29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Talán, mert az volt a jó megoldás? -
csak a 24 pontom legyen meg (matekA2 vizsga):D
másfél óra és kiderül... -
lord nihilus #19196 huhhh...szóbelin még 2 pont és megvan az ötös angol emelt :D
(csendben teszem hozzá h a korábban vitatott töri-karikatúrás feladatban elfogadták nekem az észak-dél ellentétnek az usa-cccp-t) -
nem 480pontos? -
hali
az azért nem egészen úgy van... Itt van egy tervezet, ami valószínűleg lesz
ez alapján már nagyjából láthatod, hogy mi hogy lesz -
Nuki #19193 nem tudom :)
valahol fenn van hogy lesz pontosan az 500 pontos rendszer pontjainak számítása? vagy ez hogy jött? :P (5tantárgy=5db 100%) :) -
mate317 #19192 Hali! Jól számoltam, hogy a 2008as felvételin úgy is lehet max pontszámom, hogy nem teszek emeltszintű érettségit? -
mate317 #19191 Hali! Jól számoltam, hogy a 2008as felvételin úgy is lehet max pontszámom, hogy nem teszek emeltszintű érettségit? -
Nuki #19190 nekem csak azokon van ez rajta amit a saját iskolámban teszek, az emeltekről pontos infhót kaptam... -
Hát mindenkinek más időpont van és más napon:D Szóval sztem nézz utána annak a lapnak a sulidban mert ha nem jókor mész akkor buktad az egészet:D -
Már akinek rajta van. Nekem az összes szóbelinél ez áll: Beosztás folyamatban.
-
A behívót kell vinned, mint írásbelin. Pl. nálunk is 2 különböző napokon van német emelt, szal gondolom infoból is van több nap... -
Alice Sabbat #19186 Már nincs meg a behívóm, az emelt érettségi az sztem központi ugyanazon a napon van. Szerdán vagy Csütörtökön lesz, de már nem emlékszem. Légyszi írjátok meg mikor lesz. -
már nincs meg neki, vagy nem érettségizik ? :D -
söt egyáltalán nem biztos hogy másnak akkor van mint neked. -
pfff... rajta van a behívódon. -
Alice Sabbat #19182 hály , mikor lesz az emelt info szóbeli plz osztáok már meg velem ezt a kecses információt ..... mert most úgy hirtelen elkezdett rédekelni .... -
Nuki #19181 haggyad má', nekem már rég eltűntek az égési sérüléseim :D -
Nuki #19180 a kínszenvedésekből amit itt látok megértem :o -
ahahhahaa, hogy próbálkozna :D -
francba:D
bár ugyis feketefehér a kép a diákomon! :) -
Meg. Igen rövid, és még véletlenül sem szőke :) -
neked meglett? milyen hosszu a hajad? -
Elnézve, Második
[szoipogatja a kisujját]
-
Nana, mások is járnak ám ide :) -
ma nekem is meglett egy iv:)
te lehetsz az elso a forumon akinek meglesz a mikro -
Nuki #19172 Nos Menyhért, valóban félreolvasás történt vala az imént. Elnézését kérem. (ja és hogy nem vártam meg hazafelé menet a ziskolából) -
Meglett a Mikro IVm :) -
ko... Azaz Nuki, mintha énis azt irtam volna, hogy LENNE, de javits ki ha nem...
Nem is tudjátok az igazi nevemet :P
(amugy Matyinak hivnak. De nem ám ez az igazi nevem. Hanem Mátyás)
-
mondjuk ők még csak 12.esek,
de igaz engem is irritál egyetemen a kollégázás, elsőéves kis pöcsök hogy jönnek ahhoz hogy engem lekollégáznak?
(én is elsőéves vagyok, nem azért irtam, az egymásközti kollégázásuk is idegesit) -
Érdekes felvetés I.C.ram úr -
JancsiPapa #19167 akkor aludj, legalább kipihent legyél :) -
Nem nyugszom :D Holnap vizsgázom mechanikából, és semmit nem tudok szinte :D -
JancsiPapa #19165 Nyugi már :)) -
Nem kell semmiféle titulus. Van az embernek neve, azon szólítsuk már egymást. Tényleg agyam eldurran már a sok kollégázós beképzelt köcsögtől. (ezt most nem rátok értettem, hanem akik az egyetemen vannak, és úgy érzik magukat, mintha már egy komoly cégnél 10 éve munkatársak lennénk). -
JancsiPapa #19163 Elvtárs? oO -
Ezt a kollégázást nagyon gyorsan hagyjátok abba. Pöcösm ki van már tőle az egyetemen is. Mindenki kollégáz. :/ -
Nuki #19161 he? :D
én nem értelek pajtás... LENNE ha jelentkeztünk volna rá... de ezzel az erővel magfizikából is mehettünk volna éretségizni ha jelentkeztünk volna rá, valszeg abban is mi lennénk az utolsók az egész érettségi-uborkaszezonban.
Vagy rosszul követem a logikád kolléga?
szerk: tényleg a 3 a legjobb, de úgy hogyha láttad az első kettőt ofkorsz :) -
kocka 3 rulz^^
/on: Az utolso érettségi nap: Szakmai vizsgák. Nekem vegyiparbol lenne, mintahogy Nukinak is :) -
kocka 1 is jó:p