29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Akkor sok szerencsét meg izgulást juliusig, nekem alapesetben 119 pontom lenne idén (a tavalyi 120as határhoz), ha nem lenne versenyeredményem :D -
kretyás #19717 há igen ez szivenütött :}}}}}}
mindegy reménykedek
-
neki asszem tavaly 135 volt a határ, sok buta bölcsész (sry, ha az vagy/leszel :D). -
kretyás #19715 hát figy
134pontos hely nekem az első (BGF )
ha kettővel emelkedik a pont akkor vége... viszont ha 137pontom lett volna akkor ezse lenne gond, igy meg izgulhatok julius végéig...
mondjuk remélem nem megy fel a pont ott -
uhh. Pedig ö is pont azért volt kiakadva, mert "csak" 135 pontja lett... -
kretyás #19713 az
nekem 52pontom lett szóbelin -
Van egy ismerösöm akinek pont ugyanilyen eredménye lett töri emelten...38pontja lett szobelin, amivel 79,66%os lett a törije....véletlen egybeesés? -
jah, Math.floor(); :S hát részvét -
de. a szám egész részére kerekítenek -
a 85 nem egész szám?:) -
Nuki #19708 juj részvétem.... ez nagyon szemét :o -
kretyás #19707 hogy rohaggyanak meg fél kurva rohadék ponton mulik a továbbtanulásom juhé -
sztem is úgy lenne logikus, de ez van sajnos. -
kretyás #19705 de mértnem felfelé kerekitenek? ugy lenne logikus -
ezért vok én is ideges. az én emeltérettségim 84,6 lett. megkérdeztem, és mindig egész számra kerekítenek, így kapok 84%-ot :SSS -
kretyás #19703 bazzz de mocskosideges vagyok
79,66666666666% lett a töri emeltem... ha fél ponttal több akkor simán 80 és pontduplázással 137 igy emg lehet csak 135...
sztetek felfelé kerekitenek ilyen esetben? -
hogy sikerult? -
HEHEJ!! LEÉRETTSÉGIZTEM!! 

este elpusztítom az összes négyévi agysejtem!!!!!!!!!! :D -
Kalozoner #19700 ááááááááááááááááááááááááááá:D.. megvolt a szóbelim is:D... nagyon királyság volt, azthittem nem fog menni de egész könnyed voltam:D...Sok sikert a hátralevőknek:D... -
szitya01 #19699 Ovasd el visszafele a második hsz-t. Amúgy össz:150 -
lejjebb le van irva pontosan
-
Gabyee #19697 Valaki megmondaná hogy az írásbeli mennyit nyom a végén,vagyis hogy számítják ki a végén az eredményt,hogy alakulnak a pontok?
Az írásbeli vagy a szóbeli számít jobban a végénél? Tehát ha az irodalom írásom 71 pötty akkor mennyire kell szóbeliznem hogy ne húzzanak meg?
Töri és magyarnál mennyi lehet az összpontszám?
Köszi! -
szitya01 #19696 Ha valaki már volt fizikából írja le milyen volt! -
szitya01 #19695 Az a lényeg minden 150 pontos összesen. Kivéve a matek mert az 100. Tehát pl német 117 pont írásbeli+33 szóbeli=150 -
Magyar írásbeli 100 pont, m. nyelvtan szóbeli 25 pont, m. irodalom szóbeli 25 pont
Töri írásbeli 90 pont, töri szóbeli 60 pont. -
tudom, nagyon sokszor leirta már mindenki.
Akár lehet lent használni a keresöt
igen, a lap alján van. -
Nuki #19692 hát ha nem szpemmeltetek volna ennyit, volt egy arc aki tökjól végigvezette magának és rájött a válaszára, tessék odalapozni -60-70 hsz :DD
!!4
-
50 és 60. összeadják és százalékot számitanak. -
megölted a beszélgetést!
vagy spamaet :)
amuyg valaki fel tudna világositani hogy maygarbol illetve történelembol hogy van a pontszámitás? hogy szobelin menynit lehet elérni? mert azt tudom hogy magyarbol 100 pont irásbelin és töribol 90 de nem tudom hogy menyi szobelin az elérhető pontszám.
Danke -
tényleg, pótérettségi mikor van?:D -
Nuki #19688 ó ennyi szpemet!
akinek szar lesz, legfelljebb újrahúzza. ennyi. :D -
én is ma paráztam rá hogy holnap mi lesz:D....
de nem érdekel, ha 10 %ot nem érek el akkor meg is érdemlem... -
hát igen talán az uccso reményem :)
pedig az irásbelik jol siekrultek, és talán ez a baj hogy nem érdekelt addig a dolog mig rá nem paráztam ma hogy csüt reggel leszek benn :)
-
Én ma voltam bennt a suliban megkérdezni az emelt szintű szóbeliket, meg h mikor leszek, hát holnap leszek csak este, de az emeltnek kurvára örültem :D
Töri emelt 100%szóbeli, úgyh 87% lett az egész :D
Föci emelt meg összesen 85% lett, ami tökéletes, mert úgyis azzal megyek tovább
Holnap még magyar szóbeli, állítólag pont magyar szakos a vizsgaelnök, és akadékoskodik állandóan, szal szopacs... -
hát ezt nem tudom én sem, azért kérdeztem hogy melyik a jobb, visszadobni, vagy inkább elmondani mást, mert ha visszadobod akkor feléről indulsz és ha még buksz is..., szóval, dilemma:D -
felcsillant a szemed mi? :-D -
ugy hányasra lehet kihoznI? :) -
tudom, ő is megmutatta, a tanárok is tudták hogy nem azt kéne mondani, de a felsorolt dolgokra kénytelenek megadni a pontokat(nyelvtan, felépítés, stílus és egyebek) a tartalomra persze 0 pont kapásból
de melyik éri meg jobban? -
de várj. a tételt be kell mutatni a tanároknak. akkor mást nem mondhat el :| -
ja és még egy, ha netalántán kihúzok egy olyat amiről fogalmam sincs(van 4 olyan tétel irodalomból amit nagyon nem tudok, 1et egyáltalán)
akkor mit tegyek? húzzak újat és válaljam hogy fele annyi pontot kapok csak, de legalább a másikról tudok beszélni(jó esetben), vagy csináljam azt amit egyszer mesélt egy ismerősöm, akinek a haverja azt csinálta, hogy csak 1 tételt tanult meg és azt elmondta amikor húzott, akármit is húzott, ezt mondta, és a nyelvtanra meg az előadásmódra, tagoltságra meg mit tudom én mire megkapta a pontokat, melyik ér többet?(újat húzni, vagy ez az utóbbi?)