29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Easy Rider
    az életben szükséged lehet rá, olvasgatod a hvg-t, és fingod sincs róla, mikor egy szép mondatot olvasol hogy miről is van egyáltalán szó, ha viszont tanultál mikmakot, akkor nagyobb az esély rá, h tudod h mi miért van úgy...
  • Sadist
    Ha közgazdász vagy, az sem hülyeség. Egy műszaki infósnak/fizikusnak/vegyésznek viszont fölösleges.
  • Sadist
    Az.
  • grizzly21
    kivéve a mikromakro
  • grizzly21
    progterv?
  • Sadist
    SZTE
  • Easy Rider
    mivel létezik könyvtárinfo szakirány, ezért kell... hidd el nem hülyeség semmi amit tanulsz, csak okosabb leszel tőle :)
  • grizzly21
    hova jársz?
  • Sadist
    Ilyen nevetséges tárggyal nevezel? Ezzel max egy utolsó előtti helyet csípsz el :D
  • Nuki
    a sok egyetemista mindeneteket!! (vagy főiskolás, mindegy :P )
  • 2XP
    Kedden szóbeli algebra2, na? :D
  • Nuki
    :DDD
  • Sadist
    most érettségizel? :| omgn00b
  • Rage47
    csakhogy ez érettségi topik, én nyertem^^
  • Sadist
    Kedden alga2 vizsga, ismét nyertem -.-
  • Nuki
    Kedden emelt kémia, előre várom ^^
    [pelenkát cserél]
  • ivjoe
    Kedden mikro vizsga, előre élvezem. -.-
  • fravik
    ebben van vmi, de reménykedem, hogy én is ilyen könnyűnek mondható tételt húzok és nem a könyvtárakat/dokumentumismeret/tájékoztató eszközök,bibliográfiát, mert azok nekem nagyon nehezek.
    tiszta b*romság, minek belerakni ilyen dolgokat? mert még a tájékoztató eszközök hagyján, de hogy a könyvtárak...minek?? megint okos volt az az ember, aki kitalálta... komolyan mondom, a bináris számábrázolás, vagy az oprendszer elindulásának folyamata nem okozott akkora problémát, mint az utolsó 3 témakör. bízok abban, hogy nem lehetek olyan szerencsétlen, hogy pont belehúzok:)
    majd tájékoztatlak benneteket az eseményekről:)
    jó éjszakát mindenkinek!!
  • magus
    jóhát érted mit keménykedjenek azon hogy tudsz e emailt küldeni, ha belehúzol azért megtudnak szopatni sztem
  • fravik
    köszi! :)
    egy kicsit megnyugodtam...
    te is és Easy Rider is aránylag olyan dolgokat mondtatok, hogy félelemre, izgulásra semmi (max 1 kicsi) okunk sincs :)
    reméljük Szegeden is ilyen kedvesek (és fáradtak) lesznek a vizsgabiztosok!
    egyébként nekem 11-re kell menni (azaz fél 11-re), de nem hiszem, hogy addigra ki lennének fáradva:D
    még egyszer köszi mindkettőtöknek!!
  • orkenyid
    Igen, emelt szintű volt :)
    Úgy volt hogy 14:00-ra kellett volna menni, de 13:40-kor már behívtak... (a papíron rajta van hogy 30 percel hamarább kell ottlenni!)3-an mentünk be, mindenkinek ellenőrizték az adatait + mindenki húzott egy tételt. Utána volt 20 perc felkészülési idő, de 10 perc múlva már feleltem pedig nem én voltam az első :D
    A felelés annyiból állt hogy leültem egy asztalhoz velük szembe, elmondtam pár alap dolgot, majd egy géphez kellett menni. Ők projectoron nézték amit csinálok :) A végén kérdeztek még az internetes vírusokról pár dolgot (hogy lehet megelőzni, stb...), de nagyon bólogattak úgyhogy szerintem nem lett rossz...
  • fravik
    ja, értem :D
  • Easy Rider
    mert én tavaly voltam :D
  • fravik
    ez komoly? honnan tudod, hogy max pontos lett?
  • Easy Rider
    én is azt húztam :D de nekem annyira lesz*rták, h felkészülési idő alatt kellett elküldenem a levelet melléklettel, megnézték, mondtam még pár szót az imapról, pop3ról, mime-ről, 5perc alatt végeztem, és max pontos lett...
  • fravik
    nincs kedved egy kicsit mesélni, hogy milyen volt a szóbeli? gondolom emelt szintű, nem? én hétfőn megyek, de nagyon kiváncsi vagyok, hogy vajon milyen lehet. ha van kedved, akkor akár priv-ben is beszélhetünk... előre is köszi :)
  • I.C.ram
    bezzeg én a köcsög buszrendszert... :D
  • grizzly21
    jah, az primkó dolog. én is azt huztam tavaly
  • orkenyid
    Hú jó nagy szerencsém volt infoból.. olyan tételt húztam, hogy küldeni kellett egy emailt melléklettel egy címre + pár dolgot ezekről elmondani :)
  • Gnome
    másik az h saját tanáraid nemfognak megbuktatni...csak nagyon gáz esetben...a kegyelemkettesed szinte garantált szóbelin
  • light00
    és angolul szolalsz meg, aárhogyis, 4 pontot megkapsz. Ha már megszolalsz, de hülyeséget is mondasz, négy pontot lazán hozzádvágnak.
  • grizzly21
    ha felveszed az ünneplődet, megborotválkozol és szépen mosolyogsz akkor kapod meg a 4 pontot..
  • bodg
    valaki azt megtudná mondani, h angol szóbelin mire kapon meg azt a 10 % (4p) pl: ha mindegyik témához megtanulok 5-6 mondatot akor már 100%, h megis van?
  • Nuki
    legalább tudsz a vegyészektől addig is kérni valamit :P
  • magus
    nafranc, visszadobta a házim, merthogy nem írtam eleget róla, leírtam minden általános infot, írhatom le neki hogy pontosan hogyan megy az egész képekkel, fasza : /
  • light00
    ...

[befejezte]
  • Nuki
    fejezzük már be!!4 :D
    én csak helyeseltem, ennyi.
  • light00
    De akkor minek irogatsz hogy "szvsz nem tudsz angolul pedig angol wikin van egy köbméter irat"? hm?
  • Nuki
    de miért rágódsz ezen? azt mondtad.... láttuk :)
    én utánanézek mert bosszant hogy nem találok egy témát :D
  • light00
    "Amugy google + wiki. Ha pontosan keresel arra ami érdekel, google biztos dob valamit Persze ne csak magyar oldalakon keress :D"

"csak a netet tudom ajánlani sry."

mindössze ennyi a probléma. hogy lehet, hogy van fönt angol wikin anyag, DE nem néztem meg, hanem ráhagytam. (-hagy szenvedjen ö XD)