29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
hehe^^
a miénk matekos. Kemény egy ember szobelizett középszinten matekbol a suliban :D -
angolon hogy lehet elérni legkönnyebben azt a 10%-ot? :D mer én beszélni egyáltalán nemtok :P
írásbelit még megis csináltam de szóbeli... hjááj xD -
a mázlisták :D mienk angol magyar töri:S -
a miénk meg töri-magyar szakos lesz :S -
Hehehe.. :D Mi egy matek-fizika szakost kaptunk. Köze nem volt a témákhoz. :D -
Jah és az érettségi elnök pedig egy itthagyott orosz kommunista hölgy.
Erőt egészséget üdvözlés... Akkora dudorral a szeme alatt, mintha lefejelt volna vmi vasajtót...
Jha és magyar-orosz-német-töri szakos:)
-
De legalább van:)
Ma én még nem kerültem sorra, de ki kellett ugyebár öltözni. Na én felvettem egy sötétebb inget, mint amit a divatficamos oszt. társaim váélasztottak.(világoskék:S). Mondván azon kevésbé látszik meg ha beleizzadok.
Na ez az elmélet is bukó:) Mintha leittam volna magam kb 10 l vizzel:) -
Jah és sok sikert akik még nem voltak. :) -
Lol. :D
Nyugi, nálunk is csak egyetlen osztályban van.. Na jó, talán még az egyik info teremben, de tanévek közben sose találkoztam velük működés közben...
De most nagyon sokat segített.. Mielőtt bementem a teremben kezdte felmondani a szolgálatot az Oldspice.. :D -
légkondi?
faxom az elit sulikba:DDDDDDD
Nálunk meg kell elégedni a ventilátorral, ami még akkor se hűt le, ha eléállok.:) -
Első voltam, picit leizzadtam.. :D
De bent már egész jól elvoltam, légkondi, meg ücsörgés.. Néhol kicsit sokat is kellett várni -
dejó neked :p nekem még jövö hét... -
magyar:5 töri:4 info:5 matek:4 német:5
Hamar túlvoltam rajta. És a durva, hogy semmit nem készültem rá.
Töriből kihúztam a nagy földrajzi felfedezéseket.. :Ahah
Sajnos az írásbelim kutya lett, így nem tudtam ötöst elérni.
Na de mind1, túl vagyok rajta! :D -
ryhdeksan #19625 este megyek utolsonak.. -
Huh, hazaértem. Szerdára raktak be, elsönek. Összesen egész szerdán négyen leszünk :DD
Addig is gud lákk mindenkinek! -
Kalozoner #19623 na én itthon, megvolt a "nyitógála", holnap negyedik leszek:D... remélem menni fog:).. mára pedig sok sikert mindenkinek meg holnapra is egy kalappal... -
Olvastam. Egyébbként meg ismerem a srácot... Igaz nem túl mélyen, párszor beszéltünk. Ugyanannál a tanárnál tanulunk. Vagyis ő csak tanult. Asszem azóta lediplomázott. -
Ricco87 #19621 sok sikert mára mindenkinek -
ja az nemrossz... :D
ez a kínai nyelv meg kultúra mostanában keltette fel az érdeklődésemet amúgy, gondolkodom rajta még hogy akarom-e.
bnőm adott egy könyvet "szólítsatok brad pittnek" címmel, és pont egy ilyen kínait tanuló egyetemista írta a kínai "élményeiről". álat
olvasd el! :) -
Nuki #19619 ez tök jó :)
és ebből hogy fogsz te pénzt keresni? (ha szabad tundunk:P ) -
tök jó
-
Igazából többmindent: Teológiát, filozófiát, Régi és új kínai nyelvet, Etikát, Ikonográfiát, Kinai történelmet, Kalligráfiát, Kínai irodalom történetet, Kínai művészettörténetet, Ázsiai vallásokat és kultúrát... Ilyesmit. -
Nuki #19616 semmit de annyira bejövős ez a vitz :D -
mit ártottak neked a bölcsészek? :)
amúgy nálam rendesen bejönnek a kínai betűk^^ -
Nuki #19614 ez a böcslészeknek szól tiszta szívemből :P [szemét]
Mit mond egy frissen diplomázott, munkanélküli bölcsész, egy szintén friss diplomás bölcsésznek, aki már talált munkát?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-2 Big Mac menüt kólával. -
én vastag állo téglalapokat látok, az jo?
-
Nuki #19612 kiváncsi lennék hogy néz ki a "nagy hadron ütköztető" szó mint olyan, kínai képekkel 
najó így: 大型強子對撞器
(najó ha kockákat láttok az nem az én hibám
)
(forrás wikipedia, haha) -
vmi ilyesmire gondoltam én is :DDD -
Mirk #19610 atomfizikát ókínaiul -
Nuki #19609 wow :D
te mit tanulsz akkor most tulajdonképpen? -
azért az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy az ez előtti érettségik könnyebbek voltak szerintem... mostanra nehezítettek, de lehet hogy csak én látom így -
Nuki #19607 énis első leszek ^^
de én 25-én megyek.... addig meg +egy hét aggódás...
hajráag^^ -
Én előtte meg közben is így beszéltem.
Igaz én voltam az egyetlen aki nem idegeskedett. Én érettségi előtt 2 órával még osztájokközti vallási vitát robbantottam ki! :D
Egyébbként én ugya nem érettségizem, csak vizsgázom. Az idén 17 tárgyból, és a neheze még vissza van. Ma éjel pl 3 tudományos dolgozatot kell megírnom, és 2 nap múlva vizsgázom klasszikus kínai nyelvből. Ne hidd hogy nekem olyan egyszerű az életem. -
Remélem holnap délben már én is így beszélhetek. Elvileg én leszek az első. :D -
Nuki #19604 #19603
azonkívül ha nem tanulnék akkor stresszelnék és rágnám a körmöm könyékig... választhatok :D -
bírom, h mindenki így beszél, aki már leérettségizett... :D -
Érettségire tanulni? Minek? Csak azt kérdezik amit előtte 4 évig vertek a fejetekbe. Én annó semmit nem tanultam. Pedig lett volna okom idegeskedni, mert rajtun próbálták ki az (akkor) új rendszert amit most ti is szívtok, ráadásul abban az évben csomó botrány is volt.
Az érettségi sütemény. Nem tanulni kell, tudni! -
ryhdeksan #19601 sok sikert holnap mindenkinek főleg nekem :D -
Nuki #19600 énis fosok, de csak tanulni tudok, máshogy nem úszhatom meg :\ -
ez az előtárgyfelvétel, ilyenkor bármit felvehetsz, a neptun majd az "igazi" tárgyfelvételkor (szept első hete) kitörli magától aminek nincs meg az előfelvétele