29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Rage47
    nekem is. annyiból jó, hogy van időd készülni:)
  • Geeryy
    en jun 18.-án szóbelizek, de holnap meg var ram egy info.
  • lord nihilus
    nekünk az érettséginek jún. 27-én :(:(
  • Rage47
    a zh-nak, vagy az érettséginek?
  • ffxi
    mikor lesz már vége ennek az egésznek?
  • grizzly21
    az a gond ezzel, hogy 5 perc alatt betippelem, akkor várnom kell egy egész órát a makróra, hogy azt megint 5 perc alatt betippeljem, és elég 1 választ elcsesznem ahhoz, hogy ne legyen megajánlott, ami pedig ha nincs akkor nincs is értelme, mert vizsgaidőszakban erre nem lesz időm, embert meg nem tudok szerezni aki vizsgázni is elmenne, ott azért rizikosabb kicsit talán mint egy sima zh, nem beszélve arrol hogy valoszinuleg még a kettes sem fog összejönni, igy gyakivre is kéne ember. ami meg plussz pénz is
  • grizzly21
    :))
  • magus
    fizika zh előtt 40 fokos lázam volt, és bemente tippelni, betippeltem egy kettest. igaz ott nem volt számolós példa, csak elmélet. (amúgy nálunk mikrón nem nézik a számolást, de van vagy 10 csoport, esélytelen, hogy találj vkit aki lesúgja). viszont szerintem az évfolyamban nincs olyan ember aki 3x 0 pontos zh-t tippelt volna rajtam kívül mikrón.

a nyári pénzemet már rájöttem h a bme-nek adom...

amúgy az aranyhalak egyetlen egy dologban jobbak mint az ember, a véletlenszerűségben. ők tényleg nem gondolkoznak olyanon, hogy na már túl sok c válasz volt ez legyen b, ezért sokkal jobban teljesítenek, ha vakon vagy sztem nagyobb esélyed van minthogy vmi rémlik de nem vagy biztos benne. (amúgy vérprofi randomszámgenerátort szereztem a telefonomra)
  • I.C.ram
    Az a baj ,hogy nekem mindenképpen kéne a mikro is, hogy bebiztosítsam magam, mert, ha nem lesz 30 kreditem kibasznak ugye :D Mikro nélkül is összejöhet simán, de azért szeretném magam bebiztosítani, meg azért az a 4800 huf se kevés pénz.
  • I.C.ram
    figy bemész. Betippeled kb 5 perc alatt megvan. Amúgy egy kis gondolkodással esetleg kis is tudod zárni a hülyeségeket, és akkor már is 2 vagy 3 közül kell választani, mert azért jóval több esély. Én bejátszom :)

Elméleti résszel elvileg akár a megajánlott jegy is összejöhet. 11 elméleti kérdés van. Darabja 2 pont. 22 pont/zh és 44-től van megájnlott. Azaz az is meglehet :D Bár arra baromi kevés az esély. Ilyen 1 ezred % :D
  • grizzly21
    az a baj hogy nagyon kevés esélye van matematikailag. még ha a kérdéseket el is találod, a számolásokra fölösleges tippelni, mert nézik azt is hogy hogy számoltad ki:(
    én asszem inkább valami más elfoglaltság után nézek holnap mert ez igy esélytelen.
    akinek van kedve megirni az még reggelig jelezhet, sikeres zh esetén magas jutalom várható:))
    //hogy nekem mennyire kivan a f@szom a mikmakkal
  • I.C.ram
    Én holnap bemegyek aztán betippelem az egészet. Hátha összejön.
  • grizzly21
    hát nincs, de sztem a tárgynak se. én a számolosba bele se kezdtem, mert az már nem kellett a kettesért. (amugyse tudtam volna)
  • magus
    vizsga itt sincs, csak kicsit többet kell tanulni, meg van egy csomó számolós példa, aminek amúgy rohadtul semmi értelme.
  • grizzly21
    akkor az nem az, itt "csak" be kellett magolni 29 oldalt/zh, amiből 2 volt és azalapján kapod az évközi jegyet, vizsga sincs.
  • magus
    nekünk picit más : /amúgy 5 kredit a vállgazd
  • grizzly21
    menedzsment és vállgazd, 4 kredit? azt vágom, elsőre sikerült:)
  • magus
    valaki mikro, vállgazd, kémia, fizika ? pls?!

vállgazdból évfolyam 91%-át megkúrták, fizikán a tanár kijelentette, hogy ugye tudom, hogy amit javítottam utólag a tesztben azt emm fgoadja el, a felét javítottam utólag. Mikro meg egyszerűen nem fért bele

ma mindenki engem szopat komolyan
  • grizzly21
    valaki mikmak!? pls!!
  • Nuki
    Ennyire pengén megy a nyelv? =)

Szerintem nem lehet, idegennyelven még alíg van 1-2 tantárgy, azok is csak ilyen hogy matek, történelem, fizika, földrajz. Ráadásul japán egyik között sincs.
  • orkenyid
    A weblapos nekem szerintem majdnem hibátlan lett, paint-el megoldottam a dolgokat :) Exceltbe a régiósat hülyén csináltam. A "melyik mozi nem játszik filmet" kérdést épp nem tudtam :D Amugy az lett volna szerintem hogy azokat kell kiválasztani ami nincs benne a "hely" táblázatba.
    Programozás utolsó 2 feladatára abszolút nem jutott időm, az az előttit meg összekapkodtam de nem biztos hogy úgy kellett volna.
    Mondjuk azt nem értem miért nem lehetett egy normális dev-cpp-t vagy valami hasonlót telepíteni :( Így jegyzettömbbe kellett írkálnom.
  • HunDraco
    hát az előbb nemis az "offisz" álomcsomagra értettem a dolgokat, igaz aztse lehet 100%osan végigvinni, mert úgyis lesz vmi hiba benne
    amúgymeg miközben unatkoztál 40 percet a végén, nyugodtan kinézhetted volna legalább 1 kis részét a programozásnak a help-ből...hamár ilyen szinten vagy
  • fravik
    ja, azt kifelejtettem, hogy kb 40 percet unatkoztam a végén:D
  • fravik
    a weblapszerkesztés nem volt nehéz szerintem, minden le volt írva, a probléma pusztán annyi volt, hogy nem indult az a progi, amit a képkezeléshez választottam...aztán az megjavult, annál nem volt több gáz. Aztán az Excel feladat sem volt nehéz, ott már kicsit meggondolkodtatott a régiós feladat. Az adatbáziskezelésben is volt olyan feladat, amit nem igazán értettem, pl hogy melyik mozik nem játszanak filmeket? melyikek? nekem mindegyik játszik:D a programozás kiértékelését átadom azoknak, akik értenek hozzá:D (remélem a 60% meglesz:) )
  • light00
    Hátte meg mit akarsz a japánnal? Vizsgaelnök nem bezséli? Oo
  • orkenyid
    Nekemis kb annyi kellett volna :)
    Én olyan 60-70%-ra tippelem...
  • HunDraco
    Kinek mi a véleménye az emelt infóról? szerintem nem volt rá elég idő :S legalábbis még kellett volna max fél óra nekem :S így csak reménykedhetek h. több, mint 60% lesz :S
  • timantes
    szeva , segítsetek !

most lesz a szakmai vizsgám , írásbeli , meg szóbeli!!!

Az lenne a kérdésem, hogy irhatom/mondhatom e JAPÁNUL az anyagot ???? ( mert ahoyg olvastam nincs megkötve semmilyen nyelv a szabályzatban )
  • fravik
    hali! sztem az info nem volt (lett volna) olyan vészes, főleg, ha tudnék programozni... mondjuk én a 60%-ra pályázok :)
  • orkenyid
    Hát eléggé...
    Kifutottam az időből, pedig programozás részét tudtam volna :/
  • macleod2005
    Ez az emelt info fájdalmas volt...
  • I.C.ram
    De a netes előadás anyagában szinte semmi nem volt benne. Aztán utólag láttam, hogy a tankönyv is kötelező. D esély nincs rá, hogy 2 kreditért kiadjak 3ezer forintot.
  • grizzly21
    csak amit tanítanak:)
  • I.C.ram
    Írtam hétfőn látás nyelv emlékezet köt vál tárgyból. Nem hazudok, de kevesebb kérdésre tudtam a választ, mint mikrómakróból :D Iszonyat szemét volt szerintem.
  • grizzly21
    ahh na igen, a kib@szott eet tanszék :s
  • 2XP
    Ez nem is igaz :) Én most a matekot jobban szeretem, mint gimiben :) Igaz, a vizsgákat azért kihagynám :D
  • I.C.ram
    Egyetemen mindent megfogsz utálni, amit valaha szerettél :D Ezt garantálom.
  • magus
    műszaki menedzser (ne kérdezd miért)
  • Nuki
    kémia pótzh??? te mit is csinálsz, mi vagy? :P
    (mintha már egyszer kifaggatalak volna úgy emlékszem, csak tudod lyukas az agyam...)
  • magus
    ha megvan iránta a szeretet sokkal könnyebb, pont holnap írok kémia pótzh-t, a pokolba kívánom -.-