Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
ja, hozzátenném amikrotankönyvet szerintem egész Budapesten nem lehet kapni:/ Hal R. Varian

magus
szerda bevinfo es menedzsment

magus
kedd mikro meg matek

á nem fosok

I.C.ram
Na kinek hogy megy az ögyötöm? 😊

Sikerült a Mûszaki kémia ZH-m, viszont ma írtam egy necces közlekedési rendszerek ZHt félek, hogy furdancs lesz 😛
2XP
Meg lehet otthon könyvekbõl is készülni. Az a legolcsóbb.

hehe, gondoltam h tudod ha te mondtad, csak felvázoltam kicsit tágabban, amit mondtál, jobban mondva érveltem mellette 😉

Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!

I.C.ram
Köszi, hogy megmagyaráztad... szvsz rá se jöttem volna magamtól erre 😄
hiszen nem többen vagytok, csak rád figyel a tanár, és nem megy tovább ha nem értesz vmit, so egyetértek

Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!

I.C.ram
Szerintem mindkettõ szart sem ér.

Magántanár sokkal jobb. Lehet, hogy egy picit drágább, de kb. 50x hatékonyabban tanulsz.
celza8807
Helló! valaki tudna nekem segíteni elõkészítõ ügyben? tapasztalatok leírására, véleményekre lenne szükségem a Treff és a BME elõkészítõirõl. FIZIKA emelt szint a cél. még ma kéne döntenem, közel a jelentkezési határidõ vége, és nincs ismerõs ott közvetlenül. plz help me!

A#1

[HUN]FaTaL
Nincs szigorlat BsC-n.

http://goo.gl/gd6Zi5

magus
én is azt hallottam, hogy nincs szigorlatunk (már?)

2XP
De, bsc-s.

Akkor majd el kell beszélgetnem a dékánnal 😊

I.C.ram
Nem lehet, hogy a te szakod nem BSc-s?
I.C.ram
Pedig tuti, hogy nincs. Nálunk külön mondták, hogyha valamelyik tanár ilyesmivel probalkozna, nyugodtan jelentsük a dékáni hivatalnak.
2XP
Tanulányi tájékoztató, és a vezetõ tanárunk szerint is lesz, igaz az egész egyetemen egyedül nekünk, gazdaságelemzõknek. De kezdek kételkedni, hogy jó helyre jöttem-e, a haverjaim más szakokon még semmit sem tanulnak, egész héten buliznak, én meg eddig szinte csak tanultam, már nem is számolom hány röpzh-t írtam meg, a matekot meg a fazekas spec matekosaira szabták, örülök, ha óránként egy oldalt fel tudok fogni a könyvünkbõl (alegbrából már ki kellett kölcsönöznöm egy elte matematikusoknak szóló könyvet, mert még abban is érthetõbb, emberi nyelven van leírva az anyag). Ha így folytatom vmelyik pszichiátrián kötök ki. Ez nem elit szak, itt matekzombikat képeznek...

grizzly21
azért a bme-s BSZ csapat se semmi állítolag😄

I.C.ram
Kizárt dolog...

BSC-n jogszabály szerint nicns szigorlat, ha mégis lenne, az azt jelenti, hogy a tanárok csúnyán megszivatnak titeket jogtalanul. Ebbõl is látszik, hogy milyen tetû banda tanít a Corvinuson 😄
grizzly21
inkább, sztem😊

Balo
Tanár azt mondta lesz, de elõfordulhat hogy csak a megszokás beszélt belõle...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

2XP
Nálunk van.

magus
mikmak meg marketing undorító gazd tárgy

marketing erdekes
mikmakkal meg baratkozz meg szopas-.-

I.C.ram
BSC-n nincs szigorlat. 😊
grizzly21
hát nemtom, én pl még otthon egy szót sem tanultam, lehet hogy lassan el kéne kezdeni😊
bukásom nemtom hány lesz, de analizisbõl muszáj hogy meglegyen az 7 kredit v mennyi, nagyon sok.

Sadist
Pedig analízisnek sok gyakorlati alkamazása van, fõleg fizikai jelenségeknél. Bár átlag ember nem valószínû, hogy valaha is használni fogja.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balo
Én kiváncsi vagyok mibõl lesz keresztem😊
Egy felsõbbéves mérnökinfós mondta, hogy ritka az olyan aki elsõ félévben nem bukik, de meg lehet csinálni (õ 2-bõl bukott). Igaz õ még nem BSc-s.

Amúgy prog nekem se tûnik nehéznek, bár tény, hoyg suliban nem tanulod meg, de otthon egy kis önszorgalommal menni fog. Számítástudomány alapjai asszem ugyanaz mint nektek a bsz. Elvileg azt 4 félévben tanították. Na ez tényleg teljesen elméleti, és zh-n feladatmegoldás van, amiben az elõadáson leírt bizonyítások kombinálásával kell bizonyítani. Digitális technika nem tûnik annyira vészesnek, pedig még szigorlatozni is kell majd belõle. Anyagtudomány teljesen kémia, a laborok jók, mert érdekesek, bár ne kellene jegyzõkönyvet csinálni. Analízis meg rendkívül absztrakt, nem látom a fényt az alagútban (gyakorlati hasznát😊).

Ennyi az elsõ 3 hetes tapasztalatom, és végre lesz egy rövidebb hetünk, úgyhogy mindenki pihenje ki magát a zh-kra.😊

Amúgy úgy hallottam hogy a villanykarosokat a legtöbb másik karosok nagyképûnek tartják, hogy a saját szakjukat mondják a legnehezebbnek. Eddig még tényleg nem kellett annyit tanulnom, mint egy közlekesnek, de régen végzett gépészek is ezt tartják legszivatósabbnak.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

grizzly21
igen, ezzel egyetértek.
az is vicc, hogy összesen 1 óra van a héten gép elõtt..
nem csodálom, hogy 1 év mulva kb felére csökken a létszám. csak azt nem tudom hogy örülnék e ha bennmaradnék, most még azt mondom hogy igen.

I.C.ram
Nekem is van egy-két elvetemült tárgyam. 😄 Pl Minõségügy a közlekedésben 😄
2XP
Marketing tényleg hülyeség, viszont ha a mikot, makrot nem ovodás szinten tanulnátok, akkor jóval pozitvíabb véleménnyel lennél róluk.
Algebrából ti mit tanultok?

áhh sztem prog-on kívül összes tárgy elég para
anal,meg bsz kurvaelméleti és nagy léptékkel haladunk
mikmak meg marketing undorító gazd tárgy
digit meg nagy hablaty

football without ultras is nothing

[HUN]FaTaL
valaki fórumozik az ELTE-IKról?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

oda-e a! így van már ez.

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

grizzly21
te is oda-e? 😮)

akkor üdv a klubban 😊

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

grizzly21

grizzly21
bmeinf

hova jártok srácok csak mert sok ismerõs tantárgynevet látok...😊

I.C.ram
Najó de ez csak egy 3 kérdéses röp zh volt 😊
grizzly21
uhha, csak én fogok örülni ha kettesel meglesz a egy két zh? pl bsz leginkább..:S

I.C.ram
Ja jegyet még nem tudom, de erõsen kovergál az 5-ös felé asszem 😄
grizzly21
hát izé, vagy késõbb javitják azt ki gondolom, akkor még nem tudod a jegyet😊

I.C.ram
hogy hanyas vagyok? 😄
grizzly21
jah,
de nagyobb para a micro macro:S ma bennvoltam (Elõzõ héten egyiken sem), és egyszeruen nem is lehet odafigyelni másfél orát ilyen szarra.

grizzly21
hanyas vagy?😄

I.C.ram
Na megvolt az elsõ kémia labor ZH-m 😊
hát bizony nem.. kéne is majd vkitõl jegyzeteket kuncsorogni és utolérni a többieket :\

grizzly21
ejnye nenm járunk digitre? vagy pont h aközben irtad lapiról?😊
még holnap ki kell találnom ezt a sport témát...:S

jaja énis mûfüvesre járok majd, csak még nem értem oda 😊
kockabüfé télleg az, az is van rárva, sok a környékén a koczka 😊))

mellesleg nekem még nem húzták be albiba a netet, énis találtam wift de sajna nem nyitott és a jel is szar.. 😞

grizzly21
értem.
meggondolom még

Balo
Ja akkor lehet. Még nem figyeltem annyira😊