29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Easy Rider #19278 az életben szükséged lehet rá, olvasgatod a hvg-t, és fingod sincs róla, mikor egy szép mondatot olvasol hogy miről is van egyáltalán szó, ha viszont tanultál mikmakot, akkor nagyobb az esély rá, h tudod h mi miért van úgy... -
Ha közgazdász vagy, az sem hülyeség. Egy műszaki infósnak/fizikusnak/vegyésznek viszont fölösleges. -
Az. -
kivéve a mikromakro -
progterv? -
SZTE -
Easy Rider #19272 mivel létezik könyvtárinfo szakirány, ezért kell... hidd el nem hülyeség semmi amit tanulsz, csak okosabb leszel tőle :) -
hova jársz? -
Ilyen nevetséges tárggyal nevezel? Ezzel max egy utolsó előtti helyet csípsz el :D -
Nuki #19269 a sok egyetemista mindeneteket!! (vagy főiskolás, mindegy :P ) -
Kedden szóbeli algebra2, na? :D -
Nuki #19267 :DDD -
most érettségizel? :| omgn00b -
csakhogy ez érettségi topik, én nyertem^^ -
Kedden alga2 vizsga, ismét nyertem -.- -
Nuki #19263 Kedden emelt kémia, előre várom ^^
[pelenkát cserél] -
Kedden mikro vizsga, előre élvezem. -.- -
ebben van vmi, de reménykedem, hogy én is ilyen könnyűnek mondható tételt húzok és nem a könyvtárakat/dokumentumismeret/tájékoztató eszközök,bibliográfiát, mert azok nekem nagyon nehezek.
tiszta b*romság, minek belerakni ilyen dolgokat? mert még a tájékoztató eszközök hagyján, de hogy a könyvtárak...minek?? megint okos volt az az ember, aki kitalálta... komolyan mondom, a bináris számábrázolás, vagy az oprendszer elindulásának folyamata nem okozott akkora problémát, mint az utolsó 3 témakör. bízok abban, hogy nem lehetek olyan szerencsétlen, hogy pont belehúzok:)
majd tájékoztatlak benneteket az eseményekről:)
jó éjszakát mindenkinek!! -
jóhát érted mit keménykedjenek azon hogy tudsz e emailt küldeni, ha belehúzol azért megtudnak szopatni sztem -
köszi! :)
egy kicsit megnyugodtam...
te is és Easy Rider is aránylag olyan dolgokat mondtatok, hogy félelemre, izgulásra semmi (max 1 kicsi) okunk sincs :)
reméljük Szegeden is ilyen kedvesek (és fáradtak) lesznek a vizsgabiztosok!
egyébként nekem 11-re kell menni (azaz fél 11-re), de nem hiszem, hogy addigra ki lennének fáradva:D
még egyszer köszi mindkettőtöknek!! -
orkenyid #19258 Igen, emelt szintű volt :)
Úgy volt hogy 14:00-ra kellett volna menni, de 13:40-kor már behívtak... (a papíron rajta van hogy 30 percel hamarább kell ottlenni!)3-an mentünk be, mindenkinek ellenőrizték az adatait + mindenki húzott egy tételt. Utána volt 20 perc felkészülési idő, de 10 perc múlva már feleltem pedig nem én voltam az első :D
A felelés annyiból állt hogy leültem egy asztalhoz velük szembe, elmondtam pár alap dolgot, majd egy géphez kellett menni. Ők projectoron nézték amit csinálok :) A végén kérdeztek még az internetes vírusokról pár dolgot (hogy lehet megelőzni, stb...), de nagyon bólogattak úgyhogy szerintem nem lett rossz... -
ja, értem :D -
Easy Rider #19256 mert én tavaly voltam :D -
ez komoly? honnan tudod, hogy max pontos lett? -
Easy Rider #19254 én is azt húztam :D de nekem annyira lesz*rták, h felkészülési idő alatt kellett elküldenem a levelet melléklettel, megnézték, mondtam még pár szót az imapról, pop3ról, mime-ről, 5perc alatt végeztem, és max pontos lett... -
nincs kedved egy kicsit mesélni, hogy milyen volt a szóbeli? gondolom emelt szintű, nem? én hétfőn megyek, de nagyon kiváncsi vagyok, hogy vajon milyen lehet. ha van kedved, akkor akár priv-ben is beszélhetünk... előre is köszi :) -
bezzeg én a köcsög buszrendszert... :D -
jah, az primkó dolog. én is azt huztam tavaly -
orkenyid #19250 Hú jó nagy szerencsém volt infoból.. olyan tételt húztam, hogy küldeni kellett egy emailt melléklettel egy címre + pár dolgot ezekről elmondani :) -
másik az h saját tanáraid nemfognak megbuktatni...csak nagyon gáz esetben...a kegyelemkettesed szinte garantált szóbelin -
és angolul szolalsz meg, aárhogyis, 4 pontot megkapsz. Ha már megszolalsz, de hülyeséget is mondasz, négy pontot lazán hozzádvágnak. -
ha felveszed az ünneplődet, megborotválkozol és szépen mosolyogsz akkor kapod meg a 4 pontot.. -
bodg #19246 valaki azt megtudná mondani, h angol szóbelin mire kapon meg azt a 10 % (4p) pl: ha mindegyik témához megtanulok 5-6 mondatot akor már 100%, h megis van?
-
Nuki #19245 legalább tudsz a vegyészektől addig is kérni valamit :P -
nafranc, visszadobta a házim, merthogy nem írtam eleget róla, leírtam minden általános infot, írhatom le neki hogy pontosan hogyan megy az egész képekkel, fasza : / -
...
[befejezte] -
Nuki #19242 fejezzük már be!!4 :D
én csak helyeseltem, ennyi. -
De akkor minek irogatsz hogy "szvsz nem tudsz angolul pedig angol wikin van egy köbméter irat"? hm? -
Nuki #19240 de miért rágódsz ezen? azt mondtad.... láttuk :)
én utánanézek mert bosszant hogy nem találok egy témát :D -
"Amugy google + wiki. Ha pontosan keresel arra ami érdekel, google biztos dob valamit Persze ne csak magyar oldalakon keress :D"
"csak a netet tudom ajánlani sry."
mindössze ennyi a probléma. hogy lehet, hogy van fönt angol wikin anyag, DE nem néztem meg, hanem ráhagytam. (-hagy szenvedjen ö XD)