29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• light00
    Akkor sok szerencsét meg izgulást juliusig, nekem alapesetben 119 pontom lenne idén (a tavalyi 120as határhoz), ha nem lenne versenyeredményem :D
  • kretyás
    há igen ez szivenütött :}}}}}}

mindegy reménykedek
  • light00
    neki asszem tavaly 135 volt a határ, sok buta bölcsész (sry, ha az vagy/leszel :D).
  • kretyás
    hát figy

134pontos hely nekem az első (BGF )

ha kettővel emelkedik a pont akkor vége... viszont ha 137pontom lett volna akkor ezse lenne gond, igy meg izgulhatok julius végéig...

mondjuk remélem nem megy fel a pont ott
  • light00
    uhh. Pedig ö is pont azért volt kiakadva, mert "csak" 135 pontja lett...
  • kretyás
    az

nekem 52pontom lett szóbelin
  • light00
    Van egy ismerösöm akinek pont ugyanilyen eredménye lett töri emelten...38pontja lett szobelin, amivel 79,66%os lett a törije....véletlen egybeesés?
  • grizzly21
    jah, Math.floor(); :S hát részvét
  • Rage47
    de. a szám egész részére kerekítenek
  • grizzly21
    a 85 nem egész szám?:)
  • Nuki
    juj részvétem.... ez nagyon szemét :o
  • kretyás
    hogy rohaggyanak meg fél kurva rohadék ponton mulik a továbbtanulásom juhé
  • Rage47
    sztem is úgy lenne logikus, de ez van sajnos.
  • kretyás
    de mértnem felfelé kerekitenek? ugy lenne logikus
  • Rage47
    ezért vok én is ideges. az én emeltérettségim 84,6 lett. megkérdeztem, és mindig egész számra kerekítenek, így kapok 84%-ot :SSS
  • kretyás
    bazzz de mocskosideges vagyok

79,66666666666% lett a töri emeltem... ha fél ponttal több akkor simán 80 és pontduplázással 137 igy emg lehet csak 135...

sztetek felfelé kerekitenek ilyen esetben?
  • R0sc0
    hogy sikerult?
  • Scholes18
    HEHEJ!! LEÉRETTSÉGIZTEM!!

este elpusztítom az összes négyévi agysejtem!!!!!!!!!! :D
  • Kalozoner
    ááááááááááááááááááááááááááá:D.. megvolt a szóbelim is:D... nagyon királyság volt, azthittem nem fog menni de egész könnyed voltam:D...Sok sikert a hátralevőknek:D...
  • szitya01
    Ovasd el visszafele a második hsz-t. Amúgy össz:150
  • olympus
    lejjebb le van irva pontosan
  • Gabyee
    Valaki megmondaná hogy az írásbeli mennyit nyom a végén,vagyis hogy számítják ki a végén az eredményt,hogy alakulnak a pontok?
    Az írásbeli vagy a szóbeli számít jobban a végénél? Tehát ha az irodalom írásom 71 pötty akkor mennyire kell szóbeliznem hogy ne húzzanak meg?
    Töri és magyarnál mennyi lehet az összpontszám?
    Köszi!
  • szitya01
    Ha valaki már volt fizikából írja le milyen volt!
  • szitya01
    Az a lényeg minden 150 pontos összesen. Kivéve a matek mert az 100. Tehát pl német 117 pont írásbeli+33 szóbeli=150
  • hen-tes
    Magyar írásbeli 100 pont, m. nyelvtan szóbeli 25 pont, m. irodalom szóbeli 25 pont
    Töri írásbeli 90 pont, töri szóbeli 60 pont.
  • light00
    tudom, nagyon sokszor leirta már mindenki.

Akár lehet lent használni a keresöt
    igen, a lap alján van.
  • Nuki
    hát ha nem szpemmeltetek volna ennyit, volt egy arc aki tökjól végigvezette magának és rájött a válaszára, tessék odalapozni -60-70 hsz :DD !!4
  • light00
    50 és 60. összeadják és százalékot számitanak.
  • R0sc0
    megölted a beszélgetést!
    vagy spamaet :)

amuyg valaki fel tudna világositani hogy maygarbol illetve történelembol hogy van a pontszámitás? hogy szobelin menynit lehet elérni? mert azt tudom hogy magyarbol 100 pont irásbelin és töribol 90 de nem tudom hogy menyi szobelin az elérhető pontszám.

Danke
  • gercse
    tényleg, pótérettségi mikor van?:D
  • Nuki
    ó ennyi szpemet!
    akinek szar lesz, legfelljebb újrahúzza. ennyi. :D
  • gercse
    én is ma paráztam rá hogy holnap mi lesz:D....
    de nem érdekel, ha 10 %ot nem érek el akkor meg is érdemlem...
  • R0sc0
    hát igen talán az uccso reményem :)
    pedig az irásbelik jol siekrultek, és talán ez a baj hogy nem érdekelt addig a dolog mig rá nem paráztam ma hogy csüt reggel leszek benn :)
  • szoltan
    Én ma voltam bennt a suliban megkérdezni az emelt szintű szóbeliket, meg h mikor leszek, hát holnap leszek csak este, de az emeltnek kurvára örültem :D
    Töri emelt 100%szóbeli, úgyh 87% lett az egész :D
    Föci emelt meg összesen 85% lett, ami tökéletes, mert úgyis azzal megyek tovább
    Holnap még magyar szóbeli, állítólag pont magyar szakos a vizsgaelnök, és akadékoskodik állandóan, szal szopacs...
  • gercse
    hát ezt nem tudom én sem, azért kérdeztem hogy melyik a jobb, visszadobni, vagy inkább elmondani mást, mert ha visszadobod akkor feléről indulsz és ha még buksz is..., szóval, dilemma:D
  • Rage47
    felcsillant a szemed mi? :-D
  • R0sc0
    ugy hányasra lehet kihoznI? :)
  • gercse
    tudom, ő is megmutatta, a tanárok is tudták hogy nem azt kéne mondani, de a felsorolt dolgokra kénytelenek megadni a pontokat(nyelvtan, felépítés, stílus és egyebek) a tartalomra persze 0 pont kapásból
    de melyik éri meg jobban?
  • light00
    de várj. a tételt be kell mutatni a tanároknak. akkor mást nem mondhat el :|
  • gercse
    ja és még egy, ha netalántán kihúzok egy olyat amiről fogalmam sincs(van 4 olyan tétel irodalomból amit nagyon nem tudok, 1et egyáltalán)
    akkor mit tegyek? húzzak újat és válaljam hogy fele annyi pontot kapok csak, de legalább a másikról tudok beszélni(jó esetben), vagy csináljam azt amit egyszer mesélt egy ismerősöm, akinek a haverja azt csinálta, hogy csak 1 tételt tanult meg és azt elmondta amikor húzott, akármit is húzott, ezt mondta, és a nyelvtanra meg az előadásmódra, tagoltságra meg mit tudom én mire megkapta a pontokat, melyik ér többet?(újat húzni, vagy ez az utóbbi?)