Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült a Mûszaki kémia ZH-m, viszont ma írtam egy necces közlekedési rendszerek ZHt félek, hogy furdancs lesz 😛
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
Magántanár sokkal jobb. Lehet, hogy egy picit drágább, de kb. 50x hatékonyabban tanulsz.
A#1
BSC-n jogszabály szerint nicns szigorlat, ha mégis lenne, az azt jelenti, hogy a tanárok csúnyán megszivatnak titeket jogtalanul. Ebbõl is látszik, hogy milyen tetû banda tanít a Corvinuson 😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
marketing erdekes
mikmakkal meg baratkozz meg szopas-.-
bukásom nemtom hány lesz, de analizisbõl muszáj hogy meglegyen az 7 kredit v mennyi, nagyon sok.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egy felsõbbéves mérnökinfós mondta, hogy ritka az olyan aki elsõ félévben nem bukik, de meg lehet csinálni (õ 2-bõl bukott). Igaz õ még nem BSc-s.
Amúgy prog nekem se tûnik nehéznek, bár tény, hoyg suliban nem tanulod meg, de otthon egy kis önszorgalommal menni fog. Számítástudomány alapjai asszem ugyanaz mint nektek a bsz. Elvileg azt 4 félévben tanították. Na ez tényleg teljesen elméleti, és zh-n feladatmegoldás van, amiben az elõadáson leírt bizonyítások kombinálásával kell bizonyítani. Digitális technika nem tûnik annyira vészesnek, pedig még szigorlatozni is kell majd belõle. Anyagtudomány teljesen kémia, a laborok jók, mert érdekesek, bár ne kellene jegyzõkönyvet csinálni. Analízis meg rendkívül absztrakt, nem látom a fényt az alagútban (gyakorlati hasznát😊).
Ennyi az elsõ 3 hetes tapasztalatom, és végre lesz egy rövidebb hetünk, úgyhogy mindenki pihenje ki magát a zh-kra.😊
Amúgy úgy hallottam hogy a villanykarosokat a legtöbb másik karosok nagyképûnek tartják, hogy a saját szakjukat mondják a legnehezebbnek. Eddig még tényleg nem kellett annyit tanulnom, mint egy közlekesnek, de régen végzett gépészek is ezt tartják legszivatósabbnak.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
az is vicc, hogy összesen 1 óra van a héten gép elõtt..
nem csodálom, hogy 1 év mulva kb felére csökken a létszám. csak azt nem tudom hogy örülnék e ha bennmaradnék, most még azt mondom hogy igen.
Algebrából ti mit tanultok?
anal,meg bsz kurvaelméleti és nagy léptékkel haladunk
mikmak meg marketing undorító gazd tárgy
digit meg nagy hablaty
football without ultras is nothing
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
de nagyobb para a micro macro:S ma bennvoltam (Elõzõ héten egyiken sem), és egyszeruen nem is lehet odafigyelni másfél orát ilyen szarra.
még holnap ki kell találnom ezt a sport témát...:S
kockabüfé télleg az, az is van rárva, sok a környékén a koczka 😊))
mellesleg nekem még nem húzták be albiba a netet, énis találtam wift de sajna nem nyitott és a jel is szar.. 😞