29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nuki #18998 mások is ezt mondják a vegyészetre, vegyiiparra. Elmondom mi a helyzet, lgealábbis azt hogy én hogy éltem át :)
Nem tartoztam azok közé a magasan motivált emberek közé, akik azért mentek kémiás szakközépbe mert szerették a kémiát. Én azért mentem oda, mert nem kellett írásbeliznem. Azt mondták infós ne, mert telített szakma. Jó legyen mondjuk a kémia azzal nincs semmi bajom (lehettem volna még abban az iskolában környezetvédő, de az előítéletes volt(am), tudod greenpeace, meg ilyenek:D). 1-2 év alatt teljesen beleszerettem, de mondjuk ehhez olyan társaság kell akik...khm... ezt nem fejteném ki bővebben mit csinálunk (és mit nem:D ugye light?
) az a lényeg, hogy én útközben szerettem bele, és mindegy hogy milyen nehéz, hogy szopatós, hogy geci, én szeretem azt amit tanulok, és egyetemen is így fogok továbbmenni. Remélem ott is megmarad ez ;)
-
én is amúgy, egyfajta gondolkodást adott, de olyan szinten megőrülnék mint amit az infosok csinálnak -
Nuki #18996 midnenesetre én örülök hogy tanultam, habár nem annyira vérre menően mint az informatikusok... :) -
szerintem marha jó dolog ez a pascal (meg úgy általában a programozás), megtanít logikusan gondolkodni, és ez nagyon fontos, főleg a reál (matek-fizika-kémia) tantárgyaknál ^^
mwaha, bejutsz valahova aztán felvágod az ereidet mert ezt mondtad : D legalábbis az összes infós a pokolba kívánja a programozást most így vizsgaidőszak előtt -.- -
ryhdeksan #18994 gyerekjáték:) -
Nuki #18993 Mennyire voltál ott te OMTV-n vagy/és SZÉTV-n? :D -
JancsiPapa #18992 Szolnok, Gépipari. -
Nuki #18991 hol írtad meg? :)
én nekem hogy felvegyenek, 90%-nál jobbnak kell lennem (írásbeli+szóbeli) úgyhogy igyekeztem túlhajtani magam, most jólesik a semmittevés :)
#18989: az jó, mi általános iskolában fél tanévig tanultuk kábé, és naggyából ciklusokig eljutottunk...^^
szerintem marha jó dolog ez a pascal (meg úgy általában a programozás), megtanít logikusan gondolkodni, és ez nagyon fontos, főleg a reál (matek-fizika-kémia) tantárgyaknál ^^
(ezt így civilként mondom:) -
JancsiPapa #18990 Itt ugyanez ;)
Sokat kínlódtam, de ötös mindenképpen meglesz :)) -
Fasza lesz holnap az emelt info,4 nap alatt tanultam meg pascalozni
, de tuti hogy az adatbáziskezelésbe lesz a csavar...
-
Jah, ok köszi. Ezt már megtaláltam, csak nem vettem észre, hogy a feladatlap alatt ott van a forrásfájlnak a linkje is.
-
sztem ez a cím kint lehetne bannerban is:) -
innen -
A tavalyi és a tavaly előtti informatika középszintű írásbeli feladatsorainak a forrásfájl-jai nincsenek meg valakinek? Vagy esetleg valahonnan letölthetőek? -
Nuki #18984 Emelt kémián is túl vagyok, nagyon jót tett hogy előző két nap töltögettem előző emelt szinteket... jóra számítok, meglátjuk hogy mi is jön ebből össze :) -
Mirk #18983 igen kijavította
remélem a középszint nem lesz szivatós mert arra megyek pénteken:/ -
holnap emelt info
remélem nem lesz nehéz (nagyon). Bár eddig úgy néz ki, hogy a középszintű vizsgák nehezebbre/szivatósabbra sikerültek, mint az emeltek. majd kiderül.
Mirk, honnan tudod, hogy 91%-os lett? már kijavította a tanárod?
ui: akkor holnap szorítsatok értünk :) -
Grat
-
Mirk #18980 na megvan 91%os lett az angolom király -
nyalokaa #18979 a picsába!!! közép fizika geci szivatos volt.. 70% körül leszek, pedig tanultam... -
még mindig itt -
a középszintű angol érettséginek nincs fennt vhol a megoldása? -
Szubjektív, de én úgy vettem észre, hogy azért valamivel nehezebb volt. 2005-ös és 2006-os emelt feladatlapokon "treníroztam", azok nem izzasztottak meg ennyire.
Persze lehet, nem volt nehezebb, csak a téma volt kicsit seggrecsapósabb, úgy vettem észre, jobban rágyúrtak a modern fizikára. -
Köszi szépen^^ -
szitya01 #18974 Emelt fizika mennyivel nehezebb volt mint az eddigi években? -
JancsiPapa #18973 Btw boldog szülinapot :) -
JancsiPapa #18972 A kémiásra válaszolt ;) -
Emelt fizikáztam.
Gyász.
:D
Hogy nem lesz meg a 60%, az is ziher... :\ -
Nuki #18970 a ajavítást várja te !!:D -
Nuki #18969 szegény te úgy sajnállak!!4 én a középmatekot szúrtam el nagyon!!4 -
emelt matekot? minek várod kedden volt
-
Nuki #18967 jajjdevárommár :D -
JancsiPapa #18966 Matek (emelt matek) egyszerű volt, egy feladatot totál elnéztem (7 pont), így is 94%-os lesz sztem...
A frászt nehéz :ASD -
köszi ^^ -
nyalokaa #18964 hát akkor sok sikert neked, nekem meg sok sikert h jol javitsa ofö a fizikám :P -
nyalokaa #18963 ne..
-
Sajnos késö, idepöfékeltem magam köré, nekem csak az a lényeg hogy ne karo legyen (...szétv harmadik :D), de azért presztizsböl probálok összevarázsolni egy 4es 5öst. -
nyalokaa #18961 ne..
-
nyalokaa #18960 na haragudj de ne rozsaszin felhöben ücsörészve várd a kémia éreségit:D -
jajde fel tudod viditani az embert :D