29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Nuki
    mások is ezt mondják a vegyészetre, vegyiiparra. Elmondom mi a helyzet, lgealábbis azt hogy én hogy éltem át :)

Nem tartoztam azok közé a magasan motivált emberek közé, akik azért mentek kémiás szakközépbe mert szerették a kémiát. Én azért mentem oda, mert nem kellett írásbeliznem. Azt mondták infós ne, mert telített szakma. Jó legyen mondjuk a kémia azzal nincs semmi bajom (lehettem volna még abban az iskolában környezetvédő, de az előítéletes volt(am), tudod greenpeace, meg ilyenek:D). 1-2 év alatt teljesen beleszerettem, de mondjuk ehhez olyan társaság kell akik...khm... ezt nem fejteném ki bővebben mit csinálunk (és mit nem:D ugye light? ) az a lényeg, hogy én útközben szerettem bele, és mindegy hogy milyen nehéz, hogy szopatós, hogy geci, én szeretem azt amit tanulok, és egyetemen is így fogok továbbmenni. Remélem ott is megmarad ez ;)
  • magus
    én is amúgy, egyfajta gondolkodást adott, de olyan szinten megőrülnék mint amit az infosok csinálnak
  • Nuki
    midnenesetre én örülök hogy tanultam, habár nem annyira vérre menően mint az informatikusok... :)
  • magus
    szerintem marha jó dolog ez a pascal (meg úgy általában a programozás), megtanít logikusan gondolkodni, és ez nagyon fontos, főleg a reál (matek-fizika-kémia) tantárgyaknál ^^

mwaha, bejutsz valahova aztán felvágod az ereidet mert ezt mondtad : D legalábbis az összes infós a pokolba kívánja a programozást most így vizsgaidőszak előtt -.-
  • ryhdeksan
    gyerekjáték:)
  • Nuki
    Mennyire voltál ott te OMTV-n vagy/és SZÉTV-n? :D
  • JancsiPapa
    Szolnok, Gépipari.
  • Nuki
    hol írtad meg? :)
    én nekem hogy felvegyenek, 90%-nál jobbnak kell lennem (írásbeli+szóbeli) úgyhogy igyekeztem túlhajtani magam, most jólesik a semmittevés :)

#18989: az jó, mi általános iskolában fél tanévig tanultuk kábé, és naggyából ciklusokig eljutottunk...^^
    szerintem marha jó dolog ez a pascal (meg úgy általában a programozás), megtanít logikusan gondolkodni, és ez nagyon fontos, főleg a reál (matek-fizika-kémia) tantárgyaknál ^^
    (ezt így civilként mondom:)
  • JancsiPapa
    Itt ugyanez ;)
    Sokat kínlódtam, de ötös mindenképpen meglesz :))
  • macleod2005
    Fasza lesz holnap az emelt info,4 nap alatt tanultam meg pascalozni , de tuti hogy az adatbáziskezelésbe lesz a csavar...
  • jAsOn VoOrHeEs
    Jah, ok köszi. Ezt már megtaláltam, csak nem vettem észre, hogy a feladatlap alatt ott van a forrásfájlnak a linkje is.
  • Rage47
    sztem ez a cím kint lehetne bannerban is:)
  • light00
    innen
  • jAsOn VoOrHeEs
    A tavalyi és a tavaly előtti informatika középszintű írásbeli feladatsorainak a forrásfájl-jai nincsenek meg valakinek? Vagy esetleg valahonnan letölthetőek?
  • Nuki
    Emelt kémián is túl vagyok, nagyon jót tett hogy előző két nap töltögettem előző emelt szinteket... jóra számítok, meglátjuk hogy mi is jön ebből össze :)
  • Mirk
    igen kijavította

remélem a középszint nem lesz szivatós mert arra megyek pénteken:/
  • fravik
    holnap emelt info remélem nem lesz nehéz (nagyon). Bár eddig úgy néz ki, hogy a középszintű vizsgák nehezebbre/szivatósabbra sikerültek, mint az emeltek. majd kiderül.
    Mirk, honnan tudod, hogy 91%-os lett? már kijavította a tanárod?

ui: akkor holnap szorítsatok értünk :)
  • gameplusz
    Grat
  • Mirk
    na megvan 91%os lett az angolom király
  • nyalokaa
    a picsába!!! közép fizika geci szivatos volt.. 70% körül leszek, pedig tanultam...
  • light00
    még mindig itt
  • egypszichonauta
    a középszintű angol érettséginek nincs fennt vhol a megoldása?
  • PrasCo
    Szubjektív, de én úgy vettem észre, hogy azért valamivel nehezebb volt. 2005-ös és 2006-os emelt feladatlapokon "treníroztam", azok nem izzasztottak meg ennyire.
    Persze lehet, nem volt nehezebb, csak a téma volt kicsit seggrecsapósabb, úgy vettem észre, jobban rágyúrtak a modern fizikára.
  • light00
    Köszi szépen^^
  • szitya01
    Emelt fizika mennyivel nehezebb volt mint az eddigi években?
  • JancsiPapa
    Btw boldog szülinapot :)
  • JancsiPapa
    A kémiásra válaszolt ;)
  • PrasCo
    Emelt fizikáztam.

Gyász.
    :D
    Hogy nem lesz meg a 60%, az is ziher... :\
  • Nuki
    a ajavítást várja te !!:D
  • Nuki
    szegény te úgy sajnállak!!4 én a középmatekot szúrtam el nagyon!!4
  • light00
    emelt matekot? minek várod kedden volt
  • Nuki
    jajjdevárommár :D
  • JancsiPapa
    Matek (emelt matek) egyszerű volt, egy feladatot totál elnéztem (7 pont), így is 94%-os lesz sztem...
    A frászt nehéz :ASD
  • light00
    köszi ^^
  • nyalokaa
    hát akkor sok sikert neked, nekem meg sok sikert h jol javitsa ofö a fizikám :P
  • nyalokaa
    ne..
  • light00
    Sajnos késö, idepöfékeltem magam köré, nekem csak az a lényeg hogy ne karo legyen (...szétv harmadik :D), de azért presztizsböl probálok összevarázsolni egy 4es 5öst.
  • nyalokaa
    ne..
  • nyalokaa
    na haragudj de ne rozsaszin felhöben ücsörészve várd a kémia éreségit:D
  • light00
    jajde fel tudod viditani az embert :D