne, hogy írásbelivel elérek egy négyest, ha kihúzok valami picsa tételt :p
  • Nuki
    pedig infósnak tudnia kéne hogy a csillagászat nem (csak) fizika... hogy értesz te a számítógépekhez, he? :D
  • hen-tes
    Én nem érettségizek fizikából, tehát tőlem elég legyen ennyi is, értem? :D
  • Nuki
    utazhatna pár napot... xD
    mellesleg kiegészítettem mondanivalóm :]
  • hen-tes
    Nah ja, majd brúszvilisz szétrobbantja mert útban van a kutatásoknak.. np, megoldjuk, leleményesség rox :@
  • Nuki
    ott a pont ^^
    mostmár valami apró ojjektum a nap körül? már le is fokoszták szegénykémet :,(

szerk: de a belekötős fajtádba, csakhogy belekössek: attól még hogy valami NEM bolygó, nem lehet neki holdja?
  • gameplusz
    1
  • hen-tes
    A plútó nemis bolygó, ilyen kérdés nemvárható bazmeg: D
  • Nuki
    18-15 és tanár?! mivan?! te amolyan gyakorlaton lévő tanárbácsi vagy?
  • Nuki
    hány holdja van a plútónak?
  • szoltan
    emelt földrajz :P
  • gameplusz
    Attol meg a tanar is ember szoval nem baxtatni :D
  • light00
    lol! oké ezt nagyon benyaltam
  • Fujiryu
  • light00
    jaja az tény, erre mondjuk nagyon figyeltem. én mindig szorenddel rontom el ha rontok. de csak egy kérdés: hogyhogy éretségizel ha ELTE-re jársz? o:
  • Fujiryu
    Én is 20 perc alatt megírtam:D Sőt még sztem túl is teljesítettem a feladatom:D Néztem, hogy a többiek mennyit baszakodnak vázlattal meg mindennel...Megbukni nem fogok szóval csak a jövőheti fizika meg biosz emeltet kell jólegyen és készvok:D
  • gameplusz
    Hat, pl. ott el lehetett rontani, hogy nem mult idoben irtad...
  • hen-tes
    :o
    Nekünk adtak n/m és m/n szótárakat is. Szép nagy dögöket. :D